Zortrax M300 Plus

Zortrax M300 Plus

3D εκτυπωτής FDM Wi-Fi μεγάλου όγκου

Ο Zortrax M300 Plus είναι ένας 3D εκτυπωτής γραφείου μεγάλου όγκου χτισίματος με ασύρματη συνδεσιμότητα.
Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως μια αξιόπιστη βασική μονάδα παραγωγής σε τεράστιες μονάδες 3D εκτύπωσης.
Ο Zortrax M300 Plus έχει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους εργασίας ανάμεσα σε όλους τους 3D εκτυπωτές κλάσης εκτυπωτή γραφείου.

3D εκτυπωτής γραφείου ικανός να παράγει μεγάλα μοντέλα

Ο Zortrax M300 Plus είναι ένας εκτυπωτής 3D με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους εργασίας στην κλάση του. Λειτουργεί σε τεχνολογία LPD, ο αυθεντικός Zortrax βασίζεται στο Fused Deposition Modeling (FDM), εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα ποιοτικά αποτελέσματα και τη χαμηλή συντήρηση. Πολλαπλοί εκτυπωτές Zortrax M300 Plus 3D μπορούν να συνδεθούν σε ένα ασύρματο δίκτυο 3D εκτυπώσεων που παράγει μεγάλα μοντέλα σε σύντομες έως μεσαίες σειρές παραγωγής. .

Μεγάλος χώρος εργασίας

Ο μεγάλος χώρος εργασίας του, που μετρά 300 x 300 x 300 mm, είναι αρκετός για την εκτύπωση μεγάλων μοντέλων κατευθείαν.

Συνδεσιμότητα Wi-Fi και Ethernet

Πολλαπλοί εκτυπωτές Zortrax M300 Plus 3D μπορούν να συνδεθούν σε μεγάλα δίκτυα με Wi-Fi ή Ethernet. Τα μοντέλα μπορούν επίσης να φορτωθούν σε κάθε έναν από τους εκτυπωτές απευθείας από μια συσκευή αποθήκευσης USB.

Εντοπισμός υλικού

Ο εκτυπωτής θα μεταβεί αυτόματα σε λειτουργία παύσης όταν εξαντληθεί το νήμα.

Αναβαθμισμένο ακροφύσιο εξωθητή

Ένας επανασχεδιασμένος εξωθητής και μία νέα γεωμετρία του ακροφυσίου επιτρέπουν τώρα 3D εκτύπωση με υλικά τύπου Flex.

Αγοράστε τον Zortrax M300 Plus

Από 4.079,60 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Βασισμένος στους αξιόπιστους εκτυπωτές 3D της σειράς M

Ο σχεδιασμός του Zortrax M300 Plus βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στους καταξιωμένους, βραβευμένους εκτυπωτές της σειράς Zortrax M Series 3D. Είναι ένας εκλεπτυσμένος διάδοχος του αρχικού μοντέλου M300, ένας εκτυπωτής 3D μεγάλου όγκου που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες στο διαστημικό κέντρο Johnson της NASA και την Vins Motors μεταξύ άλλων.

Ευκολονόητο περιβάλλον

Ο Zortrax M300 Plus είναι μια συσκευή plug and play που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υψηλής ποιότητας 3D εκτύπωση με το που τον βγάλετε από το κουτί. Δεν χρειάζεται συναρμολόγηση πριν αρχίσετε να εργάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε τις διαθέσιμες επιλογές και να κάνετε προεπισκόπηση των μοντέλων 3D απευθείας στην ενσωματωμένη οθόνη αφής που είναι εξαιρετικά ευκολονόητη. Οι αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού μέσω Wi-Fi θα φέρουν όλες τις μελλοντικές λειτουργίες σύνδεσης απευθείας στον εκτυπωτή.

3D εκτύπωση μεγάλα μοντέλα μονομιάς

Ο Zortrax M300 Plus έχει μεγάλο χώρο εργασίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν χρειάζεται να γίνει 3D εκτύπωση μεγάλων μοντέλων σε ένα κομμάτι. Μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες χτισίματος που συγκαταλέγονται στις συσκευές κλάσης γραφείου κάνει το Zortrax M300 Plus ένα αποτελεσματικό εργαλείο παραγωγής ικανό να φιλοξενήσει πολλαπλά μοντέλα στο χώρο εργασίας του.

Δίκτυο από 3D εκτυπωτές μεγάλου όγκου

Χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα του Zortrax M300 Plus, έχετε μια συσκευή ικανή να δημιουργήσει μονάδες 3D εκτύπωσης, όπου κάθε εκτυπωτής έχει μια πλατφόρμα χτισίματος 300x300x300 mm. Με το Wi-Fi καθώς και τις θύρες Ethernet και USB, έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε τους εκτυπωτές σας με οποιαδήποτε μορφή ρυθμίσεων, ώστε να ταιριάζει στην δική σας ευκολία.

Σύνδεση

Η συνδεσιμότητα Wi-Fi επιτρέπει τη δημιουργία δικτύων 3D εκτύπωσης συνδέοντας τις συσκευές σας σε ένα εντυπωσιακό κατασκευαστικό οικοσύστημα.

Διαχείριση

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή κοπής του Zortrax μπορείτε να διαχειριστείτε την πρόοδό σας απομακρυσμένα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Επιλέξτε και αλλάξτε εκτυπωτές 3D για να διαιρέσετε το φόρτο εργασίας μεταξύ των συσκευών για μια αποτελεσματική και γρήγορη διαδικασία παραγωγής.

Έλεγχος

Προσέχετε διαρκώς τη διαδικασία 3D εκτύπωσης χάρη στην ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή στο εσωτερικό του θαλάμου εκτύπωσης ή βασιστείτε στις έξυπνες λειτουργίες όπως ο εντοπισμός τελικού υλικού για την ελαχιστοποίηση σπατάλης.

Κύρια χαρακτηριστικά του Z-SUITE 2

Ευκολονόητο περιβάλλον

Το Z-SUITE 2 σχεδιάστηκε για να έχετε την πιο ευκολονόητη και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία.

Έργα με καρτέλες

Αλλάξτε μεταξύ των καρτελών και δουλέψτε πολλά έργα ταυτόχρονα.

Ποιότητα του Zortrax
Προφίλ υλικών

Χρησιμοποιήστε υλικά ειδικά για τον Zortrax για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Υποστήριξη εξωτερικών υλικών

Το λογισμικό σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με υλικά τρίτων κατασκευαστών.

Έξυπνα εργαστήρια 3D εκτυπωτών

Το λογισμικό κοπής Z-SUITE 2 είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ της ιδέας και του προϊόντος σας. Χρησιμοποιήστε την πληθώρα των λειτουργιών και εργαλείων για να επιταχύνετε τη διαδικασία προετοιμασίας του 3D μοντέλου.

wieza_smart_lab1

Ευκολονόητη επεξεργασία μοντέλου

Απλά φορτώστε το 3D αρχείο και το Z-SUITE 2 θα το μετατρέψει αυτόματα σε μοντέλο έτοιμο για εκτύπωση.

wieza_smart_lab2

Ανίχνευση λεπτών τοιχωμάτων

Το Z-SUITE 2 εντοπίζει τοιχώματα που θα ήταν πολύ λεπτά για να εκτυπωθούν σωστά, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε προβληματικές περιοχές πριν από την εκτύπωση του μοντέλου.

wieza_smart_lab3

Πολλαπλές επιλογές συμπλήρωσης

Διαφορετικά μοτίβα συμπλήρωσης σας επιτρέπουν να διασφαλίσετε την απαιτούμενη ανθεκτικότητα του μοντέλου και να μειώσετε την χρήση υλικού.

wieza_smart_lab4

Επεξεργάσιμη στήριξη

Πάρτε τον πλήρη έλεγχο των δομών στήριξης του μοντέλου. Προσαρμόστε ελεύθερα την αυτόματη δημιουργία στήριξης ή προσθέστε με μη αυτόματο τρόπο το δικό σας.

Εξαρτήματα

Κάλυμμα Zortrax HEPA

για τους εκτυπωτές Zortrax M300 και M300 Plus

Το κάλυμμα Zortrax HEPA είναι μια συσκευή φιλτραρίσματος συμβατή με τους 3D εκτυπωτές Zortrax M300 και Zortrax M300 Plus. Βελτιώνει τις 3D εκτυπώσεις και φιλτράρει τις περισσότερες από τις εκπομπές 3D εκτύπωσης.

Το κάλυμμα HEPA λύνει τα παρακάτω ζητήματα:

  • μειώνει την στρέβλωση διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή μέσα στο θάλαμο εκτύπωσης,
  • εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές,
  • Το φίλτρο HEPA πιάνει πάνω από το 99% των εκπομπών 3D εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων.

Από 248,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Προδιαγραφές του Zortrax M300 Plus

[supsystic-tables id=43]

[supsystic-tables id=44]

[supsystic-tables id=45]

[supsystic-tables id=46]

[supsystic-tables id=47]

[supsystic-tables id=48]

[supsystic-tables id=60]

[supsystic-tables id=49]

Zortrax M300 Plus

Από 4.079,60 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Zortrax M300 Plus HEPA Cover

Από 248 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Zortrax M300 Plus & HEPA Cover

Από 4.307,76 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ