ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.thes3d.gr. Η επιχείρηση εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και έχει και υποκατάστημα στην Αθήνα. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του και τα προϊόντα του προς όλους τους πελάτες και τους επισκέπτες, μόνο με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.thes3d.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Η χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει αποδοχή των παρόντων όρων.

Ενδέχεται οι όροι να τροποποιούνται περιοδικά. Συνεπώς, ελέγχετέ τους κατά διαστήματα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει την αποδοχή των όρων που τυχόν έχουν αλλάξει.

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Στο www.thes3d.gr κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Στo www.thes3d.gr δεν ασκούμε κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Επίσης συμφωνείτε να μην μεταδίδετε μέσω του site, περιεχόμενο που να είναι έναντι του Νόμου και των χρηστών ηθών. Τα στοιχεία σας όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα χρησιμοποιηθούν για επικοινωνία σχετική με την παραγγελία. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά από την επιχείρηση, προς ενημέρωσης σας, για προσφορές, ευχές, ενημερώσεις. Εάν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε τα εν λόγω στοιχεία στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής από την λίστα (unsubscribe) σε κάθε μήνυμα που στέλνει η επιχείρηση.

Το www.thes3d.gr δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Επιπλέον, συμφωνείτε ότι:

1. δεν θα παραβιάσετε ή βλάψετε κανέναν άλλο χρήστη των υπηρεσιών μας,
2. δεν θα επέμβετε ή δεν θα διακόψετε τα δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με το site του www.thes3d.gr και θα συμμορφωθείτε με όλους τους κανόνες, νόμους και διαδικασίες αυτών των δικτύων,
3. δεν θα παραποιήσετε τον κώδικα της ιστοσελίδας μας,
4. θα συμμορφωθείτε με τον Ελληνικό Νόμο σχετικά με την μετάδοση τεχνικών δεδομένων τα οποία εξάγονται από την Ελλάδα.
5. Σε κάθε προϊόν που ψωνίζεται από το site μας έχουμε το νόμιμο δικαίωμα ποσοστού κέρδους το οποίο εμείς καθορίζουμε, αυτό αφορά και προϊόντα που αποστέλλονται στην υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό.
6. Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή απορίες, μη διστάσετε να μας απευθύνετε τις ερωτήσεις σας μέσω e-mail, στη διεύθυνση: info@thes3d.gr ή μέσω της φόρμα επικοινωνίας.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η επιχείρηση διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους σε τρίτους όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία του Ελληνικού κράτους. Τα στοιχεία που εισάγετε στα πεδία, στοιχεία παραλήπτη και στοιχεία αποστολής, δεν διατηρούνται σε καμία διαδικτυακή βάση δεδομένων, γι΄ αυτό όταν μελλοντικά υπάρξει ίδια παραγγελία αποστολέα στον ίδιο παραλήπτη σε διαφορετική ημερομηνία ή και ίδια, θα πρέπει να εισαχθούν τα στοιχεία που απαιτούνται, εξ’ αρχής.

Online αγορές

Στην περίπτωση online αγορών, επιβεβαιώνοντας το δελτίο παραγγελίας σας, δηλώνετε την δεσμευτική σας ενέργεια ενδιαφέροντος αγοράς των επιλεγμένων προϊόντων. Η αγορά ενός προϊόντος έχει νομική ισχύ με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου από τον πελάτη. Οι online παραγγελίες ελέγχονται από τις 09:00 έως και τις 15:30 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Εάν η παραγγελία ληφθεί μετά από τις 15:30, θα ενημερωθεί και θα απαντηθεί την επόμενη μέρα στις 09:00. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέχρι τις 15:30. Μετά το πέρας της ώρας η παράδοση της παραγγελίας μεταφέρεται για την επόμενη μέρα. Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες, εκτός νησιών. Παραγγελίες χωρίς τηλέφωνο του παραλήπτη δεν θα εκτελούνται, θα ακυρώνονται και θα γίνεται επιστροφή των χρημάτων (όταν το προϊόν δεν έχει πακεταριστεί). Η ενημέρωση του παραλήπτη για την παραγγελία είναι απαραίτητη προς αποφυγή παρεξήγησης και καλύτερης εξυπηρέτησης.

Διαθεσιμότητα

Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή τηλεφώνου, εντός 1 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν. Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

Τρόποι Πληρωμής

1) Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από τον ιστότοπο www.thes3d.gr, με ανακατεύθυνση στην τράπεζα Eurobank (VPOS). Δεν έχει σημασία από ποιά τράπεζα έχει εκδοθεί η χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Το module της Eurobank ελέγχει την γνησιότητα της κάρτας και δεν υπάρχουν επί πρόσθετες χρεώσεις. Δεν δεχόμαστε τις κάρτες American Express και Diners.

2) Μέσω Paypal

3) Κατάθεση στη Τράπεζα
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας μας και να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο info@thes3d.gr. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Η παραγγελία δεν εκτελείται εάν δεν λάβουμε το απαραίτητο αποδεικτικό.

EUROBANK IBAN: GR6502602520000120200659309 / SWIFT: ERBKGRAA

Δικαιούχος: Τ ΚΑΒΑΖΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

4) Με πιστωτική κάρτα (τηλεφωνική παραγγελία)
Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρεωστική και πιστωτική κάρτα, δεχόμαστε Visa , Mastercard, Maestro (POS Eurobank τράπεζας)

5) Με αντικαταβολή
Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και να πληρώσετε το μεταφορέα με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3.00€

Οι όροι αποστολής είναι DAP (παραδίδεται στην διεύθυνση σας)
Η Thes3D δεν προσφέρει κανένα είδους ασφαλιστική κάλυψη. Οι Όροι Μεταφοράς της Thes3D αποκλείουν την ευθύνη εκ μέρους της Thes3D για απώλεια, ζημιά και καθυστέρηση σε κάθε περιπτώσει. Οι αποστολείς θα πρέπει να σημειώνουν προσεκτικά αυτούς τους όρους και, όπου χρειάζεται, να λαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη για την προστασία των συμφερόντων τους.

Πολιτική Επιστροφής

Στο κατάστημα μας www.thes3d.gr θέλοντας να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές σας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής και αλλαγής των προϊόντων.

Πολιτική Ακυρώσεων και Επιστροφών Παραγγελιών

Εγγύηση της παράδοσης της παραγγελίας αποτελεί η υπογραφή του παραλήπτη στη φόρμα παραγγελίας. Όταν δεν δύναται να υπογράψει ο ίδιος ο παραλήπτης μπορεί να υπογράψει ένα τρίτο πρόσωπο.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης αρνείται για οποιονδήποτε λόγο να υπογράψει, ο αποστολέας δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την παράδοση και να αρνηθεί οποιαδήποτε χρέωση.

Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται δεκτή μέχρι και μια μέρα πριν την παράδοση της παραγγελίας και γίνεται επιστροφή όλου του ποσού. Στις ακυρώσεις που γίνονται αυθημερόν, το ποσό δεν επιστρέφεται αλλά σε περίπτωση που ο αποστολέας δεν επιθυμεί την αποστολή τους, δεν θα σταλθούν. Αυτό συμβαίνει διότι θα έχει γίνει η προετοιμασία της παραγγελίας που περιλαμβάνει μη αναστρέψιμη τροποποίηση των προϊόντων.

Παράπονα σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων γίνονται δεκτά αυθημερόν και μόνο από τον αποστολέα. Σε αυτήν την περίπτωση αντιπρόσωπος μας ελέγχει αν υπάρχει όντως πρόβλημα, και αν υπάρχει πρόβλημα, αντικαθιστάται το προϊόν.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 1 ημερολογιακές ημέρες.
2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.
3. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την επιχείρησή μας.
4. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Ακύρωση Παραγγελίας

Παρέχεται η επιλογή ακύρωσης ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρους αυτής, για όσο διάστημα αυτή δεν έχει ακόμα εκτελεστεί (δεν έχει εκδοθεί από το κατάστημα Thes3D ανάλογο παραστατικό αποστολής). Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί ακύρωση της παραγγελίας, πρέπει στο παραπάνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2313 052-143 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@thes3d.gr.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν δέχεται να παραλάβει το δέμα η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί και δεν επιστρέφονται τα χρήματα της παραγγελίας. Αυτό συμβαίνει διότι θα έχει γίνει η προετοιμασία της παραγγελίας που περιλαμβάνει μη αναστρέψιμη τροποποίηση (π.χ. 3D εκτύπωση). Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει τροποποίηση ούτε τα χρήματα επιστρέφονται στον αποστολέα.

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει εκτελεστεί και είναι στη διαδικασία αποστολής στο χώρο που δηλώσατε κατά την παραγγελία, τότε η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Απόρρητο

Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει πουθενά ευαίσθητα στοιχεία καρτών πληρωμών (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης ,CVV2) στα συστήματά της. Τα στοιχεία αυτά συμπληρώνονται από τον αγοραστή σε ασφαλές περιβάλλον, ιστότοπου της τράπεζας Eurobank και αυτή έχει μόνο γνώση των παραπάνω στοιχείων.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένας αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, τηλέφωνο επικοινωνίας του παραλήπτη .Ο αριθμός τηλεφώνου του παραλήπτη είναι υποχρεωτικός για την επιβεβαίωση των στοιχείων παράδοσης, καθώς και για την συνεννόηση για την ώρα παράδοσης της παραγγελίας. Χωρίς τηλέφωνο του παραλήπτη η παραγγελία ακυρώνεται. Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημαντικά για την ομαλή διαδικασία της παράδοσης της παραγγελίας. Από τα παραπάνω στοιχεία χρησιμοποιείται η ηλεκτρονική διεύθυνση του αποστολέα της παραγγελίας για ενημέρωση της πορείας της, και αργότερα αποθηκεύεται στην λίστα των email για ενημέρωση των νέων και των προσφορών του www.thes3d.gr. Δίνετε η δυνατότητα διαγραφής (unsubscribe) σε κάθε email του www.thes3d.gr ή μπορεί να ζητηθεί η διαγραφή του με μήνυμα στο info@thes3d.gr. Περισσότερες πληροφορίες για την προστασία προσωπικών δεδομένων, του ιστότοπου, μπορείτε να βρείτε εδώ

Δεδομένα παραστατικού

Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ, διεύθυνση της έδρας της και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.thes3d.gr διέπονται από το Ελληνικό και Διεθνές δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) και των προσωπικών δεδομένων που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.