EOS P 770

SLS 3D Εκτυπωτής EOS P 770

Προσθετική κατασκευή από
Σειρά εξαρτημάτων

Μέχρι 1 μέτρο σε μήκος

Ρυθμός δόμησης 5,6 l/h με πυκνότητα συσκευασίας 5%

Η Μεγαλύτερη επιφάνεια δόμησης που διατίθεται στην αγορά

Σύστημα εξοπλισμένο με 2 ισχυρά λέιζερ

Ευελιξία

Με τη διαθέσιμη σήμερα επιλογή 9 πλαστικών υλικών και 9 συνδυασμών υλικού/πάχους στρώματος, η EOS είναι ο ηγέτης στην ποικιλία υλικών. Επίσης, ο EOS ParameterEditor μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ορισμό προσαρμοσμένων παραμέτρων έκθεσης με βάση αποδεδειγμένες αρχικές τιμές.

Ποιότητα

Η καθιερωμένη λειτουργία EOSAME ομογενοποιεί την εισερχόμενη ενέργεια, εξασφαλίζοντας άριστη μηχανική και ακρίβεια διαστάσεων σε όλο τον όγκο κατασκευής. Δεν υπάρχουν ορατές ακμές στη ζώνη επικάλυψης των λέιζερ.

Μείωση κόστους

Η βελτιστοποιημένη διαχείριση της θερμοκρασίας, η βελτιωμένη ταχύτητα διαστρωμάτωσης και τα ισχυρά λέιζερ μειώνουν σημαντικά το χρόνο κατασκευής και, ως εκ τούτου, το κόστος των εξαρτημάτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

EOS P 770

Όγκος Κατασκευής 700 x 380 x 580 mm (27.6 x 15 x 22.9 in)
Τύπος Λέιζερ CO₂, 2 x 70 W
Οπτική ακρίβεια F-φακός θήτα, μονάδα επιφάνειας, σαρωτής υψηλής ταχύτητας
Ταχύτητα σκαναρίσματος έως 2 x 10 m/s (32.8 ft/sec)
Τροφοδοσία ρεύματος 32 A
Κατανάλωση ενέργειας τυπικό 3.1 kW; maximum 12 kW
Διαστάσεις μηχανήματος x Β x Υ) 2,250 x 1,550 x 2,100 mm (88.6 x 61 x 82.7 in)
Συνιστώμενος χώρος εγκατάστασης ελάχιστο 4.8 x 4.8 x 3.0 m (189 x 189 x 118 in)
Βάρος περίπου  2,300 kg (5,071 lb)
Λογισμικό EOS ParameterEditor, EOSAME, EOS RP Tools, EOSCONNECT Core, EOSCONNECT MachinePark, PSW 3.8

Τα πρόσθετα κατασκευασμένα εξαρτήματα μας επιτρέπουν να δοκιμάζουμε διάφορες παραλλαγές σχεδιασμού γρήγορα και οικονομικά. Οι μηχανές EOS παρέχουν επίσης την απαιτούμενη μηχανική και διαστατική ακρίβεια των εξαρτημάτων χωρίς κόπο.

Richard Brady | Επικεφαλής προηγμένης ψηφιακής κατασκευής | Williams Martini Racing

Η τεχνολογία EOS είναι μια διαδικασία που αποδίδει πανομοιότυπα αποτελέσματα. Ορίσαμε τις μηχανικές ιδιότητες κάθε εξαρτήματος και επιβεβαιώσαμε με επιτυχία ότι το σύστημα EOS πληροί τις προδιαγραφές μας και επιτυγχάνει την ίδια ποιότητα προϊόντος με κάθε παραγγελία κατασκευής.

Elliott Schulte | Μηχανικός III | Bell Helicopter

Πολυμερή υλικά για το EOS P 770

Η EOS διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία στα υλικά και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εξαιρετικά ανεπτυγμένων πλαστικών και πολυμερών υλικών για την προσθετική κατασκευή. Όλα τα υλικά, τα συστήματα και οι παράμετροι της διαδικασίας ταιριάζουν βέλτιστα μεταξύ τους. Αυτό σας επιτρέπει να υλοποιήσετε τα επιθυμητά προφίλ ιδιοτήτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα προϊόντα σας.

Alumide®

Το Alumide είναι μια γκρι μεταλλική σκόνη πολυαμιδίου 12 με πλήρωση αλουμινίου, η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή ακαμψία, μεταλλική εμφάνιση και καλές δυνατότητες μεταγενέστερης επεξεργασίας.

PA 1101

Τα λευκά, φωτοδιαπερατά, προσθετικά κατασκευασμένα εξαρτήματα χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στην κρούση και επιμήκυνση κατά τη θραύση.

PA 1102 black

Το PA 1102 black είναι μια μαύρη σκόνη πολυαμιδίου 11, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση ως υλικό πυροσυσσωμάτωσης με λέιζερ

PA 2200

Το προφίλ ιδιοτήτων των ανθεκτικών εξαρτημάτων από PA 2200 είναι πολύ ισορροπημένο: τα εξαρτήματα αυτά χαρακτηρίζονται από αντοχή, ακαμψία και καλή χημική αντοχή. Είναι επίσης βιοσυμβατά και πιστοποιημένα για επαφή με τρόφιμα.

PA 2201

Τα μέρη που κατασκευάζονται από μη επεξεργασμένη σκόνη πολυαμιδίου 12 είναι επίσης λευκά, αλλά εμφανίζονται ελαφρώς πιο διαφανή. Το υλικό αυτό είναι εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα (FDA, 21 CFR).

PA 3200 GF

Τα εξαρτήματα που κατασκευάζονται από αυτό το λευκό πολυαμίδιο 12 σε σκόνη γεμισμένο με γυάλινα σφαιρίδια εντυπωσιάζουν λόγω της υψηλής ακαμψίας και της καλής επιμήκυνσης κατά τη θραύση. Είναι επίσης ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά και θερμικά ανθεκτικά.

PrimeCast® 101

Το PrimeCast 101, μια γκρίζα σκόνη σε βάση πολυστυρενίου, είναι κατάλληλο ειδικά για χύτευση επενδύσεων λόγω της εξαιρετικής ακρίβειας διαστάσεων και του χαμηλού σημείου τήξης.

PrimePart FR (PA 2241 FR)

Αυτό το υλικό με βάση το πολυαμίδιο-12 είναι λευκό και περιέχει επιβραδυντικό φλόγας αλογόνου. Χάρη στην καλή ανανεωσιμότητά του, είναι πολύ αποδοτικό σε σχέση με άλλα επιβραδυντικά φλόγας υλικά.

EOS TPU 1301

Τα μέρη που κατασκευάζονται από αυτό το λευκό υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην υδρόλυση, με υψηλή ελαστικότητα και καλές τριβολογικές ιδιότητες.


Διαχείριση υλικών Πλαστικά υλικά

Βελτίωση της ροής εργασίας, μείωση του κόστους: Οι λύσεις EOS για τη διαχείριση υλικών επιτρέπουν την ευέλικτη και αποτελεσματική μεταφορά και διαλογή πλαστικών.

IPCM P

Το IPCM P είναι η ημιαυτόματη λύση για τον γρήγορο και ασφαλή χειρισμό πλαστικών υλικών. Η λύση είναι ιδανική για χρήση με πολλαπλά μηχανήματα. Η επαφή του χειριστή με τη σκόνη είναι πολύ μικρότερη

IPCM P plus

Η προσθετική κατασκευή αποτελεί έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς και επεξεργασίας μεγάλων ποσοτήτων πλαστικού υλικού γρήγορα και με ασφάλεια. Η πλήρως αυτόματη λύση εξασφαλίζει σταθερά υψηλή ποιότητα υλικού και λειτουργεί με μεγάλο αριθμό συστημάτων.


Λογισμικό

Η EOS προσφέρει δοκιμασμένες λύσεις λογισμικού για όλα τα στάδια της διαδικασίας της προσθετικής κατασκευής από την προετοιμασία των δεδομένων σχεδιασμού CAD και την προετοιμασία εργασιών έως τον έλεγχο ποιότητας.

EOSCONNECT MachinePark

Επεκτείνετε τις δυνατότητες του συστήματός σας EOS. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με τις εφαρμογές EOS Web Apps και παρακολουθήστε ολόκληρο το μηχανολογικό σας πάρκο EOS από οπουδήποτε σε έναν διαισθητικό πίνακα οργάνων. Λάβετε αυτόματες ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση του μηχανήματος και τις εργασίες εκτύπωσης.