Μεγάλο Γρανάζι

Το μεγάλο γρανάζι εκτυπωμένο σε RIZIUM™ CARBON προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ για μετάδοση ροπής. Αυτό το εξάρτημα είναι αρκετά ισχυρό για λειτουργικά τεστ.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 3 λεπτά

Συνδετική ράβδος

Το πρωτότυπο απεικονίζει τις πιέσεις που προκαλούνται από αυτό το σχέδιο συνδετικής ράβδου όσο διαχειρίζεται ένα έμβολο, μια καταπληκτική βελτίωση στις εικονογραφήσεις 2D για απεικονίσεις χώρου.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: <1 λεπτό

Τοπογραφικός χάρτης

Το μοντέλο GIS με ακριβή κλιμακωτά υψόμετρα, ανάγλυφα χαρακτηριστικά και επιγραφές, που χρησιμοποιείται σε αρχιτεκτονικά, μεταφορικά και τηλεπικοινωνιακά σχέδια.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: <1 λεπτό

Κουτάκι Σόδας

Το πρωτότυπο μοντέλο μιας σόδας παρέχει απεικόνιση της τεχνικής και επαλήθευση της φόρμας του κουτιού με την ανθεκτικότητα του RIZIUM™ υλικού μας.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 1 λεπτό

Σφιγκτήρας για εξώθηση αλουμινίου

Σφιγκτήρας ο οποίος χρησιμοποιείται για να τεστάρει και να συναρμολογεί εκατοντάδες μεγάλες εξωθήσεις αλουμινίου. Μπορεί να συγκρατήσει βαριά φορτία.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 2 λεπτά

Εξάρτημα για σφράγιση

Δεν υπήρχε προμηθευτής για ένα εξάρτημα το οποίο να έχει ικανότητα σφράγισης. Αυτό το εξάρτημα αντικατάστασης σχεδιάστηκε, δημιουργήθηκε και παραδόθηκε μέσα σε 48 ώρες.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 4 λεπτά

Βραχίονας κατασκευασμένος με γενεσιουργό σχεδιασμό (generative design)

Η τεχνολογία γενεσιουργού σχεδιασμού (generative design technology) δημιουργεί οργανικά σχήματα και εξαρτήματα προσθετικής κατασκευής (additive manufacturing) παρέχοντας την απαιτούμενη απτική εμπειρία. Οι παραδοσιακοί μέθοδοι κατασκευής δεν μπορούν να φτάσουν τα αποτελέσματα τέτοιων παραγωγικών σχεδιασμών. Η ευκολία που προσφέρει ο RIZE στην αφαίρεση της υποστηρικτικής δομής είναι το κλειδί για την επιτυχημένη κατασκευή γενεσιουργικά σχεδιασμένων εξαρτημάτων.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 5 λεπτά

Ωμοπλάτη με QR κώδικα

Το ανατομικό μοντέλο ανθρώπινης ωμοπλάτης από σκαναρισμένα δεδομένα, βοηθά τους επαγγελματίες της υγείας να σχεδιάσουν επεμβάσεις καθώς και να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους ασθενείς τους. Ο QR κώδικας, που χρησιμοποιείται για να παραπέμψει σε ασφαλή δεδομένα του ασθενή και άλλες ψηφιακές πληροφορίες, εξασφαλίζει ανιχνευσιμότητα, συμβατότητα και απλοποιεί την τήρηση αρχείων.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 2 λεπτά

Μέγγενες Σύσφιγξης

Η ελευθερία του να επανασχεδιάζεις και να εκτυπώνεις εξαρτήματα γρήγορα επιτρέπει σε προσαρμοσμένα εξαρτήματα και εργαλεία να επιταχύνουν την ανάπτυξη ή να βελτιώσουν τις διαδικασίες κατασκευής. Αυτές οι μέγγενες σύσφιγξης συγκρατούν το γρανάζι με ασφάλεια ενώ αυτό λειτουργεί και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν και να επανακτυπωθούν για να κρατήσουν ποικίλα αντικείμενα.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 3 λεπτά

‘Βαγόνι’ του RIZE™ ONE

Λειτουργικό πρωτότυπο του ‘βαγονιού’ του εξωθητήρα και της εκτυπωτικής κεφαλής για τον 3D εκτυπωτή RIZE™ ONE. Η εκτύπωση διαδοχικών επαναλήψεων κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης γλύτωσε πολλούς μήνες από το χρόνο του το τμήμα Ε&Α επιτρέποντας ταχύτερους χρόνους στην αγορά.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 5 λεπτά

Τροχαλία για Air Spindle Gage Bench

Η τροχαλία για το Air Spindle Gage Bench χρειαζόταν αντικατάσταση. Αντί να απευθυνθεί σ’έναν προμηθευτή και να έχει να αντιμετωπίσει χρόνους παράδοσης 6 εβδομάδων, ο πελάτης χρησιμοποίησε τον RIZE για να κατασκευάσει το αντικατάστατο σε λιγότερο από μία ημέρα.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: <1 λεπτό

Μπουκάλι Σαμπουάν

Τα ζωντανά χρώματα και η ακριβής λεπτομέρεια της τεχνολογίας του έγχρωμου μελανιού μας τονίζονται από αυτό το πρωτότυπο μπουκαλιού σαμπουάν, το οποίο προσφέρει μια λεπτομερή απεικόνιση της τεχνικής και της φόρμας του σχεδίου αυτού του μπουκαλιού.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: <1 λεπτό

Αεροδιαστημικό άγκιστρο

Υψηλής ισχύος πρωτότυπο για επιβεβαίωση του λειτουργικού σχεδιασμού. Το RIZIUM™ WHITE παράγει γερά εξαρτήματα με χαμηλό κόστος , για αποτελεσματική κατασκευή πρωτοτύπων και αποδοτικές δοκιμές.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 2 λεπτά

Μοντέλο αθλητικού παπουτσιού

Αυτό το πολύχρωμο μοντέλο ενός πρωτότυπου σχεδίου αθλητικού παπουτσιού προσφέρει μια ανθεκτική και ζωντανή αναπαράσταση για οπτικοποίηση και σύγκριση μεταξύ σχεδίων σε 3D.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 15 λεπτά

Ανθρώπινη Γνάθος

Τα ανατομικά μοντέλα ανθρώπινων γνάθων βοηθούν τους ασθενείς να οπτικοποιήσουν τις συνθήκες τους και να πάρουν καλύτερα ενημερωμένες αποφάσεις όσον αφορά την υγεία τους.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: < 1 λεπτό

Ρομποτικά δάχτυλα λαβής

Ρομποτικά δάχτυλα λαβής που χρησιμοποιούνται για να μετακινήσουν εξαρτήματα κατά τον έλεγχο και την παραγωγή. Υψηλή ισχύ και ακρίβεια τους επιτρέπει να διαχειρίζονται εξαρτήματα με ακρίβεια.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 2 λεπτά

DJT V-Blocks

Εξάρτημα γενικής χρήσης που συγκρατεί αντικείμενα με ασφάλεια και μπορεί να αντέξει εκτεταμένη χρήση και φθορά. Τα V-Blocks μπορούν να ταιριάξουν σε ποικίλες διαστάσεις και γεωμετρίες αντικειμένων και να προσαρμοστούν για πολλές εφαρμογές.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: < 1 λεπτό

Στέλεχος λαβής ποδηλάτου

Το αντικαταστάσιμο στέλεχος λαβής ποδηλάτου είναι δυνατό και επιτρέπει επαναληπτικές λειτουργικές δοκιμές . Αυτό το στέλεχος ποδηλάτου συνδέει τις λαβές με τον σκελετό, το σχέδιο συντονίστηκε σωστά με τον RIZE™ πριν κατασκευαστεί σε μέταλλο.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 4 λεπτά

Αρμός μηχανισμού

Αυτός ο ισχυρός αρμός με χρωματιστά κωδικοποιημένα μέρη βοηθά στην επαλήθευση του σχεδίου του και στην οπτικοποίηση του μηχανισμού του.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 3 λεπτά

Θερμοπλαστικό καλούπι

Το λειτουργικό πρωτότυπο για θερμοπλαστικό καλούπι βοήθησε στον έλεγχο της εφαρμογής και της λειτουργίας, εξοικονομώντας χιλιάδες δολάρια στην κατασκευή επαναληπτικών πρωτοτύπων.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: <1 λεπτό

Μετρητής ανοχής εξώθησης αλουμινίου

Μετρητής ελέγχου για ποιοτικές επιθεωρήσεις ώστε να προσδιοριστεί αν η κατασκευή είναι ακριβής. Ο χρόνος επιθεώρησης μειώθηκε στο μισό, επιταχύνοντας το χρόνο της συνολικής παραγωγής κατά 15%.

Χρόνος Μετ-επεξεργασίας: 3 λεπτά