EOS P 500

EOS P 500

η 3D εκτύπωση σε νέa
Διάσταση

Πλαστική πυροσυσσωμάτωση με λέιζερ
σε Βιομηχανική κλίμακα

Ρυθμός κατασκευής έως 6,6 l/h με πυκνότητα συσκευασίας 5%

Χαμηλότερη τιμή ανά ανταλλακτικό στην αγορά

Φιλική προς τον αυτοματισμό πλατφόρμα με τυποποιημένες διεπαφές λογισμικού

Μειωμένο κόστος

Το καινοτόμο σύστημα διαστρωμάτωσης, το οποίο εφαρμόζει και συμπιέζει το υλικό με ταχύτητα έως και 0,6 m/s, και τα δύο ισχυρά λέιζερ των 70 Watt μειώνουν το κόστος ανά τεμάχιο κατά περισσότερο από 30%.

Ποικιλία υλικών

Το σύστημα επεξεργάζεται πλαστικά υψηλής απόδοσης, επιτρέποντας τη μέγιστη δυνατή ποικιλία υλικών. Η ανάπτυξη εφαρμογών και υλικών υποστηρίζεται από ανοικτές διεπαφές λογισμικού και φιλικά προς το χρήστη εργαλεία.

Αυτοματισμός

Το σύστημα ελέγχεται διαισθητικά από το EOSYSTEM. Η ενσωμάτωση λογισμικού σε συστήματα CAD, π. χ. NX™ της Siemens, παρέχεται από το EOSPRINT 2 και η σύνδεση με συστήματα ERP παρέχεται από το EOSCONNECT. Οι αυτοματοποιημένες διεπαφές και τα βελτιστοποιημένα εξαρτήματα μειώνουν το χρόνο κύκλου και εγγυώνται λειτουργικούς χρόνους κατασκευής που διαρκούν αρκετές ημέρες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

EOS P 500

Όγκος Κατασκευής 500 x 330 x 400 mm (19.7 x 13 x 15.7 in)
Τύπος Λέιζερ CO₂, 2 x 70 W
Οπτική ακρίβεια F-φακός θήτα, μονάδα επιφάνειας, σαρωτής υψηλής ταχύτητας
Ταχύτητα σκαναρίσματος έως 2 x 10 m/sec (32.8 ft/s)
Τροφοδοσία ρεύματος 400 V / 100 A; max. κατανάλωση ενέργειας 80 A
Διαστάσεις μηχανήματος (W x D x H) 3,400 x 2,100 x 2,100 mm (133.9 x 82.7 x 82.7 in)
Συνιστώμενος χώρος εγκατάστασης ελάχιστο 7.2 x 5.2 x 4.2 m (284 x 205 x 165 in)
Βάρος περίπου 7,000 kg (15,432 lb)
Λογισμικό EOSYSTEM με χαρακτηριστικά EOSAME, EOSPRINT 2 με SmartScaling feature και EOS ParameterEditor, EOSCONNECT Core, EOSCONNECT MachinePark, EOSTATE Powderbed

75%

Χρόνος διαθεσιμότητας
σε σύγκριση με άλλους βιομηχανικούς 3D εκτυπωτές

-25%

  • One
  • Two

Κόστος ανά τεμάχιο 25% χαμηλότερο
σε σύγκριση με άλλους βιομηχανικούς 3D εκτυπωτές

40%

Ρυθμός ανανέωσης
* Ανάλογα με την πυκνότητα συσκευασίας, το ύψος της εργασίας, την εφαρμογή και τη χρήση γνήσιου εξοπλισμού EOS για την προετοιμασία σκόνης (π. χ. IPCMP+)

 Πολυμερή υλικά για την EOS P 500

Η EOS διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία στα υλικά και ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο εξαιρετικά ανεπτυγμένων πλαστικών και πολυμερών υλικών για την προσθετική κατασκευή. Τα υλικά, τα συστήματα και οι παράμετροι της διαδικασίας μας ταιριάζουν άριστα μεταξύ τους. Με τα κατάλληλα υλικά, μπορείτε να υλοποιήσετε τα επιθυμητά προφίλ ιδιοτήτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα προϊόντα σας.

PA 2200

Το προφίλ ιδιοτήτων των ανθεκτικών εξαρτημάτων από PA 2200 είναι πολύ ισορροπημένο: τα εξαρτήματα αυτά χαρακτηρίζονται από αντοχή, ακαμψία και καλή χημική αντοχή. Είναι επίσης βιοσυμβατά και πιστοποιημένα για επαφή με τρόφιμα.


 Διαχείριση υλικών Πλαστικά υλικά

Βελτίωση της ροής εργασίας, μείωση του κόστους: Οι λύσεις EOS για τη διαχείριση υλικών επιτρέπουν την ευέλικτη και αποτελεσματική μεταφορά και διαλογή πλαστικών.

IPCM P plus

Η προσθετική κατασκευή αποτελεί έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς και επεξεργασίας μεγάλων ποσοτήτων πλαστικού υλικού γρήγορα και με ασφάλεια. Η πλήρως αυτόματη λύση εξασφαλίζει σταθερά υψηλή ποιότητα υλικού και λειτουργεί με μεγάλο αριθμό συστημάτων.

Σταθμός εκκένωσης Big Bag

Ο σταθμός εκκένωσης Big Bag επιτρέπει την πρακτική μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων σκόνης έως 400 kg και διευκολύνει έτσι την αύξηση της παραγωγής σας. Βελτιώστε τόσο τη ροή εργασίας όσο και την ποιότητα των εξαρτημάτων σας με έναν πλήρως κλειστό κύκλο υλικών.


 Λογισμικό

Η EOS προσφέρει δοκιμασμένες λύσεις λογισμικού για όλα τα στάδια της διαδικασίας της προσθετικής κατασκευής από την προετοιμασία των δεδομένων σχεδιασμού CAD και την προετοιμασία εργασιών έως τον έλεγχο ποιότητας.

EOSPRINT 2

Το EOSPRINT είναι ένα διαισθητικό, ανοιχτό και παραγωγικό εργαλείο CAM για τα συστήματα EOS που επιτρέπει την ανάθεση και τη βελτιστοποίηση των παραμέτρων κατασκευής για τα δεδομένα CAD σας. Σε συνδυασμό με λογισμικό προετοιμασίας δεδομένων όπως το SIEMENS NX ή το Magics, προσφέρει ένα εκτεταμένο περιβάλλον CAM για την προσθετική κατασκευή για μια ομαλή διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης.

EOSCONNECT Core

Το EOSCONNECT Core είναι η λύση συνδεσιμότητας για την παρακολούθηση της παραγωγής. Τα συστήματα EOS είναι ικανά για IIoT και μπορούν να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες υποδομές πληροφορικής μέσω του EOSCONNECT Core. Το EOS προσφέρει μια ανοιχτή διεπαφή για αυτό.

EOSCONNECT MachinePark

Επεκτείνετε τις δυνατότητες του συστήματός σας EOS . Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με τις εφαρμογές EOS Web Apps και παρακολουθήστε ολόκληρο το μηχανολογικό σας πάρκο EOS από οπουδήποτε σε έναν διαισθητικό πίνακα οργάνων. Λάβετε αυτόματες ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση του μηχανήματος και τις εργασίες εκτύπωσης.