Lulzbot - Taz 6

Κατάλληλο για ενδιάμεσους χρήστες

Από 2600,00 €

χωρίς Φ.Π.Α.

Οι μηχανικοί, οι σχεδιαστές, οι εκπαιδευτικοί και οι κατασκευαστές συμφωνούν: Το LulzBot TAZ 6 είναι ο πιο αξιόπιστος και ευκολότερος στη χρήση επιτραπέζιος 3D εκτυπωτής που διαθέτει καινοτόμο αυτόματη ευθυγράμμιση και αυτοκαθαριζόμενο σχεδιασμό και αναβαθμίσεις υλικού. Με την αποδεδειγμένη τεχνολογία 3D εκτύπωσης και έναν από τους μεγαλύτερους όγκους εκτύπωσης στην κατηγορία του, το LulzBot TAZ 6 είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι πιο αξιόπιστη από ποτέ με το ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης πλάκας, με τα μεταλλικά θερμαινόμενα άκρα LulzBot v2 και τη θερμαινόμενη επιφάνεια εκτύπωσης PEI. Με όλο το μεταλλικό θερμικό άκρο, μπορείτε να επωφεληθείτε από την αγορά αιχμής για νέα υλικά. Ιδανικό τόσο για μεγάλα όσο και για μικρά αντικείμενα, η θερμαινόμενη επιφάνεια κατασκευής PEI κρατά τα 3D εκτυπωμένα αντικείμενα στη θέση τους όταν είναι ζεστά και απελευθερώνεται όταν κρυώσει. Με το Cura LulzBot Edition, έχετε ενσωματωμένα εκατοντάδες προφίλ γρήγορης 3D εκτύπωσης.

Εκτεταμένη εγγύηση διαθέσιμη!

Για λιγότερο από το κόστος ενός καρουλιού νήματος το μήνα μπορείτε να εκτυπώσετε με σιγουριά γνωρίζοντας ότι ο εκτυπωτής LulzBot TAZ 3D θα είναι σε θέση να συμβαδίσει με τις ανάγκες 3D εκτύπωσης.  Ζητήστε την!

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΕΦΑΛΗΣ

Το LulzBot TAZ 6 διαθέτει πολλές δυνατότητες αναβάθμισης κεφαλής όπως το Flexystruder για αξιόπιστη εκτύπωση εύκαμπτων νημάτων και τις κεφαλές εργαλείων Dual Extruder και FlexyDual για εκτύπωση 3D σε δύο ή περισσότερα χρώματα. Το LulzBot TAZ 6 χρησιμοποιεί ένα ανοιχτό σχήμα νημάτων. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ελευθερία να επιλέγετε από δεκάδες κορυφαία και νέα υλικά, με πάνω από 300 προφίλ γρήγορης εκτύπωσης σε Cura LulzBot Edition. Μπορείτε να μάθετε πώς λειτουργεί το ρομπότ σας, να κάνετε τροποποιήσεις και να μοιραστείτε με την κοινότητα.

ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Το LulzBot TAZ 6 έχει όγκο κατασκευής σχεδόν του μεγέθους μιας μπάλας μπάσκετ, ώστε να μπορείτε να κάνετε τεράστιες 3D εκτυπώσεις ή να εκτυπώσετε 3D πολλά αντικείμενα σε μια ενιαία εκτύπωση, ακριβώς στην επιφάνεια εργασίας σας. Όπως και οι γενιές πριν από αυτό, το TAZ 6 διαθέτει μια ευρεία επιφάνεια εκτύπωσης 280mm x 280mm x 250mm (11 in x 11 in x 9.8in) με θερμαινόμενη επιφάνεια εκτύπωσης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΛΥΘΕΡΙΑΣ

 

Οι εκτυπωτές LulzBot Desktop 3D είναι πιστοποιημένοι από το Ίδρυμα Ελεύθερου Λογισμικού (www.FSF.org) και πληρούν τον ορισμό του Open Source Hardware (www.OSHWA.org), που σημαίνει ότι μπορείτε να τα δείτε όλα, από το λογαριασμό μέχρι την πηγή λογισμικού κώδικα. Ο 3D εκτυπωτής μας LulzBot ήταν το πρώτο προϊόν και παραμένει ο μόνος 3D εκτυπωτής, για να λάβετε την πιστοποίηση του Ελεύθερου Λογισμικού του Ιδρύματος Ελεύθερου Λογισμικού και να ανταποκριθείτε στον ορισμό του Open Source Hardware.

Αυτό σημαίνει ότι το LulzBot TAZ χρησιμοποιεί αποδεδειγμένη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το κοινό. Σημαίνει επίσης ότι είστε ελεύθεροι να υιοθετήσετε την τελευταία και μεγαλύτερη τεχνολογία που αναπτύσσεται σε όλη την τρισδιάστατη βιομηχανία εκτύπωσης, από νέα προγράμματα λογισμικού έως πειραματικά υλικά.

  • Μέρη και προδιαγραφές

Εκτύπωση

Επιφάνεια εκτύπωσης: Θερμαινόμενη βροχοπυριτική γυάλινη πλάκα που καλύπτεται με επιφάνεια εκτύπωσης PEI. Κατά την εκτύπωση με εύκαμπτα νημάτα συνιστάται η ξεχωριστή προετοιμασία της πλάκας, η οποία υπάρχει στις σελίδες του Flexystruder και του FlexyDual Head Head αντίστοιχα.

Περιοχή εκτύπωσης: 280 mm x 280 mm x 250 mm (11.02 in x 11.02 in x 9.8 in)

Όγκος εκτύπωσης: 19,600 cm3 (1,185 in3) του χρησιμοποιήσιμου χώρου

Μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης: 200 mm/sec (7.9 in/sec)

Μέση ταχύτητα εκτύπωσης: 30 – 50 mm/sec (1.18 – 1.97in) Χρησιμοποιώντας το προεπιλεγμένο προφίλ nGen

Πάχος στρώσης με ακροφύσιο 0,5 mm: 0.050 mm ως 0.5 mm (0.002 in – 0.02 in)

Υλικά: ABS, PLA, HIPS, PVA, νήματα με γέμισμα ξύλου, Polyester (Tritan), PETT, νήματα με γέμισμα χαλκού και μπρούτζου, Polycarbonate, Nylon, PETG, αγώγιμα PLA και ABS, UV φωταύγειας νημάτα, PCTPE, PC-ABS, Alloy 910, και παραπάνω κάθε μέρα.

Αποθαρρυνόμενα υλικά: Η τρισδιάστατη εκτύπωση με νήματα από ίνες άνθρακα δεν συνιστάται αυτή τη στιγμή, επειδή τα νήματα από ίνες άνθρακα μπορούν να υποβαθμίσουν τόσο το ακροφύσιο όσο και το θερμό άκρο της κεφαλής εργαλείων LulzBot ΤΑΖ 6.

Μεγέθη νημάτων: στάνταρ 3 mm (0.1 in)

Συμβατό με πολλά λογισμικά: Ελευθερία χρήσης σε μεγάλο αριθμό 3D λογισμικών, αλλά το Cura Lulzbot Edition είναι αυτό που έρχεται στάνταρ. Άλλα λογισμικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι: OctoPrint, BotQueue, Slic3r, Printrun, MatterControl, και πολλά ακόμη.

Εγγύηση και υποστήριξη

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

1 χρόνο εγγύησης

1 χρόνο υποστήριξη πελάτη

Πρόσθετη 1, 2 ή 3 χρόνια εγγύηση διαθέσιμη!

Φυσικές διαστάσεις

Συνολικές διαστάσεις: 66 cm x 52 cm x 52 cm (26 in x 20.47 in x 20.47 in)

Λειτουργικές διαστάσεις: : 82 cm x 63 cm x 52 cm (32.28 in x 24.8 in x 20.47 in)

Βάρος: 19.5 Kg (43 Lb)

Ηλεκτρολογικά

Απαιτήσεις ισχύος: 100 – 240 VAC

Ισχύς εξόδου: 24 volt 500 watts 21 amp

Μέγιστο σχέδιο: 5.3 Amps (US), 2.65 Amps (EU)

Παράδειγμα κατανάλωσης ενέργειας: ABS

0.239kWh, 30 λεπτά εκτύπωση

0.450 kWh, 60 λεπτά εκτύπωση

Μέγιστο σχέδιο: 625 watts

Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας

Μέγιστη θερμοκρασία κεφαλής: 300°C (572°F)

Μέγιστη θερμοκρασία πλάκας εκτύπωσης: 120°C (248°F)

Πιστοποιήσεις: CE. FCC, WEE

Ο TAZ 3D εκτυπωτής συμπεριλαμβάνει:

LulzBot TAZ 6 3D printer με ενσωματωμένο τροφοδοτικό 24V

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

1 χρόνο εγγύηση και υποστήριξη

LulzBot εξάγωνη θερμαινόμενη κεφαλή με 0.50mm ακροφύσιο

Γρήγορος οδηγός σύνδεσης

4GB SD Card

Σωλήνας τροφοδοσίας νήματος

Τσάντα εργαλείων

15 τεμάχια μετρικά εξαγωνικά κλειδιά

Πένσες, βελόνες

Λαβίδες

Στάνταρ μαχαίρι

Οδοντιατρική επιλογή

Μαχαίρι απομάκρυνσης μερών

Μετρικό χάρακα

Πλήρη τεκμηρίωση, συμπεριλαμβανομένου ενός λεπτομερούς εγχειριδίου με πληροφορίες για τη ρύθμιση, τη λήψη και τη χρήση λογισμικού και την εκκίνηση της πρώτης εκτύπωσης. Περιλαμβάνει επίσης ένα σε βάθος εγχειρίδιο σχετικά με τη χρήση του Cura LulzBot Edition, το συνιστώμενο λογισμικό για τον έλεγχο του 3D εκτυπωτή σας

Το νήμα δεν συμπεριλαμβάνεται.

Κερδίστε έκπτωση -20% σε όλα τα νήματα με τον κωδικό: Fillament20% μέχρι 31/12.