fbpx

Σκέψεις για το 2017 – Η αναδυόμενη παγκόσμια θέση της BigRep στο χώρο της πρόσθετης βιομηχανίας – φτιαγμένη στην Γερμανία!

Σκέψεις για το 2017 – Η αναδυόμενη παγκόσμια θέση της BigRep στο χώρο της πρόσθετης βιομηχανίας – φτιαγμένη στην Γερμανία!

Το τρίτο πλήρες έτος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της BigRep ήταν ένα από τα μεγάλα βήματα που έγιναν προς τα εμπρός. Από τον διπλασιασμό των πωλήσεων, τα συναρπαστικά νέα προϊόντα και τις συνεργασίες, στην αύξηση της εμπιστοσύνης σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία 3D εκτύπωσης, ήταν ένα υπέροχο 2017.

Η ραχοκοκαλιά της επιχείρησής μας είναι η βάση των πόρων μας και από αυτή την άποψη, έχουμε δει σημαντικές αλλαγές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε νέες σημαντικές επενδύσεις φέτος από την Klöckner & Co και την Körber. Κάναμε επίσης κάποιες σημαντικές συναντήσεις, μεταξύ των οποίων είναι και αυτές του Moshe Aknin και του Frank Marangell, οι οποίοι έχουν βιογραφικά στοιχεία που εκτείνονται με εμπειρία βιομηχανίας 3D εκτύπωσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ως πρόεδρος της BigRep Αμερικής, η άφιξη του Frank Marangell σηματοδότησε την έναρξη του γραφείου μας στις ΗΠΑ. Δεν έχουμε χάσει χρόνο για την ανάπτυξη μιας ισχυρής αμερικανικής ομάδας και η δέσμευσή μας σε αυτή την κρίσιμη αγορά που ξεκίνησε με παρουσία στην κατασκευή πρόσθετων υποδημάτων φαίνεται στο AMUG στο Σικάγο και στο Rapid + TCT στο Πίτσμπουργκ. Με παρόμοιο τρόπο, φέτος συνεχίσαμε να αναπτύσσουμε το δίκτυο των μεταπωλητών μας, ώστε να μπορούμε τώρα να πούμε ότι η BigRep είναι μια εταιρεία με παγκόσμια εμβέλεια που ταιριάζει με τις τεχνολογικές μας φιλοδοξίες.

Η ανώτερη ομάδα διαχείρισης: René Gurka, Frank Marangell, Moshe Aknin & Stephan Beyer

3D εκτυπωτές, νήματα & NOWlab: ένα ολοένα και πιο προσαρμοσμένο πακέτο 3D εκτύπωσης 

Η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας συνεχίζεται ταχύτατα. Φέτος έχουμε εφοδιάσει με μεγάλη προσοχή τα νέα μας μηχανήματα BigRep STUDIO, καθώς επίσης και την εισαγωγή νέων εξειδικευμένων νημάτων 3D εκτυπωτών και λύσεων 3D λογισμικού. Αλλά δεν πωλούμε μόνο μηχανές και υλικά. Η αξία που μπορούμε να προσθέσουμε μέσω της πρακτικής εργασίας με τους πελάτες μας για την αντιμετώπιση μεγάλων προκλήσεων παραγωγής πρόσθετων ουσιών στις ειδικές περιπτώσεις χρήσης τους, έγινε πολύ σαφής φέτος. Ο κόμβος μας για την έρευνα και την καινοτομία NOWlab προωθεί αυτό το έργο. Η NOWlab διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο πρωτοποριακό έργο κατασκευής εξαρτημάτων τελικής χρήσης με την Deutsche Bahn, καθώς και πολυάριθμα έργα σε άλλες βιομηχανίες.

Οι εμπειρογνώμονες της BigRep περιμένουν να βυθίστούν σε μία μοναδική και δύσκολη περίπτωση χρήσης.

Οι παραπάνω δραστηριότητες αποτελούν μέρος της ωρίμανσης της BigRep σε μια εταιρεία με σαφή και πολύτιμο ρόλο στη βιομηχανία 3D εκτύπωσης. Αυτή η μετάβαση απαιτεί να δουλεύουμε στα δυνατά μας σημεία και να βρούμε στρατηγικούς εταίρους με τους οποίους θα συνεργαστούμε. Για το λόγο αυτό, η συμφωνία παραγωγής μας με τη γερμανική βιομηχανική εταιρία Heidelberger Druckmaschinen AG ήταν ένα σημαντικό κομμάτι για την ίδρυση του BigRep.

BigRep STUDIO, compact industrial 3D printer
BigRep STUDIO: O πιο σκληρός βιομηχανικός 3D εκτυπωτής

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για καινοτόμα έργα παραγωγής προσθέτων

Έτσι, ήταν ένα έτος μεγάλης προόδου για το BigRep, σε τρεις βασικούς τομείς: τη βασική υποδομή για την κατασκευή βιομηχανικών μηχανών · το προϊόν 3D εκτύπωσης, το πακέτο υπηρεσιών μας και την ανάπτυξη του ιστορικού της βιομηχανίας και τις αυξανόμενες στρατηγικές σχέσεις μας για το μέλλον. Αυτές οι αξιοποιήσεις μας έδωσαν μεγαλύτερη έκφραση και ενδιαφέρον από μια σειρά ενδιαφερομένων και από διαφορετικά διεπαγγελματικά γεγονότα. Η επίσκεψη τον Αύγουστο στα γραφεία της BigRep από την Ramona Pop του γερμανικού Κόμματος των Πράσινων ήταν μόνο ένας από τους πολλούς δυνητικούς πελάτες και ένα ευρύτερο κοινό ενθουσιασμένο από τη βιομηχανία 4.0. Ήμουν στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μια πλατφόρμα στη συνάντηση κορυφής της τρισδιάστατης εκτύπωσης του Bitkom με συναδέλφους από το Πανεπιστήμιο Τέχνης Braunschweig και την Audi, για να μιλήσω για το έργο  μας σχετικά με το κάθισμα αυτοκινήτων. Η δουλειά μας με τη Deutsche Bahn δημιούργησε ένα buzz και οδήγησε στην εμφάνισή μου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Mobility goes Additive» Stefanie Brickwede στη CREATING URBAN TECH τον Οκτώβριο.

November’s formnext show, the high point in the year for the additive manufacturing industry, was our opportunity to assess how far we’ve come in 2017 and to further shape our vision for the future. The message I took from a supremely busy four days engaging with colleagues across industry is that we are moving in the right direction with our technology, with our research-oriented and tailored approach to clients, and with our strategic plan to build machines for industrial users. Looking forward to 2018, our mission will be to push ahead on these core aspects of our work. Our headline task within this is to apply BigRep’s 3D printing technology and NOWlab’s ingenuity to a new round of even more impressive end-use applications. For that we need professional clients willing to think big and trust in the research processes necessary to realize further breakthroughs in additive manufacturing technology.Τον Νοέμβριο στην Formnext, το υψηλό σημείο της χρονιάς για τη βιομηχανία μεταποίησης πρόσθετων, ήταν η ευκαιρία μας να αξιολογήσουμε πόσα πολλά έχουμε φτάσει το 2017 και να διαμορφώσουμε περαιτέρω το όραμά μας για το μέλλον. Το μήνυμα που πήρα από μια εξαιρετικά πολυάσχολη τετραήμερη επαφή με συναδέλφους σε ολόκληρη τη βιομηχανία είναι ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση με την τεχνολογία μας, την έρευνα και προσέγγιση των πελατών μας και με το στρατηγικό μας σχέδιο για την κατασκευή μηχανών για βιομηχανικούς χρήστες . Αναμένοντας το 2018, η αποστολή μας θα είναι να προωθήσουμε αυτές τις βασικές πτυχές της δουλειάς μας. Η κύρια εργασία μας είναι να εφαρμόσουμε την τεχνολογία 3D εκτύπωσης BigRep και την εφευρετικότητα της NOWlab σε έναν νέο γύρο ακόμη πιο εντυπωσιακών εφαρμογών τελικής χρήσης. Για αυτό χρειαζόμαστε επαγγελματίες πελάτες που επιθυμούν να σκεφτούν μεγάλα πράγματα και να εμπιστευτούν τις ερευνητικές διαδικασίες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση περαιτέρω καινοτομιών στην τεχνολογία παραγωγής πρόσθετων υλών.