ZMorph VX

[threed_custom_title threed_custom_title_font_container=”tag:h1|color:%23ffffff” threed_custom_subtitle_font_container=”tag:h1|color:%23ffffff” threed_custom_title_text=”Τρεις διαφορετικές μέθοδοι κατασκευής και δεκάδες διαθέσιμα υλικά. ” threed_custom_subtitle=”Ο πιο ευέλικτος και ο πιο πρακτικός 3D εκτυπωτής πολυεργαλείο στην αγορά. ” threed_custom_content=”
“]

Παρουσιάζουμε τον 3D εκτυπωτή πολυεργαλείο ZMorph VX.

Ο ZMorph είναι το πιο ευέλικτο και το πιο πρακτικό πολυεργαλείο 3D εκτυπωτή που μπορείτε να βάλετε σε ένα γραφείο. Με 3 διαφορετικές μεθόδους κατασκευής και δεκάδες διαθέσιμα υλικά, ο ZMorph έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα εργατικό άλογο, μία ευέλικτη μηχανή κατασκευής αντικειμένων και η επίλυση των προβλημάτων σας.

3D εκτύπωση υψηλού βαθμού.

Ακρίβεια μετρούμενη σε μικρόμετρα, βιομηχανική επαναληψιμότητα, και ποιότητα επιφάνειας που την αισθάνεσαι με την επαφή.

3D εκτύπωση δύο υλικών, που σας κρατά μπροστά από το παιχνίδι.

O ΖMorph VX διαθέτει όλα όσα ευχηθήκατε ποτέ από έναν 3D εκτυπωτή πολλαπλών υλικών, και στη συνέχεια μερικά ακόμα: επιλεκτική 3D εκτύπωση δύο υλικών, ανάμειξη χρωμάτων, χαρτογράφηση εικόνας, εκτύπωση με υποστήριξη PVA υδατοδιαλυτή.

Εύκολος στην χρήση, μόλις βγει από το κουτί.

Άμεσα διαθέσιμο αυτόματο καλιμπράρισμα από τον πίνακα της οθόνης αφής, πλήρως ανανεωμένο λογισμικό Voxelizer και σύστημα μεταγωγής ροής εργασίας που έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει τον ZMorphVX από έναν 3D εκτυπωτή σε μία φρέζα CNC ή ένα laser χαρακτικό σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Βαρέως τύπου.

Σκέψου, χτίσιμο σαν ένα τανκ. Σχεδιάστηκε για να εκτελέσει 24/7. Ένα πραγματικό εργατικό άλογο, με κορυφαίας ποιότητας εξαρτήματα, σύστημα κλειστού βρόχου και κατασκευή σχεδιασμένη να παρέχει υψηλή ταχύτητα κατά τη διάρκεια της 3D εκτύπωσης και να αντέχει υψηλή ροπή κατά τη διάρκεια των έργων CNC.

Και υπάρχουν πολλά περισσότερα…

Ο ΖMorph VX είναι ένας εξαιρετικός 3D εκτυπωτής – αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας. ZMorph VX μπορεί να μετατραπεί σε ένα CNC router, σε χαρακτικό laser, πίσω σε 3D εκτυπωτή και ούτω καθεξής. Η κατοχή ενός ZMorph είναι σαν να κατέχεις το δικό σου μικρό εργοστάσιο.

Πρόσβαση σε υλικά που δεν είναι προσβάσιμα σε 3D εκτυπωτές μονής εργασίας.

Ο ZMorph VX είναι εξοπλισμένος με CNC PRO και Laser PRO κεφαλές, που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε με υλικά όπως ξύλο, ακρυλικό γυαλί, κερί μηχανής, πλακέτα μοντελοποίησης, PCB χάλκινα φύλλα, τσόχα, λεπτά υλικά από λάστιχο και πολλά άλλα.

Ένας εκτυπωτής 3D που ξεπερνά την 3D εκτύπωση.

Αφαιρετική ή προσθετική παραγωγή; Μπορείς να έχεις και τα δύο. Απολαύστε την ελευθερία της επιλογής σας: 3D εκτύπωση, CNC φρέζα, χάραξη με laser, ή ακόμη και έναν συνδυασμό όλων.

Το λογισμικό όλα σε ένα. Γνωρίστε το νέο Voxelizer.

Έλεγχος 3D εκτύπωσης, CNC και laser με ένα λογισμικό. Βελτιστοποιήστε τα μοντέλα σας με φίλτρα 3D. Κάντε αυτό που δεν εκτυπώνεται εκτυπώσιμο χάρη στις έξυπνες δομές υποστήριξης. Δημιουργήστε εντυπωσιακές εκτυπώσεις με προχωρημένους αλγόριθμους πολλαπλών υλικών, όπως η χαρτογράφηση εικόνας. Ο Voxelizer σας δίνει και σας προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες.

Ανακαλύψτε την πραγματική ευελιξία – Εξερευνήστε τον κατάλογο ZMorph.

Με έναν ZMorph στο γραφείο σας, είσαι προετοιμασμένοι για κάθε έργο. Είστε προετοιμασμένοι να εντυπωσιάσετε, να εμπνεύσετε, να εμπνευστείτε, να διδάξετε ή ακόμα και να τρέξετε τη δική σας επιχείρηση. Είτε ψάχνετε για ένα ψηφιακό εργατικό άλογο είτε για ένα εκπαιδευτικό βοήθημα, η ευελιξία είναι μια έξυπνη επένδυση.

Προδιαγραφές

 
Συνιστώμενα υλικά κατασκευής

– ABS και παράγωγα, PLA και παράγωγα, PVA, PET, ASA, NYLON, HIPS, Thermochrome, TPU, εύκαμπτα υλικά 

– CNC κοπή και χάραξη: όλα τα είδη του ξύλου, πολυκαρβονικό, HDPE, ακρυλικό γυαλί, κερί κατεργασίας, πλακέτα μοντελοποίησης, Dibond-όπως σύνθετα, φύλλα χαλκού (για PCB), POM, αφρός PVC

– Χάραξη Laser: όλα τα είδη ξύλου, δέρμα, φύλλα χαλκού (για PCB)

– Κοπή Laser: χαρτί, χαρτόνι, τσόχα, λεπτά υλικά από λάστιχο

– Παχιά εκτύπωση με πάστα: σοκολάτα, ζύμη μπισκότου, κρέμα τυρί, γλάσο, κεραμικά

 
Κατασκευή

– Κορνίζα κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο 4 mm και 3 mm (ακριβής και πολύ άκαμπτο), ανοξείδωτο χάλυβα 2 mm και 3 mm. καλύμματα από PET 3mm. 

– Υψηλής ακρίβειας ράουλα σε άξονα X και Y, κατασκευασμένα από χάλυβα. Omron endstops. 

– Precisely machined aluminium X carriage, rigid and durable.

– Εναλλάξιμα ακροφύσια: 0.2 mm, 0.3 mm, 0.4 mm.

– Εναλλάξιμες κεφαλές.

– Εναλλάξιμα τραπέζια εργασίας: τραπέζι εργασίας 3D εκτύπωσης και τραπέζι εργασίας CNC/laser.

– Τραπεζοειδή παξιμάδια που δεν γλυστράνε στον άξονα Z φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας POM

– Θερμαινόμενο τραπέζι εργασίας: επίπεδο, τραπέζι εργασίας από κατασκευή ακριβείας με εναλλάξιμα φύλλα βοριοπυριτικού γυαλιού. Θερμοκρασία μέχρι 100C.

– Τραπέζι εργασίας CNC: ανθεκτικό και άκαμπτο, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, εξοπλισμένο με προκαθορισμένες τρύπες και σφιγκτήρες για την τοποθέτηση υλικών.

– Υποδοχή πρόσθετου.

 
Διαστάσεις

– Περιοχή εργασίας: μέχρι 250 x 235 x 165 mm (εξαρτάται από την κεφαλή). 

– Διαστάσεις: 530 x 555 x 480 mm.

– Βάρος: 20 kg με την συσκευασία (Σετ εκτύπωσης). 

 
Mechanical positioning precision

-14 microns for X and Y axes, 0.6 microns for Z axis. 

 
Ανάλυση στρώσης

– 50 – 400 microns.

 
Ηλεκτρονικά

– Sunbeam 3.0 με επεξεργαστή ARM LPC1769, εξοπλισμένος με 5 οδηγούς βηματικών κινητήρων. Internal disc drive accessible via USB.

– Αθόρυβοι X και Y βηματικοί οδηγοί – μειώνουν τον θόρυβο του μοτέρ κατά 50%

– Τενσιόμετρο αυτόματου καλιμπραρίσματος.

– Έγχρωμη οθόνη αφής LCD. 

 
Επικοινωνία

– USB. Αυτόνομη εκτύπωση που υποστηρίζεται μέσω του Panel + εσωτερική κάρτα SD.

 
Λογισμικό

– Συμβατό με: Voxelizer, Simplify3D, Cura, Slic3r.

 
Άλλα

– ER-11 collet in CNC Pro Toolhead

– Μέγιστη θερμοκρασία 3D εκτύπωσης: 250 C

Κεφαλές ZMorph

Πηγαίνετε από 3D εκτύπωση, σε CNC και laser κοπή ή χάραξη με λίγα απλά βήματα.