Zortrax Inventure

Επαγγελματικός 3D εκτυπωτής διπλής εξώθησης

Ο Zortrax Inventure λειτουργεί με την τεχνολογία της LPD Plus. Η άψογη ακρίβεια και η ικανότητα να εργάζεστε ως συσκευή παραγωγής μικρής σειράς, τον καθιστούν έναν έξυπνο εκτυπωτή γραφείου για επαγγελματικές εφαρμογές σε διάφορα πεδία από τον βιομηχανικό σχεδιασμό, μέσω της ιατρικής, μέχρι τη μηχανική.

Ο 3D εκτυπωτής βιομηχανικής κλάσης που χωράει στο γραφείο σας

Ο Zortrax Inventure είναι ένα προσιτό μηχάνημα γραφείου με δυνατότητες που βρίσκονται σχεδόν αποκλειστικά σε μεγάλους βιομηχανικούς 3D εκτυπωτές: ένα διαλυτό σύστημα υποστήριξης, ένας κλειστός θερμαινόμενος θάλαμος και ένα ενσωματωμένο φίλτρο HEPA. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυασμένα και ενσωματωμένα με το Zortrax Ecosystem καθιστούν τον Zortrax Inventure έναν 3D εκτυπωτή γραφείου τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας, που προσφέρει απόδοση βιομηχανικής κλάσης.

Καινοτόμο σύστημα διπλής εξώθησης

Ένας εξωθητής τροφοδοτεί δύο νήματα 3D εκτύπωσης σε δύο ακροφύσια: ένα για το μοντέλο και ένα για τις υδατοδιαλυτές δομές στήριξης. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαμε να μειώσουμε το μέγεθος και το βάρος του μηχανισμού.

Κλειστός θάλαμος εκτύπωσης

Η πλατφόρμα χτισίματος είναι σχεδόν σφραγισμένη από το γύρω περιβάλλον για να εξασφαλίσει αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες εκτύπωσης 3D.

Ενσωματωμένο φίλτρο HEPA

Ένα φίλτρο HEPA πιάνει πάνω από το 99% των εκπομπών 3D εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων κάτω των 100 nm σε διάμετρο.

Έξυπνα δοχεία

Τα υλικά 3D εκτύπωσης για τον Zortrax Inventure έρχονται σε έξυπνες κασέτες που σας ενημερώνουν για τον τύπο του νήματος μέσα και αν πρόκειται να τρέξει έξω.

Παραγγείλτε τον Zortrax Inventure

Από 2.697,00€

+ΦΠΑ

Water-soluble support material

Zortrax Inventure works with three water-soluble support filaments: Z-SUPPORT, Z-SUPPORT Plus, and Z-SUPPORT Premium. Once the 3D printing is done, most of support structures can be removed hands-free even from almost inaccessible places.

Ειδικά νήματα

Το εύρος των νημάτων 3D εκτύπωσης που προορίζονται για τον Zortrax Inventure καλύπτει διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές από την πρωτοτυποποίηση στην παραγωγή μικρής σειράς. Τα νήματα έρχονται σε έξυπνες κασέτες παρακολουθώντας πόσο νήμα έχει απομείνει μέσα.

Διαθέσιμα υλικά: Z-SEMIFLEX , Z-PETG , Z-PLA , Z-ULTRAT Plus

material_semiflex

Σκληρό και ευέλικτο

Το Z-SEMIFLEX είναι ένα εύκαμπτο TPU νήμα 3D εκτύπωσης που προσφέρει μεγάλη ενδιάμεση πρόσφυση και αντοχή σε θερμοκρασίες που φθάνουν τους 130 °C (266 °F).

material_petg

Ανθεκτικό στα χημικά

Z-PETG είναι ένα PET νήμα 3D εκτύπωσης αναμεμειγμένο με γλυκόλη για να το κάνει πιο ανθεκτικό και λιγότερο επιρρεπή σε συρρίκνωση. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα οξέα, τα αλκαλικά και τα έλαια.

material_pla

Ακριβές και φιλικό προς το περιβάλλον

Το Z-PLA είναι ένα ακριβές, βιοδιασπώμενο νήμα 3D εκτύπωσης. Ιδανικό για περίτεχνα σχήματα με λεπτές λεπτομέρειες, καθώς δεν έχει σχεδόν καθόλου συρρίκνωση.

material_ultrat

Ανθεκτικό στην πρόσκρουση

Το Z-ULTRAT Plus είναι ένα νήμα ABS 3D εκτύπωσης τροποποιημένο για τη μείωση της συρρίκνωσης και την επίτευξη καλύτερης ενδιάμεσης πρόσφυσης. Ιδανικό για βαρέως τύπου εξαρτήματα ακριβείας.

Υλικά υποστήριξης

Ο Zortrax Inventure με δύο υδατοδιαλυτά PVA νήματα στήριξης: Z-SUPPORT και Z-SUPPORT Plus. Είναι βιοδιασπώμενα και δεν χρειάζονται πρόσθετους διαλύτες

Συμβατότητα νημάτων Z-SUPPORT

Το Z-SUPPORT μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν standard Build Tray που περιλαμβάνεται στον Zortrax Inventure. Συνιστάται ο Black Build Tray Plus για έναν συνδυασμό των Z-ULTRAT Plus και Z-SUPPORT Plus λόγω υψηλότερων θερμοκρασιών 3D εκτύπωσης. Για το Z-SUPPORT Premium η επιλογή του δίσκου χτισίματος εξαρτάται από το νήμα του μοντέλου. Σε συνδυασμό με το Z-ULTRAT Plus, λειτουργεί με έναν Black Build Tray Plus. Ένας standard Build Tray συνιστάται για την εκτύπωση του Z-SUPPORT Premium με όλα τα άλλα βασικά νήματα.

material_support

Z-SUPPORT

Βασικό PVA

Το Z-SUPPORT είναι ένα διαλυτό PVA νήμα στήριξης σχεδιασμένο να λειτουργεί σε θερμοκρασίες γύρω στους 180 ° C (356 ° F). Συμβατό με τα υλικά 3D εκτύπωσης Z-PLA, Z-PETG, και Z-SEMIFLEX.

material_support_plus

Z-SUPPORT PLUS

PVA υψηλής θερμοκρασίας

Το Z-SUPPORT Plus είναι ένα διαλυτό νήμα στήριξης PVA φτιαγμένο να αντέχει σε θερμοκρασίες που φθάνουν τους 245 ° C (505 ° F). Συμβατό με το υλικό 3D εκτύπωσης Z-ULTRAT Plus με βάση το ABS

z-support_premium

Z-SUPPORT Premium

Ευέλικτο BVOH

Το Z-SUPPORT Premium διαλύεται δύο φορές γρηγορότερα από το πρότυπο PVA και δεν αφήνει υπολείμματα στο μοντέλο. Είναι συμβατό με όλα τα βασικά νήματα ειδικά για τον Zortrax Inventure

Διαλύοντας το υλικό στήριξης

Το Z-SUPPORT και το Z-SUPPORT Plus είναι υλικά με βάση PVA, ενώ το Z-SUPPORT Premium έχει βάση το BVOH. Όλα τα νήματα στήριξης είναι διαλυτά στο νερό. Το Zortrax DSS Station είναι μια συσκευή αφαίρεσης της διαλυτής στήριξης που κυκλοφορεί το νερό σε βέλτιστες θερμοκρασίες για να μεγιστοποιήσει το ρυθμό διαλυτότητας.

dissolving-1

Βήμα 1 Βάλτε το μέσα στο νερό

Πάρτε το μοντέλο από το δίσκο χτισίματος και βυθίστε το σε νερό μέσα στο Zortrax DSS Station.

dissolving-2

Βήμα 2 Ξεπλύντε

Βγάλτε το μοντέλο έξω από το Zortrax DSS Station. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τα υπολείμματα της στήριξης με ένα πινέλο που περιλαμβάνεται στο κιτ.

dissolving-3

Βήμα 3 Στεγνώστε

Μόλις ολοκληρωθεί η διάλυση της στήριξης, στεγνώστε προσεκτικά το μοντέλο . Αυτό είναι όλο. Οι δομές υποστήριξης χάθηκαν.

Βασικά χαρακτηριστικά του Z-SUITE 2

Το λογισμικό κοπής Z-SUITE 2 είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ της ιδέας σας και του προϊόντος. Χρησιμοποιήστε την πληθώρα λειτουργιών και εργαλείων για να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία προετοιμασίας του 3D μοντέλου.

Ευκολονόητη επεξεργασία μοντέλου

Απλά φορτώστε το 3D αρχείο και το Z-SUITE 2 θα το μετατρέψει αυτόματα σε μοντέλο έτοιμο για εκτύπωση.

Ανίχνευση λεπτών τοιχωμάτων

Το Z-SUITE 2 εντοπίζει τοιχώματα που θα ήταν πολύ λεπτά για να εκτυπωθούν σωστά, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε προβληματικές περιοχές πριν από την εκτύπωση του μοντέλου.

Πολλαπλές επιλογές συμπλήρωσης

Διαφορετικά μοτίβα συμπλήρωσης σας επιτρέπουν να διασφαλίσετε την απαιτούμενη ανθεκτικότητα του μοντέλου και να μειώσετε την χρήση υλικού.

Στοίβαξη μοντέλων

Επιταχύνετε την παραγωγή αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της διαλυτής στήριξης. Στοιβάξτε πολλαπλά μοντέλα και εκτυπώστε τα μονομιάς.

Εξαρτήματα

Zortrax DSS Station

για τον Zortrax Inventure

είναι μια συσκευή εύκολη στη χρήση για αυτόματη αφαίρεση της υδατοδιαλυτής στήριξης. Απλά ρυθμίστε την, γεμίστε την με νερό, βάλτε το μοντέλο μέσα, και βγάλτε το έξω σχεδόν χωρίς καθόλου στήριξη μετά από λίγες ώρες. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τα υλικά Z-SUPPORT, το Z-SUPPORT Plus και το Z-SUPPORT Premium , το Zortrax DSS Station είναι επίσης συμβατό με όλα τα υδατοδιαλυτά νήματα που διατίθενται στην αγορά.

Προδιαγραφές του Zortrax Inventure

Από 2.697,00€

+ΦΠΑ