Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2

Ακριβής plug & Play 3D εκτυπωτής

Ο Wanhao Duplicator i3 Plus Mark2 είναι μια νέα και βελτιωμένη έκδοση ενός από τους πιο δημοφιλείς 3D εκτυπωτές. Είναι ένας προσιτός plug & Play FFF 3D εκτυπωτής. Επιπλέον, παρέχει μια μοναδική εμπειρία στον χρήστη με εύκολη εγκατάσταση και καλά αποτελέσματα εκτυπώσεων. Αγοράστε αυτόν τον 3D εκτυπωτή αν χρειάζεστε μια συσκευή αυτόματης επιπεδοποίησης.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

 • Νέο αυτόματο σύστημα επιπεδοποίησης
 • Συνέχιση της εκτύπωσης μετά από αλλαγή νήματος ή διακοπή ρεύματος
 • Αφαιρούμενη επιφάνεια για εύκολη αφαίρεση των εκτυπώσεων
 • Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη για εύκολη εκκίνηση με την εκτύπωση 3D

Από 494,76 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Ο Wanhao i3 Plus MK2 περιλαμβάνει

Νέο σύστημα αυτόματης επιπεδοποίησης

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την επιπεδοποίηση της πλάκας χτισίματος. Ο Wanhao i3 Plus MK2 σας βοηθά μετρώντας την απόσταση μεταξύ της επιφάνειας χτισίματος και του ακροφύσιου. Σε περίπτωση που η επιφάνεια χτισίματος για κάποιο λόγο είναι άνιση, το λογισμικό υπολογίζει ποιο θα πρέπει να είναι το σωστό ύψος και ρυθμίζει ανάλογα την 3D εκτύπωση.

Ανάκτηση 3D εκτύπωσης

Εάν, για κάποιο λόγο, θα πρέπει να υπάρξει διακοπή ρεύματος στον 3D εκτυπωτή. Θα πάει σε λειτουργία παύσης και θα συνεχίσει την 3D εκτύπωση όταν επανέλθει το ρεύμα. Αυτή είναι μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για αποτυχημένες 3D εκτυπώσεις μετά από μια διακοπή ρεύματος.

Αφαιρούμενη επιφάνεια 3D εκτύπωσης

Η νέα βελτιωμένη επιφάνεια χτισίματος επισυνάπτεται στον Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 με μια μαγνητική επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε ολόκληρη την επιφάνεια εκτύπωσης και να τη λυγίσετε ελαφρώς. Τα τελικά μέρη θα βγουν απλά χωρίς ταλαιπωρία και χρήση αιχμηρών οργάνων για να αφαιρέσετε το αντικείμενο σας.

Βελτιωμένα ηλεκτρονικά

Όλα μέσα, η Wanhao έχει βελτιώσει τα διάφορα εξαρτήματα αυτής της μηχανής για να κάνει τον MK2 πιο σταθερό και αξιόπιστο.

Βελτιωμένη εμπειρία εύκολης χρήσης

Ο MK1 ήταν ήδη εύκολος στην χρήση. Ο ακόλουθος του, MK2 πήγε ένα βήμα παραπέρα. Η όλη εμπειρία του χρήστη είναι τώρα πολύ ευκολονόητη και εύκολη στη χρήση. Τα πάντα παρουσιάζονται στη μεγάλη οθόνη αφής. Ακόμα και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ έναν 3D εκτυπωτή, οι οδηγίες βήμα προς βήμα θα καταστήσουν το χειρισμό αυτού του μηχανήματος πανεύκολο.

Νέο MK10 all-metal εξωθητής και ακροφύσιο

Ο Wanhao Duplicator i3 Plus Mark 2 έχει ταιριάξει με την τελευταία έκδοση του γνωστού MK10 ακροφύσιου. Αυτό ανοίγει νέες δυνατότητες για εσάς τους χρήστες, καθώς δεν σας περιορίζει πλέον σε υλικά χαμηλής θερμοκρασίας. Το ακροφύσιο μπορεί τώρα να φθάσει σε θερμοκρασίες 300 °C (όλα τα μεταλλικά ακροφύσια περιλαμβάνονται ως επιλογή στη συσκευασία).

Συμβατός με Simplify3D

Το λογισμικό κοπής Simplify3D είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία στην αγορά σήμερα. Παγκοσμίως γνωστό για την ευκολία της χρήσης του. Αν χρειαστεί μπορείτε να πειράξετε οποιαδήποτε ρύθμιση μπορείτε να σκεφτείτε. Το Simplify3D σας δίνει την ελευθερία να διαχειριστείτε πραγματικά τις 3D εκτυπώσεις όπως σας αρέσει.

Όταν προσθέσετε αυτές τις αναβαθμίσεις στην “παλιά” έκδοση, έχετε ένα μηχάνημα που είναι πολύ ικανό να χειριστεί τις περισσότερες από τις ανάγκες σας.

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την 3D εκτύπωση με PLA. Είναι μακράν το πιο φιλικό νήμα προς τον χρήστη που μπορείτε να βρείτε. Εάν επιλέξετε το PrimaSELECT, το PrimaVALUE ή το PrimaEasyPrint PLA δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επικίνδυνες αναθυμιάσεις ή ενοχλητικές μυρωδιές. Όταν είστε έτοιμοι μπορείτε να μετακινηθείτε στο PETG ή σε ακόμα πιο εξωτικά νήματα όπως το ξύλο ή το μέταλλο. Για μικρότερες 3D εκτυπώσεις μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ABS ή ABS +.

Ο MK2 έχει μια μεγάλη οθόνη για λειτουργία χωρίς προβλήματα και όλα τα ηλεκτρονικά είναι ενσωματωμένα στην κύρια δομή σε αντίθεση με πολλούς άλλους 3D εκτυπωτές σε αυτό το κομμάτι που έχουν ένα ξεχωριστό κουτί ελέγχου. Έχοντας τα ηλεκτρονικά ενσωματωμένα εξοικονομεί πολύ χώρο. Ο όγκος κατασκευής του 200 x 200 x 180 mm είναι περισσότερο από αρκετός για τους περισσότερους χρήστες. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο που είναι ιδανικό για μια πολύ στιβαρή και σταθερή πλατφόρμα.

Ο Wanhao i3 Plus MK2 είναι ένας από τους πιο προσιτούς 3D εκτυπωτές στην αγορά σήμερα. Είναι πολύ δύσκολο να νικηθεί σε τιμή-απόδοση-αναλογία. Αγοράστε τον Wanhao i3 Plus Mark 2 αν χρειάζεστε ένα ακριβή plug&play 3D εκτυπωτή.

Wanhao-Duplicator-i3-Plus-Mark-2-Printer-22848_2 (1)
Wanhao-Duplicator-i3-Plus-Mark-2-Printer-22848_4 (1)

Τεχνικές λεπτομέρειες

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ FFF Fused Filament Fabrication
ΕΞΩΘΗΤΕΣ 1 Μονός εξωθητής
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Εκτύπωση με SD Card
ΕΠΙΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΚΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ Αυτόματη επιπεδοποίηση με αισθητήρα
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΝΑΙ, Η εκτύπωση μπορεί να ανακτηθεί μετά από διακοπή ρεύματος
ΟΓΚΟΣ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ 200 X 200 X 180mm
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΡΩΣΗΣ 0,1 mm – 0,4 mm
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ 10-100mm/s ρυθμιζόμενη
ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΕΣΗΣ Z 0.004mm,XY 0.012mm
ΟΘΟΝΗ LCD 3.25″ πίνακας ελέγχου με οθόνη αφής
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 180-240 °C  (όλα τα μεταλλικά ακροφύσια περιλαμβάνονται σαν πακέτο επιλογής)
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 40-60°C
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ PLA συνιστώμενο, PETG, συμβατός με ABS και άλλα
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΝΗΜΑΤΟΣ 1.75 mm
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ USB, Υποδοχή κάρτας SD
ΠΛΑΙΣΙΟ Ατσάλι
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Cura
ΜΟΡΦΗ ΑΡΧΕΙΩΝ STL, OBJ, DAE, AMF
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟΥ 0,4 mm
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ OS Windows XP, Windows Vista, Windows 7-10, Linux, Mac OX

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • Ο εκτυπωτής Duplicator i3 Plus MK2
 • Μονός εξωθητής MK10
 • 1x θήκη για καρούλι
 • Εργαλείο για το κλειδί και το μπουλόνι
 • 1 x κάρτα SD
 • 1 x μαγνητικό φύλλο Wanhao
 • Νήμα PLA10 μέτρων
 • 1 x καλώδιο τροφοδοτικού
 • 1 x καλώδιο USB A έως B
 • 1 x βάση νήματος