BIGREP PRO.2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΟ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ.
ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΑΧΥΤΕΡΑ.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Με όγκο κατασκευής 1 κυβικό μέτρο, ο BigRep PRO είναι ένας πλήρως κλειστός βιομηχανικός τρισδιάστατος εκτυπωτής για την παραγωγή μεγάλων εξαρτημάτων πλήρους κλίμακας, συμπεριλαμβανομένων λειτουργικών πρωτοτύπων, εργοστασιακών εργαλείων, προτύπων και καλουπιών και εξαρτημάτων τελικής χρήσης. Κατασκευασμένο για παραγωγικότητα σε όλα τα στάδια της κατασκευής, ο PRO παρέχει στους σχεδιαστές, τους μηχανικούς και τους κατασκευαστές μια εύχρηστη, ευέλικτη λύση για να παράγουν ταχύτερα και φθηνότερα.

Με την υποστήριξη της Precision Motions Portal, μιας ανθεκτικής, ειδικά κατασκευασμένης γερανογέφυρας, καθώς και εξαρτημάτων CNC της Bosch Rexroth, ο PRO προσφέρει σταθερά ταχύτητα, ακρίβεια και ποιότητα. Τώρα, χάρη στο JUMPSTART, μια νέα υβριδική λύση λογισμικού-υλικού BigRep που σας επιτρέπει να παρακάμψετε την ταλαιπωρία και απλά να ξεκινήσετε την εκτύπωση, το PRO είναι πιο εύκολο στη χρήση από ποτέ.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ BIGREP PRO

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ

 • Παραγωγή λειτουργικών εξαρτημάτων πλήρους κλίμακας από το Α – Ω
 • Μάθετε γρηγορότερα και επαναλάβετε σχέδια σε ώρες και ημέρες, όχι σε εβδομάδες και μήνες
 • Αποφύγετε την ακριβή, εξωτερική ανάθεση και την παραδοσιακή αργή παραγωγή

ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΙΔΙΟΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

 • Προσαρμόστε τα εργαλεία για τέλεια εφαρμογή, μειωμένο βάρος και εργονομικό σχεδιασμό
 • Μειώστε τους χρόνους παράδοσης με παραγωγή κατά παραγγελία και αποφύγετε την εξωτερική ανάθεση 
 • Μείωση του κόστους παραγωγής και του κόστους υλικών των εργαλείων

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΠΙΑ

 • Αντικατάσταση πατρόν και καλουπιών υψηλού κόστους από ακριβά υλικά
 • Επιτάχυνση της επανάληψης του σχεδιασμού, των δοκιμών του προϊόντος και της παραγωγής
 • Ελαχιστοποίηση της εξωτερικής ανάθεσης και του εξωτερικού εφοδιασμού

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

 • Παραγωγή μικρών σειρών με μοναδικά εξαρτήματα χωρίς πρόσθετο κόστος
 • Παραγωγή κατά παραγγελία για μείωση των αποθεμάτων και της αποθήκευσης
 • Μείωση του χρόνους παράδοσης και γρήγορη έξοδος στην αγορά για να παραμείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό

JUMPSTART

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ.

Η χρήση του τελευταίου 3D εκτυπωτή PRO είναι πιο εύκολη από ποτέ χάρη στο BigRep JUMPSTART, μια υβριδική λύση λογισμικού-υλικού που σας επιτρέπει να παρακάμψετε την ταλαιπωρία και απλά να ξεκινήσετε την εκτύπωση. Περιλαμβάνει το SWITCHPLATE, μια αφαιρούμενη και ευέλικτη επιφάνεια εκτύπωσης, το LOCKSTAGE για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση του εξωθητή και το σύστημα ελέγχου MXT® που παρακάμπτει τη χειροκίνητη βαθμονόμηση, εξασφαλίζοντας ότι τα κρίσιμα πρώτα στρώματα εκτύπωσης είναι βέλτιστα κάθε φορά.

SWITCHPLATE

Το SWITCHPLATE είναι μια αφαιρούμενη και εύκαμπτη επιφάνεια εκτύπωσης που διατίθεται με διαφορετικές επιστρώσεις η κάθε μία, βελτιστοποιημένη για διάφορα υλικά που εξασφαλίζουν τη σωστή πρόσφυση. Είναι μαγνητικό και κουμπώνει εύκολα στη θέση του. Η θερμότητα αυξάνει τη συγκολλητικότητα της επιφάνειας, ώστε η εκτύπωση να παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, αλλά να αφαιρείται εύκολα μόλις κρυώσει.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ MXT®

Το σύστημα ελέγχου MXT® χρησιμοποιεί ιδιόκτητους αλγορίθμους που βελτιώνουν το αρχείο εκτύπωσης gcode. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη ποιότητα, υψηλότερη ακρίβεια και συνολικά συνεπή αποτελέσματα. Το MXT® είναι ο εγκέφαλος που τροφοδοτεί το JUMPSTART, το οποίο απλοποιεί την εμπειρία του χρήστη, παρακάμπτοντας την ανάγκη για χειροκίνητη βαθμονόμηση της κλίνης εκτύπωσης, του εξωθητή και της διπλής εξώθησης.

LOCKSTAGE

Το LOCKSTAGE επιτρέπει την απλή και ασφαλή τοποθέτηση του εξωθητή χωρίς την ανάγκη χειροκίνητης βαθμονόμησης θέσης. Οι εκτοξευτήρες ασφαλίζονται εύκολα στη θέση τους και παρέχουν σταθερή ακρίβεια σε όλη την εκτύπωσή σας.

ΥΛΙΚΑ 3D ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΑΣ

Το BigRep PRO έχει σχεδιαστεί για την εκτύπωση υλικών μηχανικής ποιότητας και υλικών ενισχυμένων με ίνες άνθρακα, καθώς και βιοπολυμερών και υδατοδιαλυτής υποστήριξης. Η BigRep αναπτύσσει και πιστοποιεί νήματα ειδικά για το BigRep PRO και είναι επίσης συμβατό με τρίτους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτυπώσετε με υλικά της BigRep καθώς και με άλλα υλικά.

NOW COMPATIBLE WITH PA12-CF

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ BIGREP PRO

ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ & ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Υψηλή ακρίβεια σε υψηλές ταχύτητες

Η πύλη Precision Motions

Ο τεράστιος όγκος κατασκευής 1m3 του PRO υποστηρίζεται από μια ανθεκτική, ειδικά κατασκευασμένη γερανογέφυρα που έχει σχεδιαστεί για υψηλή ταχύτητα, γρήγορη επιτάχυνση και ακρίβεια. Το στιβαρό πλαίσιο εξαλείφει τους κραδασμούς κατά τη διάρκεια της τρισδιάστατης εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας γρήγορη, αλλά ακριβή κίνηση, ολισθαίνοντας τους εξωθητήρες κατά μήκος ενός ενισχυμένου συστήματος μεταφοράς. Με κινητήρες σερβοκινητήρων Bosch με ενσωματωμένους κωδικοποιητές, το PRO υπολογίζει σε πραγματικό χρόνο τη θέση της κεφαλής εκτύπωσης για να αυτοελέγχεται για την ακρίβεια της θέσης.

Γρήγορο, ακριβές & έτοιμο

Εξωθητήρας προηγμένης τεχνολογίας

Το Advanced Capability Extruder (ACE) της BigRep επεκτείνει τις δυνατότητες υλικών του PRO, ενώ εξακολουθεί να παρέχει αξιόπιστα ποιοτικές τρισδιάστατες εκτυπώσεις με ταχύτητα και ακρίβεια. Το ACE είναι ένας εξωθητής άμεσης κίνησης, ιδανικά εξοπλισμένος για υλικά ενισχυμένα με ίνες, όπως το HI-TEMP CF της BigRep. Με το ACE μπορείτε να εκτυπώνετε ισχυρά εξαρτήματα μεγάλου μεγέθους 50% ταχύτερα από άλλους εκτυπωτές μεγάλης κλίμακας.

Αεροστεγής θάλαμος νημάτων

Η αποθήκευση ξηρού υλικού

“Οι πρώτες εκτυπώσεις που πραγματοποιήσαμε διήρκεσαν 17 ημέρες. Από τότε, χρησιμοποιούμε το PRO ασταμάτητα για να εκτυπώνουμε εξαρτήματα χρησιμοποιώντας τη μεγάλη χωρητικότητα, την υψηλή ανάλυση και την ακρίβεια σε όλη τη διαδικασία. “

– Riley Gillman, Διευθυντής Τεχνικών Λειτουργιών της Nikola Corporation

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έκδοση BigRep PRO.2
Όγκος εκτύπωσης έως x 1020, y 970, z 985 mm (x 40, y 38, z 38.5 in)
Υλικά HI-TEMP CF, PRO HT, PETG, ASA, PA6/66, PA12-CF
Υδατοδιαλυτό BVOH
επιπλέον υλικά κατόπιν παραγγελίας
Λογισμικά κοπής BigRep BLADE
Extruders Fiber-Ready PRO ACE Extruder
‘Υψος Layer 0.3 mm, 0.6 mm
(Άλλα ύψη layers υποστηρίζονται μέσω του λογισμικού κοπης)
Διάμετρος Nozzle  0.6 mm, 1.0 mm
Ταχύτητα | Επιτάχυνση (XY) Max. 600 mm/s | Max. 5000 mm/s²
Επιτεύξιμη ακρίβεια εξαρτημάτων ±0.2mm or ±0.002mm/mm (όποιο είναι μεγαλύτερο)*
Αποθήκευση νημάτων 2x σφραγισμένοι θάλαμοι νημάτων που διατηρούνται στεγνοί και υποστηρίζουν καρούλια έως 8 kg το καθένα
Μέγεθος μηχανήματος x 1950 y 2500 z 2105 mm / x 77 y 98 z 70 inches (με τον πύργο)
Βάρος μηχανήματος  Approx. 1550 kg (3417 lb)
Ισχύς 3 Phase 400V AC, PE, 16 A, 50 / 60 Hz
Πιστοποιήσεις ασφαλείας UL, CE, EC Machinery Directive 2006/42/EC Compliant