RANGEVISION PRO

RangeVision Pro

Η οικογένεια των επαγγελματικών σαρωτών RangeVision 3D εγγυάται μια μοναδική τιμή στην αναλογία απόδοσης. Οι περισσότεροι από τους 3D σαρωτές που είναι διαθέσιμοι στην τρέχουσα αγορά στοχεύουν στη σάρωση αντικειμένων με συγκεκριμένο μέγεθος και διαστάσεις. Οι επαγγελματικοί σαρωτές της RangeVision 3D έχουν φέρει επανάσταση στο σενάριο της τρισδιάστατης σάρωσης  – είναι ικανοί να σαρώνουν αντικείμενα διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών απλά αλλάζοντας το οπτικό πεδίο του σαρωτή (FOV). Η χρήση της δομημένης τεχνολογίας φωτός, οι επαγγελματικοί σαρωτές RangeVision 3D παρέχουν εξαιρετικά λεπτομερείς σαρώσεις οποιουδήποτε τύπου αντικειμένου, από κοσμήματα έως μεγάλα αυτοκίνητα, με ακρίβεια έως 0,018 mm και ανάλυση έως 0,03 mm.

Πλεονεκτήματα

icon1

Μεγάλο εύρος εφαρμογών

 Η ευελιξία του σαρωτή RangeVision 3D σάς επιτρέπει να λαμβάνετε σαρώσεις με υψηλή ανάλυση μικρών και μεγάλων αντικειμένων και να τις εφαρμόζετε σε ένα ευρύ φάσμα πλαισίων.

icon2

Απίστευτη τιμή/αναλογία ποιότητας

Ο σαρωτής RangeVision 3D εξασφαλίζει άριστη απόδοση σε τιμή πολύ χαμηλότερη από ότι σε συστήματα με ισάξια χαρακτηριστικά.

icon3

Τεχνολογία Blue light

Η τεχνολογία Blue light επιτρέπει τη μείωση της επίδρασης του εξωτερικού φωτισμού κατά τη σάρωση και επιτρέπει την επίτευξη της μέγιστης ακρίβειας.

Λογισμικό

Το λογισμικό RangeVision, είναι ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορη επεξεργασία των αποτελεσμάτων της σάρωσης, συνοδεύεται από σαρωτή 3D. Στο τέλος της σάρωσης, το λογισμικό RangeVision θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το τρισδιάστατο μοντέλο που προκύπτει με αυτοματοποιημένες λειτουργίες: κομμάτια συρραφής, κενά πλήρωσης, ευθυγράμμιση του τρισδιάστατου μοντέλου. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να λάβετε ένα τρισδιάστατο αντίγραφο υψηλής ακρίβειας του αντικειμένου.

Το STL μορφή δεδομένων εξόδου είναι κατάλληλο για εργασία με τρισδιάστατα μοντέλα σε όλα τα δημοφιλή προγράμματα CAD/CAM: SolidWorks, AutoCAD κ.α., καθώς και εικονικά περιβάλλοντα μοντελοποίησης : 3Ds Max, Maya, Rhinoceros. Οι δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού συμπεριλαμβάνονται πάντα στο κόστος του σαρωτή 3D. Μάθετε περισσότερα για το ScanCenter.

Προδιαγραφές

Η οικογένεια των επαγγελματικών σαρωτών RangeVision 3D παρουσιάζεται με δύο μοντέλα. Η ανώτερης ποιότητας ρύθμιση που χρησιμοποιείται σε κάθε μοντέλο εξασφαλίζει ότι οι σαρώσεις παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα μοντέλα διαφέρουν στον τύπο των καμερών.

   Πεδίο προβολής (HxWxL)(mm)    460*345*345    300*225*225    133*100*100    66*50*50
Ακρίβεια σημείου 3D 0.06 0.03 0.018 0.018
PRO 2M ανάλυση 3D 0.19 0.12 0.06 0.03
PRO 5M ανάλυση 3D 0.15 0.1 0.04
Απόσταση εργασίας (mm) 900 520 350 350
Μοντέλο PRO 2M

PRO 5M

  Κάμερες (αισθητήρες)   2 MPix, 1/1.8″

6 Mpix, 1/1.8″

Ανάλυση 3D   0.19 – 0.03 mm

  0.15 – 0.04 mm

Projector

Full HD

Επιλογές

box

Προστατευτική θήκη ταξιδίου

Όλοι οι επαγγελματικοί σαρωτές RangeVision 3D παρέχονται σε ένα σταθερό πλαστικό κουτί, το οποίο είναι απαραίτητο για την αποθήκευση και την εύκολη μεταφορά του 3D εξοπλισμού στο site. Επιλέγοντας μια προστατευτική θήκη ταξιδιού, θα λάβετε πραγματικά μία φορητή λύση σάρωσης 3D με εξαιρετική αντοχή σε κραδασμούς.

key

Πρόσθετη άδεια χρήσης

Σε περίπτωση μεγάλου όγκου εργασίας, η ροή εργασίας μπορεί να διαιρεθεί μεταξύ δύο χειριστών: ο ένας να σαρώνει και ο άλλος να δουλεύει με δεδομένα που έχουν σαρωθεί. Αυτή η προσέγγιση σας επιτρέπει να επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία.

tl

Αυτόματο τραπέζι περιστροφής TL

Αυτοματοποιημένη σάρωση 360 μοιρών με οποιοδήποτε από το σύστημα τραπεζιού περιστροφής που αναπτύχθηκε από την RangeVision θα κάνει τη διαδικασία σάρωσης ταχύτερη και ευκολότερη. Το ενισχυμένο TL προορίζεται για αντικείμενα διαφορετικού μεγέθους που ζυγίζουν έως 50 κιλά.

ts

Αυτόματο τραπέζι περιστροφής TS

Το μικρό και ελαφρύ μοντέλο TS είναι τέλεια λύση για τη σάρωση μικρών και μεσαίου μεγέθους αντικειμένων βάρους έως 5 κιλά.

Πρόσθετες πληροφορίες

Απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικό σύστημα   Windows 7/8/10  64bit
CPU PRO 2M: Intel Core i3/i5 1.8 GHz (Broadwell-based) ή καλύτερο – PRO 5M: Intel Core i5/i7 third series ή καλύτερο
Hardware γραφικών PRO 2M: Κάρτα βίντεο GeForce 600 series ή καλύτερη – PRO 5M: Κάρτα βίντεο GeForce 960 series ή καλύτερη
RAM Τουλάχιστον 8 GB
Άλλο 3.0 θήρα USB
Διαστάσεις μονάδας σάρωσης (WxHxL)   408х350х125 mm
Μορφή εξόδου STL, OBJ, PLY
Αρχή σάρωσης Δομημένο φώς
Βάρος 6.5 kg
Ισχύς 100 – 230 V
Μέσος χρόνος καλιμπραρίσματος 10 min

Εφαρμογές

icon4

Παραγωγή

icon5

Έλεγχος ποιότητας

icon6

Αντίστροφη μηχανική

icon7

Σχέδιο και αρχιτεκτονική

icon8

Κόσμημα

icon9

Εκπαίδευση

Σετ αποστολής

Το τυποποιημένο πακέτο περιλαμβάνει:

  • Την μονάδα σάρωσης
  • Δύο κάμερες (2 ή 6 mpx. η κάθε μια)
  • Επιλεγμένο σύνολο ζωνών σάρωσης (ένα σύνολο φακών + πάνελ βαθμονόμησης)
  • Ένα σκληρό πλαστικό κουτί με ένα σφήνωμα
  • Ένα τρίποδο
  • Ψηφιακό κλειδί άδειας χρήσης
  • Σετ αυτοκόλλητων δεικτών
PRO_PACKAGE

Μοντέλα 3D