Scan In a Box

η πλήρη λύση 3D σάρωσης

Ο Τρισδιάστατος σαρωτής Scan in a Box είναι δομημένου φωτός με την υψηλότερη απόδοση από όλα τα μέσα. Έχει μια κινητή, προσαρμόσιμη δομή και μια απλή διαμόρφωση, χρήσιμη για την απόκτηση υψηλής ανάλυσης σε γρήγορες 3d σαρώσεις. Ο συνδυασμός αυτών των σαρώσεων επαναδημιουργεί το επιλεγμένο 3D μοντέλο , ορατό από 360 °. Είναι το τέλειο συμπλήρωμα ενός 3D εκτυπωτή.

Συμπαγές και φορητό

Το Scan in a Box είναι ένα αρθρωτό και ευπροσάρμοστο προϊόν. Αποτελείται από μια μπάρα αλουμινίου στην οποία έχουν χαραχθεί οι προκαθορισμένες θέσεις για τις κάμερες που συγκρατούν τις τρεις στάσεις: η μία στη μέση είναι για τον προβολέα και πρέπει να είναι σταθερά στερεωμένη, οι δύο στις πλευρές είναι για την κάμερες, το οποίο πλάτος μπορεί να ρυθμιστεί για να καθορίσει την περιοχή σάρωσης. Όλα αυτά τα εξαρτήματα τοποθετούνται σε ένα ρυθμιζόμενο τρίποδο με εργονομική κεφαλή χειριστηρίου. Οι καλωδιακές συνδέσεις βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής και διατηρούνται μαζί με έναν ιμάντα που συνοδεύει το κιτ. Επιπλέον, περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη σωστή τοποθέτηση της συσκευής και του εγχειριδίου οδηγιών.

Υψηλή ακρίβεια και υψηλή ταχύτητα με ανταγωνιστικό κόστος

Το Scan in a Box είναι ένα οικονομικά αποδοτικό προϊόν που αναπτύχθηκε για να ικανοποιήσει κάθε τελικό χρήστη. Η επιλογή κάθε κομμάτι της συσκευής στοχεύει να προσφέρει τις υψηλότερες επιδόσεις του σαρωτή, με αποτέλεσμα υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα. Όλα παρέχονται σε πρόταση τιμών χωρίς σύγκριση.

Νέα τεχνολογία δομημένου φωτός

Το δομημένο φως είναι μια νέα γενιά τεχνολογίας και αντικαθιστά την παρωχημένη σάρωση με λέιζερ. Αυτή η τεχνική δημιουργήθηκε για να αξιοποιήσει πλήρως το υλικό: χρησιμοποιώντας δύο επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές υψηλής ευκρίνειας, σε μια στερεοφωνική δομή και επιλέγοντας τον σωστό προβολέα, παρέχοντας πλήρεις επιδόσεις μαζί με καλύτερη ακρίβεια και καλύτερη ανάλυση των λεπτομερειών.

Αρθρωτό στοιχείο, εύκολο στη ρύθμιση

Επιλέγοντας το Scan in a box, έχετε ό,τι χρειάζεστε για να αρχίσετε να εργάζεστε αμέσως, ήδη με εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως για την τρισδιάστατη σάρωση: η αρθρωτή ρύθμιση καθιστά πολύ εύκολη την τοποθέτηση της συσκευής. Επιπλέον, το Scan in a Box δίνει την ευκαιρία να ορίσετε το πεδίο του σαρωτή ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του σαρωμένου αντικειμένου.
 • x2 βιομηχανικές κάμερες και βάση
 • x2 βιομηχανικός στόχος
 • Προβολέας βίντεο HD και βάση
 • USB μονάδα μανδρών εξοπλισμένο με IDEA το λογισμικό (απεριόριστη άδεια)
 • Μπαρ αλουμινίου με 2 πλάκες στερέωσης
 • Καλώδια με ζώνη και βίδες
 • Επαγγελματικό τρίποδο με τσάντα μεταφοράς
 • Κύρια βαθμονόμηση (πεδία από 100x80mm έως 400x300mm) με βάση
 • Οδηγός εκκίνησης (ψηφιακό και έντυπο αντίγραφο), Εγχειρίδιο λογισμικού (μόνο ψηφιακό)
 • Διαστάσεις σαρωτή: 400x105x92 mm
 • Διαστάσεις συσκευασίας: 470x440x120 mm
 • Βάρος συσκευασίας: 5,5Kg
 • Χρόνος σαρώματος: περίπου 4 δευτερόλεπτα ανά σάρωση
 • Ανάλυση/Ακρίβεια: έως 0,1% ακρίβεια σε σχέση με το σαρωμένο αντικείμενο
 • Πυκνότητα ματιών: έως 10 εκατομμύρια κορυφές ανά μοντέλο
 • Φάκελοι εξαγωγής αρχείων: OBJ, STL, PLY, OFF
 • PC με λειτουργικό σύστημα Windows 7 / 8 / 10 – 64 bit
 • CPU Quad Core 2 GHz, 8 GB RAM, VGA (NVIDIA GeForce)
 • x2 ελεύθερες USB2 θύρες που μπορούν να προμηθεύσουν 500mA ενέργεια το κάθε ένα
 • x1 ελεύθερη HDMI θύρα
null

Αρχάριοι / προχωρημένοι

Το Scan in a Box είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να ικανοποιήσετε ένα ευρύ φάσμα αναγκών3D Σάρωσης στην αγορά. Είναι το τέλειο εργαλείο για όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον 3D κόσμο, με ιδιαίτερη προσοχή στις εκπαιδευτικές και ακαδημαϊκές εφαρμογές. Επιπλέον, αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για τους ειδικούς χρήστες που αναζητούν επαγγελματικά αποτελέσματα.
null

Προσαρμόσιμη ρύθμιση

Το Scan in a Box είναι ο πρώτος 3D σαρωτής της κατηγορίας του με ένα προσαρμόσιμο πεδίο εργασίας και βασισμένο στην τεχνολογία Stereo Structured Light. Αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν τη δυνατότητα επιλογής κατάλληλης πλαισιωμένης περιοχής προκειμένου να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητά της στην ψηφιοποίηση αντικειμένων με μεταβλητές διαστάσεις.
null

Ειδικό λογισμικό

Το Scan in a box περιλαμβάνει το IDEA το λογισμικό 3D σάρωσης, ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για το υλικό του Scan in a Box. Χάρη στον τέλειο συνδυασμό υλικού και λογισμικού, η εμπειρία 3D σάρωσης μπορεί να ξεκινήσει με ένα μόνο κλικ!
null

Υψηλή απόδοση

Το Scan in a Box αποκτά τις 3D εικόνες σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας μια ομαλή και γρήγορη ροή εργασίας. Με την ακρίβεια και την ανάλυση υψηλού επιπέδου δημιουργεί ένα ψηφιακό μοντέλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους σκοπούς του τελικού χρήστη.
null

Εύκολο και πλήρες

Με το Scan in a Box είναι πολύ εύκολο να εκτελέσετε μια πλήρη ροή εργασίας: απόκτηση, ευθυγράμμιση και δημιουργία πλέγματος. Το IDEA του Λογισμικού για τρισδιάστατη σάρωση διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την μετα-επεξεργασία, χρήσιμα για την εξαγωγή ενός αρχείου έτοιμου για 3D εκτύπωση ή 3D γλυπτική.
null

Απόκτηση χρώματος

Η τεχνολογία Scan in a Box επιτρέπει την απόκτηση πληροφοριών, με εξαιρετικά αποτελέσματα, σχετικά με το χρώμα του αντικειμένου και τις μικρότερες λεπτομέρειες της επιφάνειας.

Το λογισμικό IDEA

Το λογισμικό IDEA είναι το πρόγραμμα σάρωσης και επεξεργασίας Scan in a Box. Το λογισμικό περιλαμβάνεται δωρεάν και έχει απεριόριστη άδεια. Είναι φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικό: ο χρήστης μπορεί να δουλεύει σε ένα αντικείμενο από 360 °, δημιουργώντας μέσα σε λίγα λεπτά ένα πλέγμα που μπορεί να εξαχθεί με τη συνηθέστερη μορφή αρχείου CAD (.stl, .ply, .obj ),

idea_software_logohome_web

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο 3D σαρωτής Scan in a Box έχει δημιουργηθεί για να απλοποιήσει τη διαδικασία εργασίας των σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων. Η 3D αναπαλαίωση ενός αντικειμένου έχει πολλές εφαρμογές στον τομέα της Ψηφιακής Παραγωγής: αντίστροφη μηχανική, έρευνα και ανάπτυξη, τρισδιάστατη μοντελοποίηση, ταχεία πρωτοτυποποίηση. Το Scan in a box κάνει απλό και οικονομικό σχεδιασμό και αναπαράγει τις ιδέες σας με έναν 3D εκτυπωτή.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Η δημιουργία των καλλιτεχνικών και ιστορικών τρισδιάστατων μοντέλων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Με το Scan in a Box, μπορείτε να αποθηκεύσετε ολόκληρες συλλογές σε τρισδιάστατους καταλόγους, να εργαστείτε για την ανακατασκευή και την αποκατάσταση ιστορικών αντικειμένων ή να επεκτείνετε την τεχνολογία 3D σε πεδία χειροτεχνίας, όπως γλυπτική και κατασκευή.

ΧΟΜΠΥ/
ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΤΗΡΙΩΝ/
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

Το Scan in a box μπορεί να φέρει επανάσταση στο πεδίο των χόμπι και της δημιουργίας τρισδιάστατων εικόνων: οι χειροκίνητες διαδικασίες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κτιρίων, από τους κατασκευαστές των Fablabs και μπορούν να ενσωματωθούν στην τεχνολογία τρισδιάστατης σάρωσης. Ο τρισδιάστατος σαρωτής δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν νέοι τρόποι προβολής, επικοινωνίας και συμμετοχής στην ανταλλαγή ιδεών.

Κερδίστε έκπτωση -20% σε όλα τα νήματα με τον κωδικό: Fillament20% μέχρι 31/12.