ZMorph 2.0 SX

The most advanced multitool
3D printer from ZMorph

ZMORPH 2.0 SX BASIC SET 2 Toolheads

From 2.390,00€

excl. VAT

ZMORPH 2.0 SX FULL SET 5 Toolheads

From 3.390,00€

excl. VAT

3d εκτύπωση, κατεργασία CNC και λέιζερ σε ένα μηχάνημα.Ευκολότερα και γρηγορότερα.

ZMorph 2.0 SX διαθέτει ένα νέο και πιο γρήγορο σύστημα αλλαγής επιφάνειας εργασίας που συμπληρώνει τις γνωστές εναλλάξιμες κεφαλές του συστήματος με τις νέες επιφάνειες εργασίας απλά κουμπώνουνε χρησιμοποιώντας ένα σύστημα μαγνητών.Η μετάβαση απο την τρισδιάστατη εκτύπωση σε CNC ή λέιζερ δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Ευελιξία υλικού

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής – πολυεργαλείο, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε πάνω από 30 διαφορετικούς τύπους υλικών.Απο τα κλασικά υλικά τρισδιάστατης εκτύπωσης όπως το ABS, PLA, HIPS μέχρι τα υλικά που ένας τυπικός 3d εκτυπωτής δεν μπορεί να χειριστεί: ξύλο, κερί κατεργασίας, φύλλο PVC, αφρό και περισσότερα.Μπορείτε να τα αναμείξετε, να τα συνδυάσετε και να πειραματιστείτε μαζί τους και πάνω απ’ όλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωστό υλικό για το σχέδιο σας και όχι μόνο το πλαστικό.

LCD οθόνη αφής και ένα εντελώς νέο περιβάλλον εργασίας

Δώσαμε στο 2.0 SX μια έγχρωμη LCD οθόνη αφής και ένα εντελώς νέο περιβάλλον εργασίας για να κάνουμε την κατασκευή από τον υπολογιστή ακόμα πιο εύκολη.Στην ουσία, χρησιμοποιώντας ένα τρισδιάστατο εκτυπωτή σήμερα, είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα smartphone ή ένα tablet.Η νέα οθόνη αφής σας επιτρέπει να ελέγχετε τον εκτυπωτή χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε κάποιο υπολογιστή.

Κλειστό σύστημα ελέγχου ποιότητας

Εισάγαμε στο ZMorphένα μοναδικό σύστημα ελέγχου ποιότητας.Το σύστημα λειτουργεί σαν φύλακας – παρακολουθεί τον εκτυπωτή και διατηρεί την απαιτούμενη ακρίβεια ανά πάσα στιγμή και ειδικά όταν η εκτύπωση γίνεται με υψηλή ταχύτητα ή κατεργασία CNC. Επαναπροσδιορίζουμε την αξιοπιστία.

Αναβαθμισμένη κατασκευή

Επανασχεδιασμένα εξαρτήματα, λέιζερ ακρίβειας που κόβει κομμάτια από αλουμίνιο, καινούρια πλαϊνά καλύμματα και δεν είναι μόνο αυτά.Φτιάξαμε τον καινούριο ZMorph 2SX περισσότερο αξιόπιστο, ακριβή και καθαρό γύρω απο το χώρο εργασίας σας.

Διαφανή καλύμματα

Νέα διάφανα καλύμματα μπροστινής όψης, πίσω όψης και πλευρών που περιέχονται σε κάθε ZMorph 2.0 SX. Ενεργούν ως προστατευτικό κέλυφος, που απομονώνει την μηχανή από τους εξωτερικούς παράγοντες και παρέχει σταθερές θερμοκρασίες εκτύπωσης, ασφάλεια και καθαριότητα. Βλέποντας μέσα απ αυτά το μηχάνημα να δουλεύει, είναι απλά γοητευτικό.

Επιπλέον πρόσθετα

Το ZMorph 2.0 SX διαθέτει μια υποδοχή επέκτασης στον άξονα Χ, με ένα σύστημα τοποθέτησης μαγνήτη.Αυτή η μοναδική ιδέα επιτρέπει την σύνδεση των προσθέτων για ειδικές δουλειές σε καθόλου χρόνο.Έτσι άν χρειάζεστε περισσότερη δύναμη ψύξης, μπορείτε απλά να κουμπώσετε έναν πρόσθετο ανεμιστήρα.

Αποκλειστικό λογισμικό

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής ZMorph χρησιμοποιεί ένα αποκλειστικό λογισμικό, το Voxelizer. Είναι το μόνο λογισμικό που εκμεταλεύεται πλήρως τη μεταβλητότητα του ZMorph. Είναι δωρεάν δουλεύει με τις περισσότερες μορφές αρχείων, επιτρέπει την προηγμένη επεξεργασία μοντέλων και είναι γρήγορο και εύκολο στην χρήση.

12 μήνες δωρεάν εγγύηση, τεχνική υποσήριξη βάση γνώσεων

Κάθε ZMorph έρχεται με 12μηνη δωρεάν εγγύηση με επιλογή για 24μηνη επέκταση.Η ZMorph μαζί με τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές, παρέχει τεχνική υποστήριξη και μια πλούσια βάση γνώσεων με οδηγούς, εκπαιδευτικά βίντεο και πολλά περισσότερα.

Κάνει πολλά περισσότερα από έναν τυπικό τρισδιάστατο εκτυπωτή

Χρησιμοποιήστε το πιο έξυπνο τρόπο για να πρωτοτυπήσετε

Ένα ZMorph στο γραφείο σας, σας δίνει ένα αποδοτικό, μη δαπανηρό και ευπροσάρμοστο εργαλείο για να κάνετε τα σχέδια σας να έρθουν στην ζωή.Δεν είναι απαραίτητο να βασιστείτε στους χρόνους παράδοσης και το κόστος εξωτερικών προμηθευτών και δεν περιορίζεστε πλέον σε μόνο μία τεχνολογία διαμόρφωσης πρωτοτύπου. Τέλος, δεν χρειάζεται να αυτοσχεδιάζετε επί τόπου, το ZMorph χτίζει ουσιαστικά τα πρωτότυπα για σας.

Επαναλάβετε γρηγορότερα

Η ιδανική λύση για την διαμόρφωση πρωτοτύπου πρέπει να είναι σε θέση να σας κερδίσει περισσότερο χρόνο για επαναλήψεις στο σχέδιο σας.Το ZMorph το κάνει αυτό επιτρέποντας να φτιάξετε περισσότερα πρωτότυπα κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης προϊόντων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μεταβαλλόμενη τεχνολογία επεξεργασίας σημαίνει μόνο αλλαγή κεφαλής, δεν υπάρχει καμία γρηγορότερη μηχανή επανάληψης.Μπορείτε να έχετε ένα τέλειο προϊόν και να φτάσετε εκεί πρίν τον ανταγωνισμό.

Ελαχιστοποιήστε τις δαπάνες εργαστηρίου

Με το ZMorph αποφεύγετε το κόστος αγοράς πολλαπλών μηχανών για διαφορετικές τεχνολογίες.Το ZMorph είναι ένας υβριδικός τρισδιάστατος εκτυπωτής που λειτουργεί σαν 3 μηχανές σε μία, για ένα μέρος της τιμής.

Προσαρμόστε και ξεκινήστε την παραγωγή πρωτοτύπων σε μικρές ποσότητες

Η μεταβλητότητα  του ZMorph σας δίνει ένα πλεονέκτημα στην προσαρμογή των σχεδίων σας.Και άν κάνετε παραγωγή λίγων τεμαχίων, μπορείτε να την ολοκληρώσετε με τον ZMorph άμεσα ή να τον χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τα καλούπια.

Δεσμεύστε την τάξη

Γιατί να χρησιμοποιείτε εικόνες όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά αντικείμενα; Το ZMorph, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τρισδιάστατα πρότυπα και να τα χρησιμοποιήσετε ως βοηθήματα μελέτης για να συμμετάσχουν καλύτερα οι μαθητές σας.Μπορείτε επίσης να αφήσετε τους μαθητές σας  να χρησιμοποιήσουν το υβριδικό τρισδιάστατο εκτυπωτή για να τους βοηθήσει στα σχέδια της τάξης.

Πηγαίνετε την έρευνα στο επόμενο επίπεδο

Τώρα οι μαθητές σας δεν είναι απαραίτητο να σταματήσουν την εκμάθηση της θεωρίας. Το ZMorph τους επιτρέπει να εξεταστούν στα σχέδια τους χρησιμοποιώντας τις διάφορες τεχνολογίες υλικών και επεξεργασίας καθώς επίσης και μία πολύ ικανή ροή εργασίας, συμπεριλαμβανομένου ενός τρισδιάστατου σαρωτή.

Εκσυγχρονίστε το σχολείο ή το πανεπιστήμιο

Προσελκύστε νέους σπουδαστές και επενδυτές με τις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις αποδεικνύοντας ότι το πρόγραμμα σπουδών σας είναι σε ένα υψηλότερο επίπεδο.Μην είστε το τελευταίο σχολείο ή πανεπιστήμιο χωρίς έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Πάρτε τον έλεγχο

Ένα ZMorph στο σπίτι, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ό,τι χρειάζεστε.Μπορείτε να μεταμορφώσετε (κατεβάσετε) αρχεία σχεδίων ή να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια και δείτε το ZMorph να τα υλοποιεί για εσάς.Με όλες τις τεχνολογίες και τα υλικά επεξεργασίας που το ZMorph σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε, ένα 3d drone είναι μόνο ένα μέρος των κατασκευαστικών δυνατοτήτων.

Αναπτύξτε το εργαστήριο στο σπίτι σας

Το ZMorph θα γίνει το νέο αγαπημένο εργαλείο σας.Μπορείτε να κάνετε ανταλλακτικά και να φτιάξετε χαλασμένα οικιακά αντικείμενα, όταν τα κανονικά αντικείμενα είναι ακριβά ή μη διαθέσιμα, να παράγετε κάτι όμορφο ώστε να κάνετε το σπίτι σας να ξεχωρίζει – η ιδιοκτησία ενός ZMorph είναι όπως η ιδιοκτησία ενός μίνι εργοστασίου.

Κάντε το σπίτι σας πιο διασκεδαστικό

Ακόμη και τα παιδιά σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ZMorph.Μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους παιχνίδια, να διερευνήσουν τις δυνατότητες τους χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή και ψηφιακά εργαλεία για κατασκευές ή να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους με εντυπωσιακά εξατομικευμένα αξεσουάρ.

Εξοικειώστε τα παιδιά σας με έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή

Οι 3d εκτυπωτές ολοένα και κερδίζουν χώρο στα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τους χώρους εργασίας.Η χρήση ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή θα γίνει σύντομα μια βασική ικανότητα για πολλά επαγγέλματα.Μπορείτε να δώσετε στα παιδιά σας ένα βασικό ξεκίνημα εξοικιωνοντάς τα με έναν 3d εκτυπωτή απο νεαρή ηλικία.

Τεχνικές προδιαγραφές

Κατασκευή

– Αλουμίνιο 6 και 3χιλ. (ακριβές και πολύ άκαμπτο), ανοξείδωτος χάλυβας 2χιλ και 3χιλ, PET 3χιλ και ABS

– Εναλλάξιμα ακροφύσια: 0,2χιλ., 0,3χιλ., 0,4χιλ.

– Ανταλλάξιμες κεφαλές.

– Εναλλάξιμη επιφάνεια εκτύπωσης.

– Υποδοχή προσθέτων.

– Θερμαινόμενη επιφάνεια εκτύπωσης: γυαλί 5 χιλ., με μέγιστη θερμοκρασία έως 120 ° C χάρη στο θερμαντικό στοιχείο 140W.

Διαστάσεις

– Περιοχή εργασίας: 250 x 235 x 165 χιλ (εξαρτάται απο την κεφαλή).

– Διαστάσεις: 530 x 555 x 480 χιλ.

– Βάρος: 20 Kg με την συσκευασία (βασική έκδοση).

Ακρίβεια προσδιορισμού θέσης

14 μικρά για τον άξονα Χ και Υ, 0,625 μικρά για τον άξονα Ζ.

Πάχος στρώσεως

50 – 400 μικρά.

Ηλεκτρονικά

Sunbeam 2.0 με ARM LPC1769 επεξεργαστή, εξοπλισμένο με 5 οδηγούς κινητήρων, 3 για τους άξονες ΧΥΖ, 2 παραπάνω για το διπλό υλικό εξωθητή.Πρόσβαση στον εσωτερικό δίσκο μέσω USB.

Οθόνη

LCD έγχρωμη οθόνη αφής.

Επικοινωνία

USB και τοπικό δίκτυο (συνδεσιμότητα WiFi). Αυτόνομη εκτύπωση που υποστηρίζεται μέσω του πίνακα ελέγχου και της κάρτας SD.

Κερδίστε έκπτωση -20% σε όλα τα νήματα με τον κωδικό: Fillament20% μέχρι 31/12.