BigRep PRO

ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

BIGREP PRO

Η BigRep παρουσιάζει με χαρά την τελευταία προσθήκη στο εύρος των λύσεων του στην προσθετική κατασκευή (additive manufacturing).

Η BigRep έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει μια μηχανή που εκτυπώνει με υλικά μηχανικής τάξης για να εξασφαλίσει ότι οι χρήστες μπορούν να κατασκευάσουν τις εφαρμογές που χρειάζονται, σε μεγάλη κλίμακα. Ο PRO είναι ένας βιομηχανικός 3D εκτυπωτής ο οποίος ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς.

Είτε πρόκειται για λειτουργικά πρωτότυπα, σύνθετα εργαλεία ή προϊόντα τελικής χρήσης, ο PRO αποδίδει μέσα από ένα εύρος καινούριων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίας τεχνολογίας συστήματος Bosch CNC, του νέου Metering Extruder Technology (MXT®), του εσώκλειστου θαλάμου χτισίματος, και των ελεγχόμενων θερμοκρασιακά θαλάμων των νημάτων.

Ο PRO είναι εμπνευσμένος από τους εκτυπωτές ONE και STUDIO 3D, οι οποίοι έχουν κερδίσει πολλά βραβεία συμπεριλαμβανομένου του German Brand Award 2018, του German Innovation Award 2018 και του German Design Award 2016.

Ο BigRep PRO έχει κατασκευαστεί ειδικά για να εξοπλίσει εταιρείες με εξελιγμένη τεχνολογία για εκτύπωση μεγάλων αντικειμένων με υλικά βιομηχανικής τάξης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ

Εκτυπώσεις μεγάλης κλίμακας

Πιστή στο όνομα της, η BigRep φτιάχνει μηχανήματα για μεγάλες εκτυπώσεις, και ο PRO δεν είναι εξαίρεση. Με φάκελο χτισίματος ενός κυβικού μέτρου, το μηχάνημα φτιάχτηκε για 3D εκτυπώσεις βιομηχανικών προϊόντων μεγάλης κλίμακας , επιτρέποντας αμέτρητες επιλογές εφαρμογών.

ΤΟ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Προστατευμένη Εκτύπωση

Ένα μονωμένο, εσώκλειστο μεταλλικό πλαίσιο εξασφαλίζει βέλτιστο έλεγχο της ομοιόμορφης θερμοκρασίας και οι γυάλινες πόρτες προσφέρουν οπτική θέα της εκτύπωσης. Ακόμη, η συμβατότητα του PRO με πρότυπα συστήματα εξαερισμού, για έλεγχο αερίων κι εκπομπών, βελτιώνουν την ασφάλεια καθιστώντας τον το καλύτερο πρακτικό παράδειγμα 3D εκτύπωσης σε βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Ο ΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΝΗΜΑΤΩΝ

Συμβατότητα Βιομηχανικών Υλικών

Ο PRO προσφέρει ένα άριστο περιβάλλον για εκτύπωση με βιομηχανικής τάξης υλικά, χάρης στον ελεγχόμενο για υγρασία θάλαμο των καρουλιών. Ανεμιστήρες κυκλοφορίας αέρα στο εσωτερικό εξασφαλίζουν τη ροή του αέρα για ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλη την έκταση του θαλάμου νημάτων, ενώ ο θάλαμος αποθηκεύει μέχρι και τέσσερα καρούλια.

ΤΟ ΜΧΤ®

Ταχύτητα και Ακρίβεια

Η BigRep παρουσιάζει το metering extruder technology (MXT®) με εξαιρετική ταχύτητα και ακρίβεια, το οποίο αποτελεί ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του PRO. Αυτός ο υπερσύγχρονος εξωθητής επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο στην απόθεση των υλικών, επιτρέποντας στους χρήστες να επιτύχουν την υψηλότερη ποιότητα σε κάθε εφαρμογή.

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Ημι-Αυτόματη Επιπεδοποίηση (Leveling)

Το θερμαινόμενο τραπέζι εκτύπωσης επικαλυμμένο με φύλλο πολυαμιδίου παρέχει βέλτιστη πρόσφυση στην εκτυπωτική διαδικασία. Ο ενσωματωμένος επαγωγικός αισθητήρας επιτρέπει ημι-αυτόματη επιπεδοποίηση του τραπεζιού εκτύπωσης.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ CNC

Bosch Rexroth Technology

Το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ελέγχου κίνησης, Bosch CNC, καθιστά τον PRO το ιδανικό μηχάνημα για τον έλεγχο ολόκληρης της εκτυπωτικής διαδικασίας, από την αρχή ως το τέλος. Ευρέως χρησιμοποιούμενο στις αυτοκινητοβιομηχανίες, το σύστημα Bosch εξασφαλίζει μέγιστη ανταπόκριση, ακρίβεια και έλεγχο κλειστού βρόχου στο μηχάνημα βιομηχανικής τάξης της BigRep, καθώς επίσης και ανώτερη συνδεσιμότητα.

ΤΟ ΝΕΟ METERING EXTRUDER TECHNOLOGY (MXT®)

Η BigRep έχει αναπτύξει έναν metering extruder με εξαιρετική ταχύτητα και ακρίβεια, ο οποίος αποτελεί ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του PRO. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξωθητής προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο σε μεγάλης κλίμακας βιομηχανικές εκτυπώσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να επιτύχουν υψηλότερη ποιότητα σε κάθε εφαρμογή.

Με ασύγκριτη δυναμική απόκριση για το ξεκίνημα, το τέλος και τις γωνίες ο metering extruder της BigRep εξασφαλίζει ακρίβεια και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης κάθε φορά. Φτιαγμένο για ταχύτητα, ο ελαφρύς εξωθητήρας είναι ευκίνητος και αξιόπιστος υπό πίεση να αποδώσει γρήγορα, λεπτομερή αποτελέσματα.

Η μηχανή της BigRep επιταχύνει τους χρόνους εκτύπωσης με υψηλή απόδοση υλικού. Ο extruder μεγιστοποιεί την παραγωγή, ως ένα ευκίνητο εξάρτημα γερμανικής σχεδίασης για εκτύπωση υψηλού βαθμού όλη μέρα.

Μέγεθος ακροφύσιου 0.6 mm
Περισσότερα μεγέθη ακροφύσιων σε ανάπτυξη
Εύρος ύψους διαστρωμάτωσης για ακροφύσιο 0.6 mm 0.1 mm – 0.4 mm
Μέγιστη απόδοση με ακροφύσιο 0.6 mm 500 cm³/h