Παρουσίαση ULTIMAKER S5 !

Παρουσίαση ULTIMAKER S5 !

Στις 15 Μαΐου 2018 στην Σόφια της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου τρισδιάστατου εκτυπωτή Ultimaker S5 στα Βαλκάνια. Η εταιρία μας ως μεταπωλητής  της Ultimaker στην Ελλάδα δεν ήταν δυνατόν να λείπει από αυτό το γεγονός. 

Η παρουσίαση αφορούσε αποκλειστικά το Ultimaker S5 το οποίο είναι ο μεγαλύτερος τρισδιάστατος εκτυπωτής της ULTIMAKER μέχρι σήμερα. Το μέγεθος που προσφέρει είναι 330 x 240 x 300 mm , ακόμη έχει μια νέα οθόνη αφής και έχει παρόμοια συνδεσιμότητα όπως γνωρίζετε από το Ultimaker 3, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε τέλεια με το Cura Connect.Επιπλέον ο όγκος κατασκευής έχει αυξηθεί,η εταιρία θεώρησε απαραίτητο να εισαγάγουν μια νέα πλακέτα για να βελτιώσουν την προσκόλληση μερικών από τα υλικά μηχανικής όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλο αυτό το νέο χώρο. Έτσι, με το Ultimaker S5 θα υπάρχει επίσης μια οικοδομική πλάκα ανοδιωμένου αλουμινίου για αυτό το λόγο.
Επιπλέον το S στο Ultimaker S5 σημαίνει Studio, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει αυτόν τον 3D εκτυπωτή για να είναι ιδανικός για κάθε γραφείο / στούντιο. Είναι πιο αθόρυβο σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, έχει μπροστινές πόρτες για να το προστατεύσει από το ρεύμα και τον κρύο αέρα και διαθέτει τους ίδιους πυρήνες εκτύπωσης όπως το Ultimaker 3.
Εκτός από όλα αυτά, το Ultimaker S5 διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα ροής. Το οποίο σας βοηθάει όταν πρόκειται να εξαντληθεί το νήμα. Όταν είστε συνδεδεμένοι στο Cura Connect, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ολοκληρωθεί η εκτύπωση ή όταν χρειαστεί βοήθεια. Το οποίο θα σας δώσει όλο τον χρόνο για να εστιάσετε στα άλλα σας καθήκοντα και να αφήστε το Ultimaker S5 να δημιουργήσει αθόρυβα  στο παρασκήνιο.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά για τον εκτυπωτή ULTIMAKER S5 μπορείτε να βρείτε εδώ !

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση.