FORMIGA P 110 VELOCIS

Εκτυπωτής SLS

Formiga P 110 Velocis

Η καθιερωμένη είσοδος -
Συστήματος επιπέδου

για προσθετική κατασκευή υψηλής απόδοσης

Ρυθμός δόμησης 1,2 l/h με πυκνότητα συσκευασίας 5%

Σειριακή παραγωγή εξαρτημάτων μικρού έως μεσαίου μεγέθους

Εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη

Πλήρης έλεγχος κόστους

Τα μόνα λειτουργικά έξοδα είναι τα υλικά και η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείτε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χαμηλό λειτουργικό κόστος που είναι εύκολο να υπολογιστεί. Δεν απαιτούνται βοηθητικά υλικά όπως συνδετικά μέσα.

Αποδεδειγμένη ποιότητα

Ο καθιερωμένος βιομηχανικός τρισδιάστατος εκτυπωτής έχει θέσει νέα πρότυπα στην αγορά χάρη στην υψηλή αξιοπιστία και τις αναπαραγώγιμες ιδιότητες των εξαρτημάτων του.

Γρήγορα και εύκολα

Το μηχάνημα είναι χαμηλής συντήρησης και απαιτεί πολύ λίγα εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα είναι έτοιμα για εφαρμογή αμέσως μετά την αποσυσκευασία και την αμμοβολή. Δεν απαιτούνται βήματα μετεπεξεργασίας.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

FORMIGA P 110 Velocis

Όγκος Κατασκευής 200 x 250 x 330 mm (7.9 x 9.8 x 13 in)
Ποσοστό δόμησης έως 1.2 l/h
Τύπος Λέιζερ CO₂; 30 W
Οπτική ακρίβεια F-φακός theta, σαρωτής υψηλής ταχύτητας
Ταχύτητα σκαναρίσματος έως 5 m/s (16.4 ft/s)
Τροφοδοσία ρεύματος 16 A
Κατανάλωση ενέργειας τυπικά 3 kW, μέγιστο 5 kW
Διαστάσεις μηχανήματος (W x D x H) 1,320 x 1,067 x 2,204 mm (51.97 x 42.01 x 86.77 in)
Συνιστώμενος χώρος εγκατάστασης ελάχιστο 3.2 x 3.5 m x 3.0 m (126 x 138 x 118 in)
Βάρος περίπου 600 kg (1.323 lb)
Λογισμικό EOS ParameterEditor, EOS RP Tools, PSW 3.6

Ως ιδρυτής της δικής μου εταιρείας, η τεχνολογία EOS μου έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσω τις ιδέες μου. Μπόρεσα να αναπτύξω με επιτυχία το δικό μου προϊόν υψηλής εξειδίκευσης για το πολυτελές τμήμα της αγοράς πολύ γρήγορα, από την ιδέα μέχρι τη σειριακή παραγωγή και την ωριμότητα της αγοράς.

Steffen de Bochdanovits | Ιδιοκτήτης| Bobby Tailor

Επιλέξαμε το FORMIGA επειδή χρειαζόμασταν ένα ευέλικτο σύστημα που μας επέτρεπε να ρυθμίζουμε ξεχωριστά την ισχύ του λέιζερ και την ταχύτητα και τη θερμοκρασία της κλίνης σκόνης.

Dr. Scott Hollister | Καθηγητής Βιοϊατρικής Μηχανικής | Πανεπιστήμιο του Michigan

Η συνεργασία με τη FORMIGA μας επιτρέπει να παραδίδουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας πολύ γρήγορα. Ως αποτέλεσμα, μπορέσαμε να επεκτείνουμε με επιτυχία το επιχειρηματικό μας μοντέλο.

Manuel Martin | Διευθυντής προϊόντων 3D-MID | Beta LAYOUT GmbH

Πολυμερή υλικά για το FORMIGA P 110 Velocis

Η EOS διαθέτει εξαιρετικά υψηλή τεχνογνωσία στα υλικά και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εξαιρετικά ανεπτυγμένων πολυμερών υλικών για την προσθετική κατασκευή. Τα υλικά, τα συστήματα και οι παράμετροι της διαδικασίας μας ταιριάζουν άριστα μεταξύ τους. Με τα κατάλληλα υλικά, μπορείτε να υλοποιήσετε τα στοχευμένα προφίλ ιδιοτήτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα προϊόντα σας.

Alumide®

Το Alumide είναι μια γκρι μεταλλική σκόνη πολυαμιδίου 12 με πλήρωση αλουμινίου, η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή ακαμψία, μεταλλική εμφάνιση και καλές δυνατότητες μεταγενέστερης επεξεργασίας.

PA 1101

Τα λευκά, φωτοδιαπερατά, προσθετικά κατασκευασμένα εξαρτήματα χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στην κρούση και επιμήκυνση κατά τη θραύση.

PA 1102 black

Το PA 1102 black είναι μια μαύρη σκόνη πολυαμιδίου 11 σε χρώμα μάζας, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση ως υλικό πυροσυσσωμάτωσης με λέιζερ.

PA 2200

Το προφίλ ιδιοτήτων των ανθεκτικών εξαρτημάτων από PA 2200 είναι πολύ ισορροπημένο: τα εξαρτήματα αυτά χαρακτηρίζονται από αντοχή, ακαμψία και καλή χημική αντοχή. Είναι επίσης βιοσυμβατά και πιστοποιημένα για επαφή με τρόφιμα.

PA 2201

Τα μέρη που κατασκευάζονται από μη επεξεργασμένη σκόνη πολυαμιδίου 12 είναι επίσης λευκά, αλλά εμφανίζονται ελαφρώς πιο διαφανή. Το υλικό αυτό είναι εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα (FDA, 21 CFR).

PA 3200 GF

Τα εξαρτήματα που κατασκευάζονται από αυτό το λευκό πολυαμίδιο 12 σε σκόνη γεμισμένο με γυάλινα σφαιρίδια εντυπωσιάζουν λόγω της υψηλής ακαμψίας και της καλής επιμήκυνσης κατά τη θραύση. Είναι επίσης ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά και θερμικά ανθεκτικά.

EOS TPU 1301

Τα μέρη που κατασκευάζονται από αυτό το λευκό υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην υδρόλυση, με υψηλή ελαστικότητα και καλές τριβολογικές ιδιότητες.

PrimeCast® 101

Το PrimeCast 101, μια γκρίζα σκόνη σε βάση πολυστυρενίου, είναι κατάλληλο ειδικά για χύτευση επενδύσεων λόγω της εξαιρετικής ακρίβειας διαστάσεων και του χαμηλού σημείου τήξης του.


Διαχείριση πλαστικών υλικών  υλικών

Βελτίωση της ροής εργασίας, μείωση του κόστους: Οι λύσεις EOS για τη διαχείριση υλικών επιτρέπουν την ευέλικτη και αποτελεσματική μεταφορά και διαλογή πλαστικών.

Αρθρωτός σταθμός αποσυσκευασίας και κοσκίνισης

Ο αρθρωτός σταθμός αποσυσκευασίας και κοσκίνισης συνδυάζει τις εργασίες αποσυσκευασίας, κοσκίνισης και μεταφοράς χρησιμοποιημένης σκόνης σε ένα κομμάτι αρθρωτής περιφέρειας.