Σεμινάριο στο Mediterranean College με εισηγητή τον κ. Τζέιμι Καβάζο

Σεμινάριο στο Mediterranean College με εισηγητή τον κ. Τζέιμι Καβάζο

Το Mediterranean College σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ κάθε χρόνο από το 2009, διοργανώνουν εκπαιδευτικά φεστιβάλ για τους φοιτητές. Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρο σε Ελλάδα και Ευρώπη και φέτος υπήρχαν πάνω απο 140, σπάζοντας κάθε ρεκόρ προηγούμενων ετών. Αυτή την χρονιά στα πλαίσια αυτου του εκπαιδευτικού φεστιβάλ που έχει λατρέψει όλη η νεολαία, συμμετείχε και η εταιρεία μας, με θέμα ” Εισαγωγή στην τρισδιάστατη εκτύπωση και σάρωση”. Ένα θέμα το οποίο αγαπήθηκε από πολλούς ακροατές μας και ήταν αφορμή να μάθει όλο και περισσότερος κόσμος τι ακριβώς είναι η καινούρια τεχνολογία που ονόμαζεται τρισδιάστατη εκτύπωση και που έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται παντού στην καθημερινότητα!

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 24/5/2017 και εισηγητής ήταν ο κ. Τζέιμι Καβάζος, ιδρυτής της εταιρείας Thes3D και με μεγάλη πείρα στις τρισδιάστατες εκτυπώσεις και σαρώσεις καθώς και στον σχεδιασμό. Ο κ. Καβάζος έκανε μια σύντομη εισαγωγή στο τι είναι η τρισδιάστατη εκτύπωση και σάρωση καθώς και μια ιστορική αναδρομή. Παρουσίασε στους φοιτητές που παρευρέθηκαν τις τεχνολογίες που υπάρχουν στο 3D printing, την εξέλιξη του τα τελευταία χρόνια, τα ωφέλοι που έχουμε καθώς και κάποια μηχανήματα ώστε να κατανοήσουν καλύτερα και τις τεχνολογίες που προαναφέρθηκαν.

Επίσης οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν από τους καλύτερους τρισδιάστατους εκτυπωτές της Ultimaker, κάποια δείγματα δουλειάς μας, καθώς και ένα τρισδιάστατο σαρωτή.

Τα παιδιά παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και ακολούθησε συζήτηση μετά το πέρας το σεμιναρίου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν και το προσωπικό του Mediterranean College για την άψογη εξυπηρέτηση τους.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

 

 

* Αν ενδιαφέρεστε και εσείς για την διεξαγωγή κάποιου σεμιναρίου, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.