Η Ultimaker διευρύνει την προσβασιμότητα στην τρισδιάστατη εκτύπωση με νέο λογισμικό διαχείρισης εκτύπωσης

Η Ultimaker διευρύνει την προσβασιμότητα στην τρισδιάστατη εκτύπωση με νέο λογισμικό διαχείρισης εκτύπωσης

Η Ultimaker επικεντρώνεται συνεχώς στην βελτίωση της τρισδιάστατης εκτύπωσης στην εργασία, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τις εκτυπώσεις της τρισδιάστατης εκτύπωσης και να εκτυπώνουν δουλειές  αποτελεσματικά ενώ παράγουν σε μεγάλη κλίμακα.

Η τρισδιάστατη εκτύπωση στην δουλειά

Ο αριθμός των εταιρειών και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης, ιδιαίτερα υπο την μορφή συστοιχίας, αυξάνεται.Οι σύγχρονοι συμπαγείς εκτυπωτές χωρούν εύκολα σε υπάρχοντες χώρους εργασίας και οι λειτουργίες τους μπορούν να κλιμακωθούν εύκολα, για ένα πρωτοφανές χαμηλό κόστος.

Ο Jos Burger, γενικός διευθυντής της Ultimaker, σχολίασε: “Βλέπουμε όλο και πιο πολλούς επαγγελματίες να εφαρμόζουν συστοιχίες μηχανών στις εγκαταστάσεις τους. Μπορούν να αγοράσουν πολλούς Ultimaker εκτυπωτές στην τιμή μιας βιομηχανικής μηχανής και να συνεχίσουν να βασίζονται στην ίδια ποιότητα, την ίδια αξιοπιστία και την ίδια ταχύτητα. Η καινούρια λύση του λογισμικού θα υποστηρίξει την συστοιχία, με διαχείριση δικτύου, και με ουρές από δουλειές για εκτύπωση ενώ βελτιώνετε δραστικά η χρήση της μηχανής.”

Ο Burger συμπλήρωσε, “Η λύση της συστοιχίας απο την Ultimaker εξασφαλίζει ότι οι επιχειρήσεις , είτε μικρές είτε μεγάλες,  και οι βιομηχανίες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στον εκτυπωτή μας μέσω του Cura, του πιο γνωστού λογισμικού κοπής.”

Η λύση της διαχείρισης της τρισδιάστατης εκτύπωσης απο την Ultimaker

Η Ultimaker επί του παρόντος αναπτύσσει το λογισμικό για την διαχείριση συστοιχίας εκτυπώσεων , το οποίο θα ενδυναμώσει μηχανικούς, σχεδιαστές και εκπαιδευτικούς, επιτρεποντάς τους αποτελεσματικά να διαχειριστούν πολλαπλούς εκτυπωτές σε ένα πλήρως ολοκληρωμένο περιβάλλον.

Το λογισμικό αναπτύσσεται με ορισμένους βασικούς λογαριασμούς και όπως πάντα η Ultimaker είναι ανοιχτή σε προτάσεις και σχόλια απο τους χρήστες. O Paul Heiden, ο αντιπρόεδρος διαχείρισης των προϊόντων, εξηγεί το κίνητρο πίσω από την απελευθέρωση.

“Καθώς εδραιώνουμε την πρώτη θέση στην επαγγελματική αγορά και στην εκπαίδευση, είμαστε σε επικοινωνία διαρκώς με τους χρήστες. Το 99% , δουλεύει σε CAD και PLM, οπότε θέλουν την άψογη ενσωμάτωση με το Cura για να προετοιμάσουν τις εκτυπώσεις τους, να διαλέξουν ένα κατάλληλο εκτυπωτή, να ξεκινήσουν τις εκτυπώσεις και να τις ξεχάσουν μέχρι να ολοκληρωθούν. Αυτό είναι ακριβώς το τι πρόκειται να προσφέρουμε.  Μας ζήτησαν να είναι απλό, και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Δεν υπάρχει ολοκλήρωση συστήματος, δεν υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας. Απλά το συνδέεις και το ξεκινάς.”

Μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση

Το νέο λογισμικό διαχείρισης της συστοιχίας θα βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία των χρηστών και θα λειτουργεί παράλληλα με κάθε Ultimaker 3. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους πελάτες συμπεριλαμβάνουν:

  • Επίβλεψη πρωτοτύπων και μικρής κλίμακας παραγωγής σε ολόκληρο τον οργανισμό.
  •  Δυνατότητα να επιλεχτούν εκτυπωτές, σειρές απο δουλειές, παρακολούθηση εκτυπώσεων και λήψη ειδοποιήσεων.
  •  Άψογη ενσωμάτωση και συμβατότητα – δεν απαιτείται αναβάθμιση για εκείνους με εκυπωτές Ultimaker 3.
  • Δεν απαιτείται πρόσθετη υποστήριξη – μόνο το Cura χρειάζεται.

Η δυνατότητα του λογισμικού να ομαδοποιεί και να ιεραρχεί τις εργασίες εκτύπωσης βελτιώνει δραματικά τον χρόνο χρήσης της μηχανής και τον προγραμματισμό παραγωγής, με αποτέλεσμα πιο αξιόπιστη και δομημένη παραγωγική διαδικασία. Δίνει στις επιχειρήσεις ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο και κόστος για να βγεί το προϊόν στην αγορά, και βελτιώνοντας ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος με ταχύτερη παραγωγή των πρωτοτύπων, την δυνατότητα εξατομίκευσης, και αποδοτική παράδοση ανταλλακτικών.

Το Ultimaker για επαγγελματική χρήση

Προσφέροντας το σωστό λογισμικό καθιστά την επαγγελματική εκτύπωση 3D ακόμα πιο προσιτή, η οποία παραμένει μία από τις υψηλότερες προτεραιότητες μας. Μείνετε συντονισμένοι για τις μελλοντικές ανακοινώσεις μας!

Οι προσβάσιμοι, αξιόπιστοι τρισδιάστατοι εκτυπωτές, τα υλικά βιομηχανικής ποιότητας και το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους επαγγελματίες τα τελικά εργαλεία πρωτοτύπων, εργαλείων και μικρής κλίμακας παραγωγής. Αν θέλετε να μάθετε πώς η Ultimaker μπορεί να βελτιώσει την επιχείρησή σας και να βελτιώσει τη ροή εργασίας σας, ζητήστε μια προσαρμοσμένη προσφορά για να συζητήσετε τις ανάγκες σας!