RANGEVISION SMART

RangeVision Smart

Το RangeVision Smart είναι ένας σαρωτής 3D γραφείου υψηλής ανάλυσης. Η ευκολία χρήσης, η προσιτή τιμή και το ευρύ φάσμα εφαρμογών κάνει τον Smart να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του. Λόγω της χρήσης τεχνολογίας δομημένου φωτός , ο Smart σαρωτής 3D παρέχει εξαιρετικά ακριβείς και αναλυτικές σαρώσεις. Η ακρίβειά του είναι έως 0,1% από το αρχικό αντικείμενο, ανάλυση-έως και 0,75 mm. ο τεχνικός εξοπλισμός του προγράμματος σάρωσης του RangeVision Smart 3D παρέχει ευκολία στη χρήση και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. είναι ιδανικό για την ψηφιοποίηση των αντικειμένων από 4 cm έως 1 m. Η απουσία χειροκίνητης ρύθμισης και αυτόματης εστίασης παρέχει γρήγορο και απλό καλιμπράρισμα του σαρωτή. Δύο κάμερες καθιστούν δυνατή τη χρήση δεικτών και την ευθυγραμμισμένες σαρώσεις στην αυτόματη λειτουργία.

Πλεονεκτήματα

suitcase

Συμπαγής και κινητός

Ο RangeVision Smart και τα αξεσουάρ του είναι πολύ ελαφριά, λιγότερο από 2 κιλά, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά στους χώρους του έργου σε μια ασφαλή θήκη. Το Smart χρησιμοποιείται ευρέως στην τέχνη και τον σχεδιασμό γλυπτών, στην αντίστροφη μηχανική και στον βιομηχανικό σχεδιασμό. Ο σαρωτής 3D είναι σε θέση να λειτουργεί χωρίς σύνδεση για 1 ώρα.

light

Εύκολος στην χρήση

RangeVision Smart είναι πλήρως συναρμολογημένος και έτοιμος για χρήση. Αφαιρέστε τον εξοπλισμό από την βαλίτσα, συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και πιάστε δουλειά. Ο Smart 3D σαρωτής είναι εξοπλισμένος με δύο κάμερες και αυτόματη εστίαση, γεγονός που απλοποιεί το καλιμπράρισμα.

icon2

Προσιτή τιμή

Όντας μια λύση προϋπολογισμού στην αγορά της 3D σάρωσης, ο Smart τοποθετηθεί τον εαυτό του ως μια μοναδική πρόταση πώλησης από την άποψη της αξίας για τα χρήματα και τις δυνατότητες του, που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Λογισμικό

Το λογισμικό RangeVision έχει σχεδιαστεί ειδικά για την γρήγορη επεξεργασία των σαρωμένων αποτελεσμάτων. Οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες του κέντρου σάρωσης θα σας βοηθήσουν με τη διαδικασία σάρωσης με τη συρραφή τμημάτων, τη βελτιστοποίηση και τη δημιουργία ενός μοντέλου 3D υψηλής ακρίβειας.

Το STL μορφή δεδομένων εξόδου είναι κατάλληλο για εργασία με τρισδιάστατα μοντέλα σε όλα τα δημοφιλή προγράμματα CAD/CAM: SolidWorks, AutoCAD κ.α., καθώς και εικονικά περιβάλλοντα μοντελοποίησης : 3Ds Max, Maya, Rhinoceros. Οι δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού συμπεριλαμβάνονται πάντα στο κόστος του σαρωτή 3D. Μάθετε περισσότερα για το ScanCenter.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ζώνες σάρωσης [1] [2] [3]
  Περιοχή σάρωσης (mm)   500x375x375   300x225x225   150x112x112
Ανάλυση 3D (mm) 0.4 0.24 0.12

Επιλογές

key

Πρόσθετη άδεια χρήσης

Σε περίπτωση μεγάλου όγκου εργασίας, η ροή εργασίας μπορεί να διαιρεθεί μεταξύ δύο χειριστών: ο ένας να σαρώνει και ο άλλος να δουλεύει με δεδομένα που έχουν σαρωθεί. Αυτή η προσέγγιση σας επιτρέπει να επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία.

tl

Αυτόματο τραπέζι περιστροφής TL

Αυτοματοποιημένη σάρωση 360 μοιρών με οποιοδήποτε από το σύστημα τραπεζιού περιστροφής που αναπτύχθηκε από την RangeVision θα κάνει τη διαδικασία σάρωσης ταχύτερη και ευκολότερη. Το ενισχυμένο TL προορίζεται για αντικείμενα διαφορετικού μεγέθους που ζυγίζουν έως 50 κιλά.

ts

Αυτόματο τραπέζι περιστροφής TS

Το μικρό και ελαφρύ μοντέλο TS είναι τέλεια λύση για τη σάρωση μικρών και μεσαίου μεγέθους αντικειμένων βάρους έως 5 κιλά.

Λεπτομερείς προδιαγραφές

Κάμερες 1.3 MPix, 1/4″
Ταχύτητα σάρωσης 4-12 sec
Προβολέας WVGA (854х480)
Κατασκευαστής κάμερας IDS (Γερμανία)
Πηγή φωτός LED
Αρχή σάρωσης Δομημένο φώς
Λειτουργίες σάρωσης   Ελεύθερη σάρωση, με δείκτες, στο περιστρεφόμενο τραπέζι
Σάρωση με υφές χρωμάτων Ναι
Μορφές εξόδου STL, OBJ, PLY
Συνδεσιμότητα HDMI, 2xUSB 2.0
Ισχύς 220V, 40W
Χρόνος καλιμπραρίσματος 7 λεπτά
   Διαστάσεις μονάδας σάρωσης (WxHxL)    320х80х150 mm
Βάρος 1.25 kg

Πρόσθετες πληροφορίες

Απαιτήσεις συστήματος

    Λειτουργικό σύστημα      Windows 7/8/10  64bit
    CPU     Intel Core i3/i5 1.8 GHz ή καλύτερο
    Hardware γραφικών     Κάρτα βίντεο με υποστήριξη διπλής οθόνης
    RAM     Τουλάχιστον 4 GB
    Άλλο     3 θήρες USB

Εφαρμογές

icon7

Αποκατάσταση και διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

chair

Έπιπλα και διακόσμηση

icon9

Εκπαίδευση

icon6

Αντίστροφη μηχανική και ταχεία προτυποποίηση

Εξοπλισμός

Το τυποποιημένο πακέτο περιλαμβάνει:

  • Την μονάδα σάρωσης
  • Δύο κάμερες με μη αντικαταστάσιμους φακούς με αυτόματη εστίαση
  • Σετ πλάκες καλιμπραρίσματος
  • Βαλίτσα ταξιδίου
  • Ένα τρίποδο
  • Ψηφιακό κλειδί άδειας χρήσης
  • Σετ αυτοκόλλητων δεικτών

*Το αυτόματο περιστρεφόμενο τραπέζι είναι προαιρετικό.

Μοντέλα 3D

Άρθρα και κριτικές βίντεο

Κριτική του σαρωτή 3D RangeVision Smart από Top3DShop.

Γνωρίστε τον σαρωτή 3D RangeVision Smart και πάρτε λεπτομερή 3D μοντέλα αγαλματίδια ή αντικείμενα διαφορετικών μεγεθών που κυμαίνονται από πολλά εκατοστά μέχρι περισσότερο από ένα μέτρο. Χάρη στον RangeVision Smart σαρωτή ο δρόμος σας για τέλεια 3D μοντέλα θα είναι ευκολότερος από ότι νομίζετε.