EOS P 396

EOS P 396

Υψηλής παραγωγικότητα Σύστημα
3D εκτύπωσης

Ενσωματώσιμο στο lloT
περιβάλλοντα

Ρυθμός κατασκευής 3 l/h με πυκνότητα συσκευασίας 5%

Η ευρύτερη γκάμα υλικών στην αγορά

Πιο ομοιογενείς ιδιότητες του τεμαχίου σε ολόκληρο τον όγκο κατασκευής

Ποικιλία υλικών

14 υλικά και 26 σύνολα παραμέτρων επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι απαιτήσεις διαφόρων βιομηχανιών μπορούν να ικανοποιηθούν πλήρως.

Ποιότητα εξαρτημάτων

Όλα τα τρισδιάστατα εκτυπωμένα εξαρτήματα με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και ακρίβεια διαστάσεων χάρη σε χαρακτηριστικά λογισμικού όπως το Smart Scaling, το EOSAME και η συνεχής παρακολούθηση της θερμοκρασίας.

Συνδεσιμότητα

Πλήρης ενσωμάτωση στο περιβάλλον IIoT με το EOSCONNECT Core, με αποτέλεσμα μια πλήρως ψηφιακή αλυσίδα διεργασιών από το μοντέλο CAD, μέσω της σύνδεσης ERP και MES, μέχρι το τελικό εξάρτημα.

25 %

Η ισχύς του λέιζερ αυξήθηκε κατά 25 %

-38 %

Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 38 %

-60 %

Μείωση των μη παραγωγικών χρόνων παραγωγής κατά 60 %

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

EOS P 396

Όγκος κατασκευής 340 x 340 x 600 mm (13.4 x 13.4 x 23.6 in)
Τύπος Λέιζερ CO₂, 70 W
Οπτική Ακρίβεια F-φακός theta, σαρωτής υψηλής ταχύτητας
Ταχύτητα σκαναρίσματος έως 6 m/s (19.7 ft/s)
Τροφοδοσία ρεύματος 400 V / 32 A, μέγιστη τροφοδοσία ρεύματος 16 A
Κατανάλωση ενέργειας τυπικά 2.1 kW; μέγιστο 10 kW
Διαστάσεις μηχανήματος (W x D x H) 1,840 x 1,175 x 2,100 mm (72.4 x 46.3 x 82.7 in)
Συνιστώμενος χώρος εγκατάστασης ca. 4.3 x 3.9 x 3.0 m (169.3 x 153.5 x 118.1 in)
Βάρος  ca. 1,060 kg (2,337 lb)
Λογισμικό PSW 3.8, EOSCONNECT Core, EOSCONNECT MachinePark,EOSCONNECT (open interface OPC-UA, Web API), Smart Scaling

Πολυμερή υλικά για το EOS P 396

Η EOS διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία στα υλικά και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εξαιρετικά ανεπτυγμένων πλαστικών και πολυμερών υλικών για την προσθετική κατασκευή. Τα υλικά, τα συστήματα και οι παράμετροι της διαδικασίας μας ταιριάζουν άριστα μεταξύ τους. Με τα κατάλληλα υλικά, μπορείτε να υλοποιήσετε τα στοχευμένα προφίλ ιδιοτήτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα προϊόντα σας.

PA 1101

Τα λευκά, φωτοδιαπερατά, προσθετικά κατασκευασμένα εξαρτήματα χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στην κρούση και επιμήκυνση κατά τη θραύση.

PA 1102 black

Το PA 1102 black είναι μια μαύρη σκόνη πολυαμιδίου 11 σε χρώμα μάζας, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση ως υλικό πυροσυσσωμάτωσης με λέιζερ.

PA 2200

Το προφίλ ιδιοτήτων των ανθεκτικών εξαρτημάτων από PA 2200 είναι πολύ ισορροπημένο: τα εξαρτήματα αυτά χαρακτηρίζονται από αντοχή, ακαμψία και καλή χημική αντοχή. Είναι επίσης βιοσυμβατά και πιστοποιημένα για επαφή με τρόφιμα.

PA 2201

Τα μέρη που κατασκευάζονται από μη επεξεργασμένη σκόνη πολυαμιδίου 12 είναι επίσης λευκά, αλλά εμφανίζονται ελαφρώς πιο διαφανή. Το υλικό αυτό είναι εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα (FDA, 21 CFR).

PA 2210 FR

Αυτή η λευκή σκόνη πολυαμιδίου 12 είναι εξοπλισμένη με χημικό επιβραδυντή φλόγας χωρίς αλογόνα. Τα εργαστήρια Underwriters Laboratories (UL) έχουν εκδώσει μια μπλε κάρτα (αντίστοιχη της γνωστής κίτρινης κάρτας) ειδικά για τα υλικά τρισδιάστατης εκτύπωσης.

PA 3200 GF

Τα εξαρτήματα που κατασκευάζονται από αυτό το λευκό πολυαμίδιο 12 σε σκόνη γεμισμένο με γυάλινα σφαιρίδια εντυπωσιάζουν λόγω της υψηλής ακαμψίας και της καλής επιμήκυνσης κατά τη θραύση. Είναι επίσης ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά και θερμικά ανθεκτικά.

PrimePart FR (PA 2241 FR)

Αυτό το υλικό με βάση το πολυαμίδιο-12 είναι λευκό και περιέχει επιβραδυντικό φλόγας αλογόνου. Χάρη στην καλή ανανεωσιμότητά του, είναι πολύ αποδοτικό σε σχέση με άλλα επιβραδυντικά φλόγας υλικά.

Alumide®

Το Alumide είναι μια γκρι μεταλλική σκόνη πολυαμιδίου 12 με πλήρωση αλουμινίου, η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή ακαμψία, μεταλλική εμφάνιση και καλές δυνατότητες μεταγενέστερης επεξεργασίας.

EOS TPU 1301

Τα μέρη που κατασκευάζονται από αυτό το λευκό υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην υδρόλυση, με υψηλή ελαστικότητα και καλές τριβολογικές ιδιότητες.

PrimeCast® 101

Το PrimeCast 101, μια γκρίζα σκόνη σε βάση πολυστυρενίου, είναι κατάλληλο ειδικά για χύτευση επενδύσεων λόγω της εξαιρετικής ακρίβειας διαστάσεων και του χαμηλού σημείου τήξης του.

FR-106

Ως επιβραδυντικό φλόγας πολυαμίδιο 11, το ALM FR-106 αποτελεί κατάλληλη προσθήκη στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο επιβραδυντικών φλόγας υλικών της EOS. Με την ανθεκτικότητά του, το ALM FR-106 διευρύνει το φάσμα εφαρμογών αυτής της ενδιαφέρουσας κατηγορίας υλικών πυροσυσσωμάτωσης με λέιζερ.

HP 11-30

Το ALM HP 11-30 είναι ένα υλικό ενισχυμένο με ίνες άνθρακα από πολυαμίδιο 11. Η βάση των ινών άνθρακα προσδίδει στο υλικό την υψηλή αντοχή του σε συνδυασμό με αυξημένη αντοχή σε κρούση και επιμήκυνση θραύσης.

PA 640-GSL

Αυτό το σκούρο γκρι υλικό PA 12 είναι γεμάτο με κοίλες γυάλινες χάντρες και ίνες άνθρακα. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό στη θερμοκρασία και άκαμπτο, αλλά και πολύ ελαφρύ.


Διαχείριση υλικών Πλαστικά υλικά

Βελτίωση της ροής εργασίας, μείωση του κόστους: Οι λύσεις EOS για τη διαχείριση υλικών επιτρέπουν την ευέλικτη και αποτελεσματική μεταφορά και διαλογή πλαστικών.

IPCM P

Το IPCM P είναι η ημιαυτόματη λύση για τον γρήγορο και ασφαλή χειρισμό πλαστικών υλικών. Η λύση είναι ιδανική για χρήση με πολλαπλά μηχανήματα. Η επαφή του χειριστή με τη σκόνη είναι πολύ μικρότερη

IPCM P plus

Η προσθετική κατασκευή αποτελεί έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς και επεξεργασίας μεγάλων ποσοτήτων πλαστικού υλικού γρήγορα και με ασφάλεια. Η πλήρως αυτόματη λύση εξασφαλίζει σταθερά υψηλή ποιότητα υλικού και λειτουργεί με μεγάλο αριθμό συστημάτων.

Big Bag emptying station

Ο Big Bag emptying station επιτρέπει την πρακτική μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων σκόνης έως 400 kg και διευκολύνει έτσι την αύξηση της παραγωγής σας. Βελτιώστε τόσο τη ροή εργασίας όσο και την ποιότητα των εξαρτημάτων σας με έναν πλήρως κλειστό κύκλο υλικών.

Αρθρωτός σταθμός αποσυσκευασίας και κοσκίνισης

Ο αρθρωτός σταθμός αποσυσκευασίας και κοσκίνισης συνδυάζει τις εργασίες αποσυσκευασίας, κοσκίνισης και μεταφοράς χρησιμοποιημένης σκόνης σε ένα κομμάτι αρθρωτής περιφέρειας.


Λογισμικό

Η EOS προσφέρει δοκιμασμένες λύσεις λογισμικού για όλα τα στάδια της διαδικασίας της προσθετικής κατασκευής από την προετοιμασία των δεδομένων σχεδιασμού CAD και την προετοιμασία εργασιών έως τον έλεγχο ποιότητας.

EOSCONNECT Core

Το EOSCONNECT Core είναι η λύση συνδεσιμότητας για την παρακολούθηση της παραγωγής. Τα συστήματα EOS είναι ικανά για IIoT και μπορούν να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες υποδομές πληροφορικής μέσω του EOSCONNECT Core. Το EOS προσφέρει μια ανοιχτή διεπαφή για αυτό

EOSCONNECT MachinePark

Επεκτείνετε τις δυνατότητες του συστήματός σας EOS. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με τις εφαρμογές EOS Web Apps και παρακολουθήστε ολόκληρο το μηχανολογικό σας πάρκο EOS από οπουδήποτε σε έναν διαισθητικό πίνακα οργάνων. Λάβετε αυτόματες ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση του μηχανήματος και τις εργασίες εκτύπωσης.