Γνωρίστε τις ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ δυνατότητες του AMCell

Γνωρίστε τις ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ δυνατότητες του AMCell

Η τυποποιημένη σειρά παραγωγής προσθέτων παρέχει δυνατότητες 3D εκτύπωσης από τον ακαδημαϊκό τομέα στην εφαρμογή των επιχειρήσεων.
Η συνεργασία μεταξύ της Ai Build και της KUKA Systems UK Ltd. οδήγησε στην ανάπτυξη των συστημάτων 3D εκτύπωσης της σειράς AMCell.

 

Η σειρά ξεκινά με το AMCell_small, το πρώτο από τρεις τυποποιημένες επαναλήψεις κυττάρων. Το AMCell_small απευθύνεται ειδικά στον ακαδημαϊκό τομέα, για σχολεία, πανεπιστήμια και εταιρικές εγκαταστάσεις κατάρτισης, μέσω των οποίων οι μαθητές μπορούν να μάθουν τα βασικά της αυτοματοποιημένης πολυμερούς, 3D εκτύπωσης.

Με το KUKA KR AGILUS 10 R900, το λογισμικό παραγωγής προσθέτων AiSync της Ai Build, ένα μη-επίπεδη κεφάλι εκχυλίσματος και περιφέρεια, AMCell_ έχει συσκευαστεί αποτελεσματικά και οικονομικά για να υποστηρίξει τη βέλτιστη παράδοση των προηγμένων μεθόδων κατάρτισης στις αρχές παραγωγής πρόσθετων.

Η αρμόδια διαχείριση των αυτοματοποιημένων, τεχνολογικών προϊόντων είναι εξαιρετικά σημαντική στην πράξη, στο σημερινό περιβάλλον παραγωγής. Η συναρμολόγηση των προϊόντων υφίσταται μια επανάσταση, και η προσθετική κατασκευή αποτελεί βασικό παράγοντα πίσω από αυτή την τάση, καθώς γίνεται η μέθοδος μαζικής παραγωγής της επιλογής, καθώς οι ψηφιακές αυτοματοποιημένες ροές εργασίας αντικαθιστούν τις τεχνικές παραγωγής μεγάλου όγκου και σειριακής παραγωγής.

Η 3D εκτύπωση θεωρείται πλέον ένα πρότυπο μέρος των εργαλείων κατασκευαστών σε τομείς της βιομηχανίας, όπως: αυτοκινητοβιομηχανία, αεροδιαστημική, ναυτιλιακή και παραγωγή ενέργειας / ηλεκτρικής ενέργειας, ως μια οικονομικά αποδοτική και επιταχυνόμενη εναλλακτική λύση στις συμβατικές τεχνικές, όπως η επεξεργασία με σχήμα κοντά στο δίχτυ και η αφαίρεση. Εργαλειοθήκη, λαβές πόρτας, πίνακες ελέγχου και κηλίδες όλα παράγονται χρησιμοποιώντας μεθόδους 3D εκτύπωσης, καθώς οι κατασκευαστές ικανοποιούν τόσο αισθητικές όσο και λειτουργικές εκτιμήσεις.

Καθώς η ζήτηση για πρόσθετη κατασκευή, ως διαδικασία, έχει αυξηθεί, η Ai Build έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του λογισμικού της AiSync που επιτρέπει την ταχεία, ακριβή και επαναλαμβανόμενη παράδοση, υψηλής απόδοσης, εργαλειοδρόμων χρησιμοποιώντας τα βιομηχανικά ρομπότ της KUKA. Ένα πρόγραμμα συνεχούς ανάπτυξης λύσεων, που ενσωματώνει τη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη, σημαίνει ότι σήμερα, οι πελάτες του AiSync είναι σε θέση να επιτύχουν συνολικά κέρδη απόδοσης κατασκευής ενός εντυπωσιακού 90% και να κατασκευάσουν μειώσεις αποτυχίας του 65%.

Η σειρά AMCell, κυρίως οι επόμενες γενιές κυψελών _μέσου και _μεγάλου μεγέθους, θα παράσχουν στην παραγωγή, σε τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και η αεροδιαστημική, μια πλήρως αυτόνομη λύση «go-to» που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της παραγωγής προσθέτων που βασίζονται στη ζήτηση.

 

“Η προσέγγισή μας είναι να επιτρέψουμε την ευρεία υιοθέτηση της 3D εκτύπωσης,

το κλειδί για την οποία είναι η ευκολία χρήσης και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα.

Η συνεργασία μας με την KUKA στο AMCell ευθυγραμμίζεται τέλεια με αυτόν τον στόχο

μέσα σε ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα υψηλής ποιότητας”.

Daghan Cam, Διευθύνων Σύμβουλος, Ai Build

Το AMCell_ είναι μια συνεργατική προσέγγιση για τυποποιημένη, κυτταρική 3D εκτύπωση, από την Ai Build & KUKA

Η Ai Build συνεργάζεται με την KUKA UK εδώ και επτά χρόνια, από την αρχή του ταξιδιού του Ai. Από τότε η μάρκα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του εξαιρετικά επιτυχημένου προγράμματος συνεργατών του συστήματος, μοιράζοντας βέλτιστες πρακτικές και μεταφορά γνώσεων. Ως εκ τούτου, ήταν λογικό να χρησιμοποιηθούν τα αμοιβαία πλεονεκτήματα και των δύο εμπορικών σημάτων στην ανάπτυξη της σειράς AMCell_.

«Ένα πακέτο μικρής κλίμακας πολυμερούς 3D εκτύπωσης που στοχεύει (αρχικά) στον ακαδημαϊκό τομέα φάνηκε να ταιριάζει τέλεια για την KUKA και το Ai Build», δήλωσε ο Kevin Kolkea, Sales Manager – Robotic Joining and Additive Manufacturing στην KUKA. «Ως ένα αρχικό επίπεδο, τυποποιημένο κελί, οι εξειδικευμένοι ειδικοί μας για την εκτύπωση 3D του αύριο μπορούν να εκπαιδευτούν στη λειτουργία των ρομπότ KUKA και να εξοικειωθούν με το λογισμικό πρόσθετης κατασκευής AiBuild AiSync και τις διεπαφές χρήστη.»

Το AMCell_small θα μεταφέρει την παράδοση της 3D εκτύπωσης στον ακαδημαϊκό χώρο σε ένα άλλο επίπεδο, το οποίο, συνήθως, χρησιμοποιεί πληροφορίες σχεδιασμού με βοήθεια υπολογιστή (CAD) για να εκτυπώσει προϊόντα μέσω ενός εκτυπωτή 3D. Τεχνολογικά πακέτα όπως το AMCell_ επιτρέπουν την πραγματοποίηση πολύ μεγαλύτερης κλίμακας έργων, τη δημιουργία συνεργιών μεταξύ δημιουργικότητας και τεχνολογίας, την επιτάχυνση των πρωτοτύπων και την ανάπτυξη προσαρμόσιμων και επεκτάσιμων διαδικασιών για τη βιομηχανία.

Το πλήρως ολοκληρωμένο πακέτο AMCell_ θα δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα να αρχίσουν να κατασκευάζουν τα δικά τους προϊόντα και πρωτότυπα, ενώ τα ιδρύματα θα εξοικονομήσουν έξοδα για το εργαλείο, τη συντήρηση και την ανάπτυξη. Η AMCell_ μεγιστοποιεί τους βαθμούς ελευθερίας στην πρόσθετη κατασκευή, τη διαδικασία εκτύπωσης πλαστικών, χρησιμοποιώντας ένα προεπιλεγμένο ρομπότ και το λογισμικό AiSync για να ταιριάζει στις ατομικές απαιτήσεις με μικρές εκτυπώσεις.

“Οι κατασκευαστές, τώρα, θέλουν την αποτελεσματικότητα που προσφέρει η 3D εκτύπωση, η οποία συσχετίζεται με την εξοικονόμηση κόστους, την επιτάχυνση της εισόδου στην αγορά και την ενίσχυση της ακεραιότητας των προϊόντων. Το πιο σημαντικό, θέλουν πρόσβαση σε ειδικευμένα άτομα, ειδικά στο σημερινό εργασιακό κλίμα, που μπορούν να διαχειριστούν τις αλυσίδες διαδικασίας τους, μέσα στην αυτοματοποιημένη παραγωγή πρόσθετων”.

 

Ο Daghan Cam προσθέτει ότι “Η KUKA έχει μια καλά κερδισμένη φήμη για την ποιότητα της μηχανικής, και εδώ και πολλά χρόνια η συνεργασία της Ai Build με την KUKA δοκιμάστηκε σε πολλά σενάρια. Χρησιμοποιούμε καθημερινά ρομπότ KUKA στο AiLab μας και το KUKA ενσωματωμένο με το λογισμικό AiSync έχει προωθήσει με επιτυχία τα όρια της AM στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την KUKA για το AMCell, το οποίο αντιμετωπίζει μια σαφή ανάγκη της αγοράς σε ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό επίπεδο”.

 

Πάμε να δούμε συγκεκριμένα τι προσφέρει το μηχάνημα αυτό.

 

 

AMCell_small: σπρώχνοντας τα όρια στη βιομηχανική κατασκευή

Στην πρόσθετη κατασκευή, γνωστή και ως 3D εκτύπωση, κατασκευάζονται εξαρτήματα όλων των διαφορετικών σχημάτων, μεγεθών και δομών με την ακριβή εφαρμογή του λιώσιμου υλικού σε στρώματα. Για την ταχεία, ακριβή και οικονομικά αποδοτική παραγωγή εξαρτημάτων ή μικρών κύκλων, η σειρά AMCell_small παρέχει. Το κινητό κελί εκπαίδευσης είναι ιδανικό για την είσοδο στον κόσμο της 3D εκτύπωσης. Το πλήρες πακέτο απευθύνεται ειδικά στον ακαδημαϊκό χώρο: σχολεία, πανεπιστήμια και εταιρικές εγκαταστάσεις κατάρτισης.

AMCell_small

• Προεπιλεγμένο

• Εξοικονόμηση χώρου

• Ai Build UI & λογισμικό

• Βιομηχανικός εκχυλιστής

• KR AGILUS βιομηχανικό ρομπότ

• Κατάλληλο για μια ποικιλία εργασιών / εφαρμογών 3D εκτύπωσης

• POA

Το πακέτο AMCell_small: δημιουργήθηκε με το KR AGILUS, για ένα τέλεια συντονισμένο και προκαθορισμένο σύστημα. Το AGILUS, το συμπαγές ρομπότ μας με έξι άξονες, έχει σχεδιαστεί για ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες εργασίας. Είναι η εμβέλεια και το φορτίο μετατρέπει το μικρό ρομπότ σε έναν καλλιτέχνη ακρίβειας.
Μαζί με το κορυφαίο εργαλείο εξώθησης πολυμερών και το λογισμικό AiSync από τους συνεργάτες Ai Build, το AMCell_small είναι τόσο ευέλικτο όσο και οικονομικό, επιτρέποντας την παράδοση πολύπλοκων γεωμετρών παρέχοντας ταυτόχρονα γρήγορη απόδοση της επένδυσης.

Χαρακτηριστικά του πακέτου AMCell_small:
Αρθρωτός σχεδιασμός για γρήγορη ενσωμάτωση, εγκατάσταση και ευκολία χρήσης
Τέλεια ταιριάζουν εξώθησης / εξαρτήματα υλικού
Ισχυρή διεπαφή 3D εκτύπωσης από το Ai Build
Βάσει του δημοφιλούς αποτυπώματος κυττάρων ready2_educate
Εξοικονόμηση χώρου; ταιριάζει μέσω τυπικών θυρών & σε τυπικούς επιβατικούς ανελκυστήρες
Το πακέτο περιλαμβάνει: πλήρως συμβατό κινητό κύτταρο KR AGILUS έξι άξονα ρομπότ KUKA ελεγκτή, έξυπνο pad, καλώδια και λογισμικό
Βιομηχανία κορυφαία άκρη του βραχίονα εκχύλισμα & περιφερειακό λογισμικό AiSync & διεπαφή χρήστη από Ai Build