3D εκτυπωτής ρητίνης UV LCD
έως 8x ταχύτερος και έως 9x πιο ακριβής
από κορυφαίους SLA 3D εκτυπωτές

Παραγγείλτε τον Zortrax Inkspire

Από 1.949,00€

+ΦΠΑ

Η 3D εκτύπωση ρητίνης έγινε καλύτερη

Η τεχνολογία πίσω από το Zortrax Inkspire βασίζεται σε μια οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης με οπίσθιο φωτισμό UV LED για να θεραπεύει τα φωτοπολυμερή στρώματα ανά στρώση

Μικροσκοπική ακρίβεια

Το μικρότερο αντικείμενο που μπορεί να εκτυπώσει 3D ο Zortrax Inkspire είναι ένα ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο με διαστάσεις 50x50x25 microns

Σταθερή ταχύτητα

Η ίδια υψηλή ταχύτητα των 20-36 mm/h διατηρείται ανεξάρτητα από το πόσος χώρος εργασίας έχει γεμίσει

Εξωτερικές ρητίνες

Υποστηρίζονται όλες οι διαθέσιμες ρητίνες που μπορούν να θεραπευτούν από το φως με μήκος κύματος 405 nm

Ρυθμίσεις εν κινήσει

Οι ρυθμίσεις εκτύπωσης, όπως η διάρκεια της έκθεσης της στρώσης ή η ανάπαυση μεταξύ των στρώσεων, μπορούν να αλλάξουν εν κινήσει

Γνωρίστε την τεχνολογία UV LCD

Η στερεολιθογραφία (SLA) και η ψηφιακή επεξεργασία φωτός (DPL) είναι δύο παραδοσιακές τεχνολογίες εκτύπωσης 3D ρητίνης. Στην SLA, η ακρίβεια είναι σταθερή, αλλά η ταχύτητα της λειτουργίας είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ποσότητα του χώρου εργασίας που λαμβάνεται από το μοντέλο. Στο DL, η ταχύτητα λειτουργίας είναι σταθερή, αλλά η ακρίβεια πέφτει καθώς αυξάνεται ο χώρος εργασίας που χρησιμοποιείται. Το Zortrax UV LCD προσφέρει σταθερή υψηλή ταχύτητα και ακρίβεια, ανεξάρτητα από το πόσος χώρος εργασίας χρησιμοποιείται.

Ασταμάτητη παραγωγή

Ο Zortrax Inkspire διατηρεί σταθερή υψηλή ταχύτητα λειτουργίας και ακρίβειας, ανεξάρτητα από το πόσος χώρος εργασίας χρησιμοποιείται. Με έναν εκτυπωτή να κάνει 50 με 80 κομμάτια σε 51 λεπτά, 30 εκτυπωτές που εργάζονται μαζί μπορούν να προσφέρουν κατά προσέγγιση μία μηνιαία παραγωγή από 650.000 με 1.000.000 κομμάτια. Γι’ αυτό το λόγο ο Zortrax μπορεί να λειτουργήσει ως βασική μονάδα παραγωγής σε αναπτυσσόμενες μονάδες 3D εκτύπωσης, ικανές για παραγωγή μικρής σειράς.

Συμβατές ρητίνες

Ο Zortrax Inkspire λειτουργεί με ένα εύρος από αποκλειστικές ρητίνες Zortrax. Οι εξωτερικές ρητίνες υποστηρίζονται πλήρως, υπό την προϋπόθεση ότι μπορούν να θεραπευτούν από το φως με μήκος κύματος 405 nm.

Διαθέσιμες ρητίνες Zortrax: PRO, FLEXIBLE, DENTAL MODEL, BASIC

pro

Ρητίνη Zortrax PRO

Βελτιωμένη ανθεκτικότητα

Η ρητίνη Zortrax PRO είναι μια εποξική ρητίνη με βελτιωμένη επίδραση και αντοχή στην κάμψη σε σύγκριση με τη βασική ρητίνη Zortrax. Προσφέρει σύντομο χρόνο σκλήρυνσης, υψηλό βαθμό λεπτομέρειας και ευκολία μετά την επεξεργασία.

flexible

Ρητίνη Zortrax FLEXIBLE

Δύναμη και ευελιξία

Η ρητίνη Zortrax FLEXIBLE είναι μια ελαστική, εποξική ρητίνη που έρχεται πίσω στο αρχικό της σχήμα μετά την κάμψη. Προσφέρει ομαλές επιφάνειες, υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και αιχμηρές άκρες.

dental

Ρητίνη Zortrax DENTAL MODEL

Υφή που μοιάζει με γύψο

Η ρητίνη Zortrax DENTAL MODEL είναι μία ρητίνη ακριβείας με υφή που μοιάζει με γύψο σχεδιασμένη για ψηφιακή οδοντιατρική. Προσφέρει πολύ υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας επαρκές για την ακριβή μοντελοποίηση των δοντιών. Δεν προορίζεται για ενδοστοματική χρήση.

basic

Ρητίνη Zortrax BASIC

Άψογη ακρίβεια

Η ρητίνη Zortrax BASIC είναι μια εποξική ρητίνη ειδικά για τον Zortrax Inkspire. Εγγυάται άψογες λεπτομέρειες και μεγάλες μηχανικές ιδιότητες. Είναι επίσης ανθεκτική, εύκολο να ζωγραφιστεί και χρειάζεται σύντομο χρόνο σκλήρυνσης.

Εξωτερικές ρητίνες

Οι εξωτερικές ρητίνες υποστηρίζονται πλήρως χωρίς καμία απώλεια ιδιότητας, υπό την προϋπόθεση ότι μπορούν να θεραπευτούν από φως UV με μήκος κύματος 405 nm. Το λογισμικό Z-SUITE που έρχεται δωρεάν με κάθε εκτυπωτή 3D Zortrax Inkspire έχει μια ενότητα “εξωτερικές ρητίνες” όπου είναι δυνατό να επιλέξετε χειροκίνητα όλες τις παραμέτρους εκτύπωσης, όπως συνιστάται από έναν τρίτο κατασκευαστή για να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Επιλεγμένες ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν ως προφίλ και να επαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον.

Εφαρμογές

Η ρητίνη 3D εκτύπωσης είναι μια τεχνολογία ιδανική για τους επαγγελματίες που εργάζονται σε τομείς όπου χρειάζονται πολύ μικρά αλλά απίστευτα λεπτομερή μοντέλα. Η ακρίβεια και η ταχύτητα του Zortrax Inkspire κάνει παιχνιδάκι την αλλαγή εργαλείων σε οδοντιάτρους, κοσμηματοπώλες και σχεδιαστές ρολογιών μεταξύ άλλων.

inkspire_prototyping_timepieces

Ευέλικτη παραγωγή

Οι 3D εκτυπωτές Zortrax Inkspire προσφέρουν κλιμακωτές, ευέλικτες δυνατότητες παραγωγής για επιχειρήσεις που χρειάζονται μικρά, ακριβή εξαρτήματα. Είναι ένα τέλειο εργαλείο για μηχανικούς που εργάζονται σε τμήματα έρευνας και ανάπτυξης και σε γραμμές παραγωγής σε διάφορες βιομηχανίες από την αυτοκινητοβιομηχανία μέσω της αεροδιαστημικής σε καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα.

art_and_entertainment

Τέχνη και διασκέδαση

Μικρά αλλά όμορφα σχεδιασμένα μοντέλα φτιαγμένα με 3D εκτυπωτές ρητίνης είναι χρήσιμα για τους καλλιτέχνες και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Μπορούν να γίνουν λεπτομερή αγαλματάκια για επιτραπέζια παιχνίδια. Μικρά περίπλοκα δώρα φτιαγμένα σε περιορισμένες σειρές είναι ιδανικά για τα τμήματα μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων.

dental_prosthetics

Οδοντιατρικά προσθετικά

Οι 3D εκτυπωτές ρητίνης είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη κατασκευή δοντιών. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές οδοντιατρικής μοντελοποίησης, ο Zortrax Inkspire επιτρέπει λιγότερες διαδικασίες παρέμβασης που απαιτούν μικρή έως καμία εμπλοκή του ασθενούς. Τα 3D τυπωμένα μοντέλα των προφορικών κοιλοτήτων των ασθενών χρησιμοποιούνται για τον σχηματισμό οδοντικών καλουπιών, πρόσθετων και γεφυρών.

inkspire_jewlery_design

Σχεδιασμός κοσμημάτων

Η μοντελοποίηση περίπλοκων δαχτυλιδιών, κολιέ, και άλλων κοσμημάτων απαιτεί τεράστια ακρίβεια που ένας καλός 3D εκτυπωτής ρητίνης μπορεί να προσφέρει. Τα 3D τυπωμένα μοντέλα χρησιμοποιούνται στην χαμένη διαδικασία χύτευσης κεριών. Ένα κύριο μοντέλο βυθίζεται σε ένα ανθεκτικό υλικό χύτευσης για να δημιουργήσει ένα καλούπι για τα τελικά αντικείμενα κοσμημάτων κατασκευασμένα από διάφορα μέταλλα.

Χειρουργική ακρίβεια

Από την τέχνη μέχρι τη μηχανική, ο Zortrax Inkspire είναι τέλειος σε όλες τις εφαρμογές όπου η ανώτερη ακρίβεια κάνει τη διαφορά. Με 50×50 microns μέγεθος pixel και 25 microns ελάχιστο ύψος στρώματος, μπορεί να επιτευχθεί 3D εκτύπωση μοντέλων χωρίς ορατές στρώσεις ή κάθετες γραμμές. Το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει μεμονωμένα pixel όταν η εικόνα έχει περισσότερα από 336 pixel ανά ίντσα. Η πυκνότητα των pixel στα μοντέλα 3D που εκτυπώνονται στον Zortrax Inkspire υπερβαίνει αυτή την τιμή, ανεξάρτητα από την οπτική γωνία.

Προσοχή στην λεπτομέρεια

Χτίζει μοντέλα από μικροσκοπικά κυβοειδή, μετρώντας 50x50x25 microns. Εξαιτίας αυτών των μικροσκοπικών διαστάσεων, ο Zortrax Inkspire μπορεί να είναι έως και 9x πιο ακριβής από την κυκλική βούρτσα κορυφαίων SLA 3D εκτυπωτών, ειδικά κατά την εκτύπωση ορθογώνιων σχημάτων. Ελέγξτε την ακρίβεια του Inkspire σε σύγκριση με τον κορυφαίο εκτυπωτή SLA 3D παρακάτω.

Z-SUITE για τον Zortrax Inkspire

Το Z-SUITE είναι ένα ειδικό λογισμικό κοπής και 3D εκτύπωσης που έρχεται δωρεάν με κάθε εκτυπωτή Zortrax 3D. Τώρα έχει μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες για να κάνει την εργασία με τον Zortrax Inkspire μια εύκολη εμπειρία.

Προφίλ ρητίνης

Οι ρυθμίσεις για τις αποκλειστικές ρητίνες Zortrax είναι προκαθορισμένες και πρέπει να επιλέγονται μόνο όταν χρειάζεται. Για εξωτερικές ρητίνες, όλες οι παράμετροι όπως η έκθεση ή οι χρόνοι ανάπαυσης μπορούν να οριστούν χειροκίνητα και να αποθηκευτούν ως προσαρμόσιμα προφίλ για να επαναχρησιμοποιηθούν χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε ξανά τα πάντα για κάθε εκτύπωση.

Έξυπνη υποστήριξη

Οι χρόνοι έκθεσης σε φως UV για το μοντέλο και τις κατασκευές υποστήριξης μπορούν να οριστούν ανεξάρτητα.

Απομακρυσμένη διαχείριση

Οι εκτυπώσεις μπορούν να τεθούν σε παύση ή να συνεχιστούν και η πρόοδος μπορεί να παρακολουθείται απομακρυσμένα σε κάθε Zortrax Inkspire που συνδέεται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Εξαρτήματα

Zortrax Ultrasonic Cleaner

για τον  Zortrax Inkspire

Το Zortrax Ultrasonic Cleaner είναι μια συσκευή που καθαρίζει αυτόματα τα μοντέλα χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας που πολλαπλασιάζονται σε ισοπροπυλική αλκοόλη (IPA). Απλά γεμίστε το δοχείο με το IPA, τοποθετήστε το μοντέλο και ενεργοποιήστε τη συσκευή. Η διαδικασία καθαρισμού συνήθως διαρκεί έως και 10 λεπτά. Για να εγγυηθούμε την υψηλότερη ποιότητα των εκτυπώσεων στον Zortrax Inkspire, συνιστάται να καθαρίζετε τα μοντέλα στο Zortrax Ultrasonic Cleaner.
inkspire_us

Προδιαγραφές του Zortrax Inkspire

Μέσα στο κουτί

Από 1.949,00€

+ΦΠΑ