Οι Υπηρεσίες Μας

3D εκτύπωση

FDM

Η τεχνολογία της κατασκευής με εναπόθεση υλικού (Fused Deposition Modeling) επιτρέπει τη δημιουργία εξαρτημάτων απευθείας από το τρισδιάστατο μοντέλο στον υπολογιστή σε αντικείμενα από θερμοπλαστικό, χωρίς τη χρήση επιπλέον εξοπλισμού.

Υλικά:

ABS – διάφορα χρώματα

PLA- διάφορα χρώματα

CPE- διάφορα χρώματα

Νάιλον – ημι-διαφανές με ενίσχυση άνθρακονημάτων ή υαλονημάτων

Onyx – μαύρο

SLS

Ένα λέιζερ CO² λιώνει ένα λεπτό στρώμα νάιλον πούδρας 0,1 χιλιοστών, καθοδηγούμενο από έναν καθρέφτη ο οποίος ελέγχεται από υπολογιστή. Η πλατφόρμα εκτύπωσης κινείται προς τα κάτω σε απόσταση όση το πάχος στρώματος. Οι θάλαμοι διανομής ανεβαίνουν εναλλάξ ώστε να παρέχουν στον κύλινδρο μία νέα ποσότητα πούδρας η οποία στην συνέχεια απλώνεται  με ακρίβεια πάνω στην πλάκα εκτύπωσης. Η μη λιωμένη πούδρα εγκλείει και υποστηρίζει το μοντέλο καθώς η κατασκευή προχωρά.

Υλικά:

Duraform PA12

SLA

Η διαδικασία SLA χρησιμοποιεί έναν κάδο με φωτοευαίσθητη πολυμερή υγρή ρητίνη η οποία εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτίνες λέιζερ ώστε να στερεοποιηθεί το επιθυμητό μοτίβο στρώμα με στρώμα και να δημιουργηθεί έτσι ένα στερεό τρισδιάστατο αντικείμενο.

Υλικά:

3D Systems Accura 55 – Λευκό και Άκαμπτο

3D Systems Accura ClearVue -Διάφανες πλαστικό παρόμοιο με ABS

3D Systems Acurra 25 – Λευκό πλαστικό παρόμοιο με πολυπροπυλένιο

3D Systems VisiJet Impact – Λευκό, σκληρό και με αντοχή στο χρόνο

3D Σάρωση

Παρέχουμε υπηρεσίες τρισδιάστατης σάρωσης καθώς επίσης και υπηρεσίες μετά την σάρωση και αντίστροφη μηχανική (reverse engineering). Δώστε μας το αντικείμενο σας και εμείς θα σας το ψηφιοποιήσουμε, έτοιμο για παραγωγή.

ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ LASER

Παρέχουμε υπηρεσίες χαρακτικής και γκραβούρας με λέιζερ. Μπορούμε να χαράξουμε τα τρισδιάστατα εκτυπωμένα εξαρτήματά σας είτε αυτά είναι πλαστικά είτε μεταλλικά.

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ CNC

Παρέχουμε κατεργασίες μεταλλικών εξαρτημάτων με εργαλειομηχανές CNC. Στείλτε μας τα σχέδια σας κι εμείς θα κατασκευάσουμε τα μεταλλικά αντικείμενα σας χρησιμοποιώντας διεργασίες κατεργασιών CNC.

RAPID TOOLING

Παρέχουμε υπηρεσίες ταχείας κατασκευής καλουπιών ώστε να φέρετε εις πέρας τη κατασκευή σας το συντομότερο δυνατό. Εκτυπώνουμε τρισδιάστατα καλούπια για τη παραγωγή πλαστικών αντικειμένων. Ο χρόνος παράδοσης έχει μειωθεί από αρκετές εβδομάδες ή και μήνες σε μόλις μερικές μέρες.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες σχεδιαστικών προγραμμάτων και μοντελοποίησης, φυσικής κτηρίων και δομικής μηχανικής ώστε να πραγματοποιήσουμε κάθε αρχιτεκτονικό σας όραμα. Σας παρέχουμε σχεδιασμό προϊόντων και άμεσες τεχνικές κατασκευής, ώστε να υλοποιήσετε και το πιο απίθανα όνειρα σας. Λόγω του γεγονότος ότι μπορούμε να παρέχουμε όλο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη, είμαστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις-πατέντες που θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη δική σας περίπτωση.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Από το 2010 έχουμε συνεργαστεί με τις πιο σημαντικές εταιρείες και εμπορικά ονόματα, και έχουμε δημιουργήσει λύσεις με προστιθέμενη αξία και καινοτομία, δημιουργώντας έτσι μία μοναδική και αλάνθαστη σχεδιαστική ταυτότητα. Έχουμε συνεργαστεί με αρχιτεκτονικά γραφεία και βιομηχανικούς κατασκευαστές μεγάλης φήμης όπως οι Renzo Piano, Atkins, Marfields, Front, Fischer, Alumil, Etem, ELVAL COLOUR, Muskita, Akotherm και πολλούς άλλους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από μία διεθνή ομάδα ειδικών καθ’ όλη τη διαδικασία σχεδιασμού: στρατηγική ανάλυση, συγκριτική αξιολόγηση, αρχικό σχεδιασμό, έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογικών καινοτομιών, ανάλυση τάσεων σε χρώματα και υλικά, τρισδιάστατη εικονική μοντελοποίηση, ταχεία πρωτοτυποποίηση, κατασκευή μοντέλων καθώς επίσης και παροχή υπηρεσιών κατά τη φάση υλοποίησης του έργου.

Οι καινοτόμες λύσεις μας συνδυάζονται κάθε φορά με την κουλτούρα, τις αξίες και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Είναι αποστολή μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή και μοναδική λύση σε κάθε πελάτη ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ MARKETING

Γνωρίζουμε τη σημασία του μάρκετινγκ σε μία παγκοσμιοποιημένη αγορά, και έχουμε όλα εκείνα τα εργαλεία ώστε να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία οποιοδήποτε έργο. Δουλεύοντας μαζί μας έχετε έναν συνεργάτη με ένα από τα πιο καταξιωμένα και αξιόπιστα brand name στον κόσμο. Γι’ αυτό φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια και υποστηρίζουμε τον πελάτη από τη αρχική σύλληψη έως την ολοκλήρωση του έργου. Η στρατηγική μας στο μάρκετινγκ και η εμπειρία μας στην επικοινωνία μπορούν να προσθέσουν αξία σε κάθε σας έργο.