ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Θες3D είναι μία ηγετική και πρωτοπόρος εταιρεία με συνεχόμενη ανάπτυξη στον χώρο της τρισδιάστατης εκτύπωσης και του βιομηχανικού σχεδιασμού, και έχει παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Χρησιμοποιεί προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και έτσι έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες των πελατών της πάντα με συνέπεια και ποιότητα. Από το 2010, έχοντας συνεργασία με τις πιο επώνυμες εταιρείες παγκοσμίως, δημιουργεί καινοτόμες λύσεις με μοναδική και αδιαμφισβήτητη σχεδιαστική ταυτότητα.

Τα τελευταία χρόνια, η τρισδιάστατη εκτύπωση θεωρείται σε όλο τον κόσμο ως την πιο σημαντική τεχνολογία, έχοντας τις ρίζες της στην δεκαετία του ‘80 και χωρίς να έχει καμία σχέση με την συμβατική δισδιάστατη εκτύπωση. Θα μπορούσαμε πράγματι να πούμε, ότι εάν ένας απλός εκτυπωτής είναι απόγονος του εκτυπωτή, τότε ο τρισδιάστατος εκτυπωτής είναι μια αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής. Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε επίσης ότι υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης όπως είναι: α) η SLS, όπου ένα λέιζερ ενώνει σε συμπαγή μάζα τη σκόνη και παράγει λειτουργικά αντικείμενα από μέταλλα, κεραμικά, πλαστικά κ.λπ. β) η Στερεολιθογραφία (SLA) που βασίζεται στη χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας έτσι ώστε να στερεοποιηθεί το υγρό φωτοπολυμερές υλικό γ) η Μοντελοποίηση με εναποθέτηση Υλικού (FDM) όπου σε αυτή την περίπτωση, το πλαστικό νήμα που χρησιμοποιείται λιώνει και δημιουργεί στρώσεις μέχρι το τελικό αποτέλεσμα χωρίς την χρήση πρόσθετου εξοπλισμού. Επιπλέον, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην τρισδιάστατη εκτύπωση από πλαστικά, μέταλλα, κεραμικά, άμμο, γυαλί έως και φαγητό. Επίσης, είναι γεγονός ότι ο τρισδιάστατος εκτυπωτής έχει πολλές εφαρμογές (στην τέχνη, στην ιατρική, στην αρχιτεκτονική, στην κατασκευή πρωτοτύπων κ.λπ.) και η βοήθεια που προσφέρει είναι πολύ σημαντική και αξιοσημείωτη.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία Θες3D είναι επίσημος μεταπωλητής εταιρειών υψηλού προφίλ τρισδιάστατων εκτυπωτών όπως της Ultimaker, της Bigrep, της Zortrax, της Wasp, της Builder κ.α., τρισδιάστατων σαρωτών όπως της Artec κ.α., νημάτων όπως της Spectrum, της Fiberlogy, της Add North, της Filament PM κ.α., ρητινών όπως της Liqcreate, της Elegoo, της Form Futura κ.α. Επίσης παρέχει υπηρεσίες 3D εκτύπωσης, 3D σάρωσης, μετεπεξεργασίας και αντίστροφης μηχανικής. Επιπλέον, αναλαμβάνει χαράξεις με λέιζερ, κατεργασία CNC, ταχεία κατασκευή εργαλείων (Rapid Tooling), βιομηχανικό σχεδιασμό και σχεδιαστική ταυτότητα.

Η εταιρεία αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς, βιομηχανικούς σχεδιαστές, γραφίστες και αρχιτέκτονες. Οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρει ανταποκρίνονται και ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της. Η αποστολή της είναι να παρέχει την καλύτερη δυνατή και μοναδική λύση σε κάθε πελάτη ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

Τέλος, ένας ακόμη από τους στόχους που έχει είναι η υψηλή ποιότητα για την επίτευξη ταχύτερων και αποδοτικότερων λύσεων στην βιομηχανία. Μπορείς να την βρεις όλο το 24ωρο στην ιστοσελίδα της στο www.thes3d.gr, στα social media, ή να την επισκεφθείς καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Ζαΐμη 43, στην Τριανδρία και καλώντας στο τηλέφωνο +30 2313 052 143 ή στο υποκατάστημα της στην Αθήνα, στην οδό 25ης Μαρτίου 6, στο Περιστέρι και στο τηλέφωνο +30 211 111 0467.

Είναι χαρά της να σας εξυπηρετήσει και να καλύψει κάθε σας ανάγκη!