ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Το κοπτικό(slicer) RIZE έχει σχεδιαστεί από το μηδέν με στόχο να δημιουργεί διαδρομές εργαλείων για εξαρτήματα, γρήγορα και χωρίς να διακινδυνεύει την ισχύ. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν αρχεία σε ποικίλα format, συμπεριλαμβανομένων των: stl, obj, 3mf, ply, vrml, και fbx ή να χρησιμοποιούν το SOLIDWORKS plug-in ώστε να εισάγουν απευθείας ένα μοντέλο από το CAD. Το έξυπνο slicing αναγνωρίζει αυτόματα και διαχειρίζεται τυχόν προβλήματα στο εισαγόμενο αρχείο, όπως είναι οι ανολοκλήρωτες επιφάνειες ή η αναντιστοιχία στα όρια των επιφανειών. Ένα απλό κι εύκολο περιβάλλον χρήστη επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέψουν, να μετακινήσουν και να κλιμακώσουν ένα ή πολλαπλά μέρη στην επιφάνεια χτισίματος για εκτύπωση με αυτόματη δημιουργία δομής υποστήριξης. Χρησιμοποιήστε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για αξιόπιστα αποτελέσματα

ή τις προηγμένες επιλογές για εξειδικευμένη παραγωγή για μοναδικές καταστάσεις. Και μόνο το λογισμικό του RIZE ONETOUCH περιλαμβάνει χαρακτηριστικά σήμανσης (markup) ώστε να εφαρμόζεται κείμενο, γραφικά και 2D barcodes στα εξαρτήματα.

Εισάγετε, προσανατολίστε και κλιμακώστε το εξάρτημα σας:

Δείτε το εξάρτημα σας από κάθε οπτική γωνία:

Δημιουργήστε αυτόματα τη δομή υποστήριξης για το εξάρτημα σας:

Εξετάστε μονοπάτια εξώθησης, όπως επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από υψηλής λεπτομέρειας επιλογές προεπισκόπησης εκτύπωσης:

RIZE CONNECT

Το RIZE CONNECT επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται και να επιμελούνται τους 3D εκτυπωτές RIZE ONE και XRIZE 3D από οποιαδήποτε τοποθεσία ώστε να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της παραγωγής. Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, εργασίες ουράς και να διαχειρίζονται μια διαδικασία εκτύπωσης σε ένα απλό περιβάλλον χρήστη. Χρησιμοποιώντας το RIZE CONNECT, οι χρήστες μπορούν επίσης να χτίσουν μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στα εξαρτήματα τους με την ψηφιακή ταυτοποίηση και με άλλες φόρμες μερικής αύξησης, όπως οι κώδικες QR και ο έλεγχος εκδόσεων για την ανίχνευση, τη συμμόρφωση και την αυθεντικότητα των εξαρτημάτων.