Zortrax M200 Plus

 Zortrax M200 Plus:
Αξιόπιστος 3D εκτυπωτής LPD/FFF
μια συσκευή γραφείου υψηλής απόδοσης με Wi-Fi

3D εκτυπωτής γραφείου έτοιμος για ταχεία κατασκευή

Αναπτύξτε τις δυνατότητες 3D εκτύπωσης  με τον εκτυπωτή Zortrax M200 Plus 3D. Διαχειριστείτε εύκολα πολλές συσκευές μέσω Wi-Fi χρησιμοποιώντας το λογισμικό κοπής Z-SUITE. Παρακολουθήστε την πρόοδο με την ενσωματωμένη κάμερα. Είτε πρόκειται για βιομηχανική κατασκευή είτε για προτυποποίηση, το Zortrax M200 Plus προσφέρει αξιοσημείωτη ακρίβεια διαστάσεων και συνέπεια του ολοκληρωμένου Zortrax Ecosystem.

Μονάδα Wi-Fi

Δημιουργήστε ασύρματα δίκτυα
από εκτυπωτές 3D και μεταφέρετε
αρχεία μέσω Wi-Fi.

Εντοπισμός τελειώματος υλικού

Η 3D εκτύπωση θα σταματήσει αυτόματα όταν τελειώσει το υλικό.

Αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης

Το σύστημα ψύξης εξώθησης έχει
βελτιωθεί για να εγγυηθεί
την υψηλότερη αποδοτικότητα.

Ενσωματωμένη κάμερα

Δείτε την διαδικασία της 3D εκτύπωσης
στον υπολογιστή σας.

Αγοράστε τον Zortrax M200 Plus

Από 2.565,37 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Σχεδιασμός φιλικός προς τον χρήστη

  • Ο Zortrax M200 Plus είναι ένας εξελιγμένος 3D εκτυπωτής, έτοιμος για υψηλής ποιότητας 3D εκτύπωση μόλις τον βγάλετε από το κουτί. Απλά συνδέστε & εκτυπώστε, χωρίς συναρμολόγηση ή κάποια ρύθμιση.
    Επιλέξτε εύκολα τις διαθέσιμες επιλογές αγγίζοντας τα εικονίδια στην ενσωματωμένη οθόνη αφής. Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση των μοντέλων 3D απευθείας στην οθόνη.
  • Επιπλέον, η διασύνδεση μπορεί να βελτιωθεί με αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού μέσω Wi-Fi. Εκτός από τη μεταφορά αρχείων ασύρματα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή αποθήκευσης USB οποιουδήποτε είδους.

Εφαρμογές

Η 3D εκτύπωση έχει εφευρεθεί ως μια γρήγορη τεχνολογία προτύπων, αλλά σήμερα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.
Οι εκτυπωτές Zortrax FDM 3D λειτουργούν σε διάφορες βιομηχανίες με εύρος από την εκπαίδευση μέσω της υγειονομικής περίθαλψης μέχρι την αεροδιαστημική.

prototyping-customer-products

Προτυποποίηση καταναλωτικών προϊόντων

Η δημιουργία καταναλωτικών προϊόντων απαιτεί πολύ προτυποποίηση. Ο εκτυπωτής Zortrax M200 Plus 3D μπορεί να κάνει αυτή τη διαδικασία ταχύτερη και πιο προσιτή.

pla_pro

Αρχιτεκτονική μοντελοποίηση

Τα μοντέλα αρχιτεκτονικής κλίμακας απαιτούν ακρίβεια χιλιοστού για να έχουν σωστές αναλογίες. Ο εκτυπωτής Zortrax M200 3D μπορεί να αυτοματοποιήσει αυτή τη διαδικασία.

3D-Printed-Educational-Props

Εκπαιδευτικά στηρίγματα 3D εκτυπωμένα

Η δημιουργία διάφορων εκπαιδευτικών στηριγμάτων είναι χρήσιμη στα μαθήματα ανατομίας. Το Zortrax M200 Plus μπορεί να τα εκτυπώσει τρισδιάστατα με κόστος πολύ χαμηλότερο από την τιμή της αγοράς.

Large scale manufacturing

Παραγωγή μεγάλης κλίμακας

Οι μεγάλες μονάδες παραγωγής μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 99% σε ανταλλακτικά εκτυπώνοντας τα τρισδιάστατα επιτόπου. Οι μονάδες εκτύπωσης 3D μπορούν να το χειριστούν με ευκολία.

Medical models

Ιατρικά μοντέλα

Τα εκτυπωμένα 3D μοντέλα μπορούν να βασίζονται σε αξονικές τομογραφίες. Τέτοια μοντέλα είναι χρήσιμα στην ανακατασκευή του προσώπου και τον προγραμματισμό των χειρουργείων μεταξύ άλλων.

Aerospace

Αεροδιαστημική μηχανική

Η διεξοδική δοκιμή και η φάση ανάπτυξης είναι απαραίτητα για την αεροδιαστημική βιομηχανία. Η NASA χρησιμοποιεί εκτυπωτές Zortrax 3D σε πρότυπα εργαλεία για αστροναύτες που εργάζονται στο διεθνή διαστημικό σταθμό.

Making robotics easier

Κάνοντας την ρομποτική ευκολότερη

Η δημιουργία επιτυχημένων ρομπότ είναι ένα δύσκολο έργο. Με τον εκτυπωτή Zortrax M200 3D η επανάληψη μέσω διαφορετικών σχεδίων γίνεται εύκολη.

Automotive

Έρευνα και ανάπτυξη αυτοκινήτων

Η μοντελοποίηση σε πηλό είναι ένας συνηθισμένος τρόπος στην αυτοκινητοβιομηχανία, για να κάνεις εργασίες σε πρώιμο στάδιο. Πρώην μηχανικοί της Ferrari βρήκαν την 3D εκτύπωση ταχύτερη και πιο αποτελεσματική.

Βασισμένο στο βραβευμένο σχέδιο του Zortrax M200.

Δίκτυο από 3D εκτυπωτές

Με τον Zortrax M200 Plus συνδεδεμένο, ο υπολογιστής σας γίνεται το κέντρο εντολών της έξυπνης, αξιόπιστης παραγωγής. Η μονάδα Wi-Fi που εγκαθίσταται στον Zortrax M200 Plus προσφέρει μια εναλλακτική λύση για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή και του 3D εκτυπωτή.

Σύνδεση

Η μονάδα Wi-Fi σας επιτρέπει να συνδέετε τις συσκευές μεταξύ τους, δημιουργώντας δίκτυο έτοιμο να αντιμετωπίσει τα πιο φιλόδοξα έργα.

Διαχείριση

Διαχειριστείτε εύκολα όλους τους 3D εκτυπωτές από την οθόνη του υπολογιστή σας. Διαχωρίστε τις εργασίες μεταξύ των συσκευών για να τελειώσετε γρήγορα.

Έλεγχος

Βασιστείτε στις έξυπνες λειτουργίες όπως ο εντοπισμός τελικού υλικού, ο αναβαθμισμένος εξωθητής, η πλατφόρμα χτισίματος και η φωτογραφική μηχανή για την δωρεάν εκτύπωση 3D χωρίς κίνδυνο.

Βασικά χαρακτηριστικά του Z-SUITE 2

Ευκολονόητο περιβάλλον

Σχεδιασμένο για να κάνει τις εργασίες σας εύκολες στον χρήστη και αποτελεσματικές.

Έργα με καρτέλες

Δουλέψτε σε πολλά έργα ταυτόχρονα.

Ποιότητα του Zortrax
Προφίλ υλικών

Χρησιμοποιήστε υλικά 3D εκτύπωσης από τον Zortrax Ecosystem για να μεγιστοποιήσετε την ποιότητα των 3D εκτυπώσεων.

Υποστήριξη εξωτερικών υλικών

Το λογισμικό σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με υλικά τρίτων κατασκευαστών.

Έξυπνα εργαστήρια 3D εκτυπωτών 

Το λογισμικό κοπής Z-SUITE 2 είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ της ιδέας και του προϊόντος σας. Χρησιμοποιήστε την πληθώρα των λειτουργιών και εργαλείων για να επιταχύνετε τη διαδικασία προετοιμασίας του 3D μοντέλου. 

boot1

Ευκολονόητη επεξεργασία μοντέλου

Απλά φορτώστε το 3D αρχείο και το Z-SUITE 2 θα το μετατρέψει αυτόματα σε μοντέλο έτοιμο για εκτύπωση.

boot2

Ανίχνευση λεπτών τοιχωμάτων

Το Z-SUITE 2 εντοπίζει τοιχώματα που θα ήταν πολύ λεπτά για να εκτυπωθούν σωστά, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε προβληματικές περιοχές πριν από την εκτύπωση του μοντέλου.

boot3

Πολλαπλές επιλογές συμπλήρωσης

Διαφορετικά μοτίβα συμπλήρωσης σας επιτρέπουν να διασφαλίσετε την απαιτούμενη ανθεκτικότητα του μοντέλου και να μειώσετε την χρήση υλικού.

boot4

Επεξεργάσιμη στήριξη

Πάρτε τον πλήρη έλεγχο των δομών στήριξης του μοντέλου. Προσαρμόστε ελεύθερα την αυτόματη δημιουργία στήριξης ή προσθέστε με μη αυτόματο τρόπο το δικό σας.

Εξαρτήματα

Κάλυμμα Zortrax HEPA

για τους εκτυπωτές Zortrax M200 και M200 Plus

Το κάλυμμα Zortrax HEPA είναι μια συσκευή φιλτραρίσματος που συνδέετε στην κορυφή του 3D εκτυπωτή Zortrax M200 ή του Zortrax M200 Plus. Βελτιώνει τις 3D εκτυπώσεις και φιλτράρει τις περισσότερες από τις εκπομπές 3D εκτύπωσης.

Το κάλυμμα HEPA λύνει τα παρακάτω ζητήματα:

  • μειώνει την στρέβλωση διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή μέσα στο θάλαμο εκτύπωσης,
  • εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές,
  • Το φίλτρο HEPA πιάνει πάνω από το 99% των εκπομπών 3D εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων.

Από 229,40 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Προδιαγραφές του Zortrax M200 Plus

[supsystic-tables id=41]

[supsystic-tables id=42]

[supsystic-tables id=40]

[supsystic-tables id=61]

* Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διαστάσεις του μοντέλου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνική κατάσταση του εκτυπωτή, καθώς και από το σχήμα, τη μορφή και το μέγεθος μιας εκτύπωσης, το υλικό που χρησιμοποιείται και τις συνθήκες της διαδικασίας εκτύπωσης. Η ακρίβεια στον άξονα Z δεν περιλαμβάνει ανοχή +/-ένα επίπεδο. Λάβετε υπόψη σας σφάλματα μέτρησης και εξοπλισμού μέτρησης.
** Οι μετρήσεις ελήφθησαν με γωνία 90˚.

M200 Plus

Από 2.565,37 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

HEPA Cover for M200 Series

Από 229,40 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

M200 Plus & HEPA Cover

Από 2.728,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ