EOS P 810

EOS P 810

Tο σύστημα 3D εκτύπωσης για
μια σειρά παραγωγής
με απαιτητικά
και σύνθετα μέρη

This is custom heading element

Ρυθμός κατασκευής 2,7 l/h με πυκνότητα συσκευασίας 5%

Parts meet the FAR 25.853 and EN 45545 standards

Επεξεργασία πολυαιθερκετονεκτόνης (PEKK) γεμισμένης με ίνες άνθρακα

Ποιότητα

Τα εξαρτήματα που κατασκευάζονται προσθετικά έχουν εξαιρετική αντοχή με χαμηλό βάρος και αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Το EOSAME εγγυάται άριστη μηχανική των εξαρτημάτων σε όλο τον όγκο κατασκευής. Αυτό το χαρακτηριστικό ομογενοποιεί την εισροή ενέργειας ανά στοιχείο όγκου.

Βιομηχανικό πρότυπο

Το υλικό HT-23 είναι γεμάτο με ίνες άνθρακα και είναι εγγενώς ανθεκτικό στη φλόγα και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Πληροί τα πρότυπα της αεροδιαστημικής (FAR 25. 853) και της κινητικότητας (EN 45545) και είναι επίσης κατάλληλο για εφαρμογές παραγωγής σειράς στον τομέα της ηλεκτρολογίας και της ηλεκτρονικής.

Παραγωγικότητα

Η βελτιωμένη ταχύτητα διαστρωμάτωσης, ο γρήγορος ψηφιακός σαρωτής και το ισχυρό λέιζερ μειώνουν σημαντικά το χρόνο κατασκευής και αυξάνουν την παραγωγικότητα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

EOS P 810

Όγκος κατασκευής 700 x 380 x 380 mm (27.6 x 15 x 15 in)
Τύπος Λέιζερ CO₂, 2 x 70 W
Οπτική ακρίβεια F-φακοί θήτα, σαρωτές υψηλής ταχύτητας
Ταχύτητα σκαναρίσματος έως  2 x 6 m/s (23 ft./sec)
Τροφοδοσία ρεύματος 32 A / 400 V
Κατανάλωση ενέργειας τυπικό 3.9 kW, μέγιστο 10 kW
Διαστάσεις μηχανήματος  (W x D x H) 2,500 x 1,300 x 2,190 mm (98.4 x 51.2 x 86.2 in)
Συνιστώμενος χώρος εγκατάστασης ελάχιστο 4.8 x 4.8 x 3.0 m (189 x 189 x 118 in)
Βάρος περίπου 2,300 kg (5,071 lb)
Λογισμικό PSW 3.8 with EOSAME feature, EOSTATE System με Online Laser Power Control, EOSPRINT 2 μεSmartScaling feature, EOSCONNECT Core, EOSCONNECT MachinePark

Παραδείγματα εφαρμογών 

3D εκτυπωμένα με τον EOS P 810

Οι OEM στον τομέα της αεροδιαστημικής μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη λύση για την κατασκευή σύνθετων εξαρτημάτων που προηγουμένως απαιτούσαν χειροκίνητη παραγωγή με την πλαστικοποίηση υφασμάτων ινών άνθρακα, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο παραγωγής και μειώνοντας το συνολικό κόστος μονάδας. Τα εξαρτήματα αλουμινίου μπορούν επίσης να αντικατασταθούν χωρίς συμβιβασμούς στις ιδιότητες των εξαρτημάτων που απαιτεί μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Scott Killian | Διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης αεροδιαστημικής | EOS Βόρεια Αμερική

Πολυμερή υλικά για την EOS P 810

Η EOS διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία στα υλικά και ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο εξαιρετικά ανεπτυγμένων πολυμερών υλικών για την προσθετική κατασκευή. Τα υλικά, τα συστήματα και οι παράμετροι της διαδικασίας μας ταιριάζουν άριστα μεταξύ τους. Με τα κατάλληλα υλικά, μπορείτε να βρείτε τα προφίλ ιδιοτήτων που ταιριάζουν καλύτερα στα προϊόντα σας.

HT-23

Το HT-23 βασίζεται σε μια ρητίνη PEKK με 23% ίνες άνθρακα που έχουν αναμιχθεί και αλεσθεί σε λεπτή σκόνη. Οι ίνες άνθρακα είναι ενθυλακωμένες στη ρητίνη και, ως εκ τούτου, έχετε έναντυχαίοπροσανατολισμό των ινών στην κλίνη του τεμαχίου.


Διαχείριση υλικών Πλαστικά υλικά

Βελτίωση της ροής εργασίας, μείωση του κόστους: Οι λύσεις EOS για τη διαχείριση υλικών επιτρέπουν την ευέλικτη και αποτελεσματική μεταφορά και διαλογή πλαστικών.

IPCM P plus

Η προσθετική κατασκευή αποτελεί έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς και επεξεργασίας μεγάλων ποσοτήτων πλαστικού υλικού γρήγορα και με ασφάλεια. Η πλήρως αυτόματη λύση εξασφαλίζει σταθερά υψηλή ποιότητα υλικού και λειτουργεί με μεγάλο αριθμό συστημάτων.


Λογισμικό

Η EOS προσφέρει δοκιμασμένες λύσεις λογισμικού για όλα τα στάδια της διαδικασίας της προσθετικής κατασκευής από την προετοιμασία των δεδομένων σχεδιασμού CAD και την προετοιμασία εργασιών έως τον έλεγχο ποιότητας.

EOSCONNECT MachinePark

Expand the capabilities of your EOS system. Increase your productivity with EOS Web Apps and monitor your entire EOS machine park from anywhere in an intuitive dashboard. Receive automatic notifications on machine status and print jobs.