ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ FFF 3D ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΩΡΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SLA!

 

Παρουσιάζουμε τον Original Prusa SL1 3D εκτυπωτή βασισμένος στην διαδικασία εκτύπωσης MSLA. Σε αντίθεση με τα FFF μηχανήματα μας, αυτός ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί πάνελ LCD υψηλής ανάλυσης και πάνελ UV LED για να σκληρύνει λεπτές στρώσης ρητίνης για την επίτευξη πρωτοφανούς επιπέδου λεπτομέρειας.

ΚΙΤ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

Από 1.909,60 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

Από 2.318,80 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

Αγοράστε τον Original Prusa SL1 3D εκτυπωτή μαζί με την 3-σε-1 συσκευή μετεπεξεργασίας Original Prusa Curing and Washing Machine (CW1). Η CW1 μπορεί να πλύνει, να στεγνώσει και να σκληρύνει τις 3D εκτυπώσεις μέσα σε 10 λεπτά!

ORIGINAL PRUSA SL1 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ORIGINAL PRUSA SL1 – TIMELAPSE ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

3D ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Με οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης 5.5” και αθόρυβους trinamic drivers, ο SL1 μπορεί να φτάσει στο ελάχιστο ύψος στρώσης 0.01 mm. Με το συνιστώμενο ύψος στρώσης 0.025-0.1 mm και μέγεθος περιοχής εκτύπωσης 120 x 68 x 150 mm, μπορείτε να εκτυπώσετε πιο λεπτομερή αντικείμενα από ποτέ.

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ

Ο 3D εκτυπωτής Original Prusa SL1 είναι χτισμένος γύρω από ένα άκαμπτο, βαρύ πλαίσιο αλουμινίου, το οποίο ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς και εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση εκτύπωσης. Το ακρυλικό γυάλινο καπάκι αποτρέπει τη διαρροή υπεριώδους φωτός και η πλατφόρμα ανάκλισης έχει μια μικρή ράχη για να σταματάει διαρροές ελαφριάς ρητίνης.

OPEN SOURCE ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΡΗΤΙΝΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Όπως όλοι οι 3D εκτυπωτές Original Prusa i3, ο SL1 είναι επίσης τελείως Open Source! Αυτό σημαίνει (μεταξύ άλλων) πλήρης υποστήριξη για ρητίνες τρίτων (405nm) – όχι αποκλειστικές δεξαμενές, ρητίνες ή FEP films! Μπορείτε να αγοράσετε προμήθειες 3D εκτύπωσης από οπουδήποτε θέλετε.

ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ο SL1 είναι συμβατός με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ρητίνων. Χάρη στη μη αποκλειστκή τεχνολογία που χρησιμοποιείται, το κόστος λειτουργίας είναι χαμηλό και η συντήρηση του εκτυπωτή είναι εύκολη. Χάρη στα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ο αισθητήρας στάθμης ρητίνης, ο SL1 είναι ιδανικός για νέους χρήστες.

ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ PRUSASLICER ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΜΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ

Το PrusaSlicer έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία κοπής χάρη στα εκτεταμένα χαρακτηριστικά του, στις τακτικές ενημερώσεις και στα τέλεια αποτελέσματα κοπής. Ο Original Prusa SL1 είναι πλήρως συμβατός με το PrusaSlicer. Επωφεληθείτε από την αυτόματη δημιουργία υποστήριξης, τη βιβλιοθήκη δοκιμασμένων ρητίνων, την εκτύπωση δικτύου και πολλά άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά και εκτυπώστε κάτι εκπληκτικό!

ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΦΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

Ανεβάστε τα αρχεία εκτύπωσης μέσω δικτύου, ελέγξτε την κατάσταση του εκτυπωτή στο κινητό σας τηλέφωνο ή εκτελέστε ενημερώσεις υλικολογισμικού over-the-air. Ο SL1 διατίθεται σε συσκευασία σύγχρονων τεχνολογιών που κάνουν την τρισδιάστατη εκτύπωση ευκολότερη, ασφαλέστερη και πιο βολική από ποτέ. Ο οδηγός στην οθόνη θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης και θα είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε σε χρόνο μηδέν!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

ORIGINAL PRUSA CURING AND WASHING MACHINE

Η ORIGINAL PRUSA CURING AND WASHING MACHINE είναι ένα ξεχωριστό εξάρτημα του 3D εκτυπωτή Original Prusa SL1.
Μετά την εκτύπωση ενός αντικειμένου με ρητίνη, συνιστάται ιδιαίτερα να το πλένετε σε ισοπροπυλική αλκοόλη και να σκληρύνετε την επιφάνεια χρησιμοποιώντας υπεριώδες φως.

Η CURING AND WASHING MACHINE είναι μία συσκευή 2-σε-1, και φροντίζει και για τις δύο εργασίες. Μπορεί ακόμη και αυτόματα να επιλέξει το σωστό τρόπο.

Τοποθετήστε μια δεξαμενή με ισοπροπυλική αλκοόλη, βάλτε ένα τρισδιάστατο εκτυπωμένο αντικείμενο μέσα και η προπέλα με μαγνήτη θα ανακατώσει την ισοπροπυλική αλκοόλη και θα πλύνει το εκτυπωμένο αντικείμενο. Μόλις αφαιρέσετε τη δεξαμενή και τοποθετήσετε μόνο το εκτυπωμένο αντικείμενο μέσα στη μηχανή, θα αρχίσει τη σκλήρυνση με το UV φως.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Από 954,80 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

Από 754,80 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ

Σύστημα SLA LCD και UV LED πάνελ (MSLA)
Υποστηριζόμενα υλικά UV ευαίσθητη υγρή ρητίνη (405nm), υποστηρίζονται ρητίνες τρίτων
Διαστάσεις 3D εκτυπωτή 15.7×9.3×8.8 in / 400 × 237 × 225 mm
Διάσταση περιοχής εκτύπωσης 4.7×2.6×5.9 in / 120 × 68 × 150 mm
Οθόνη LCD 5.5’’
Ύψος στρώσης 0.025–0.1 mm (μεταβλητό ύψος στρώσης διαθέσιμο)
Ελάχιστο ύψος στρώσης 0.01 mm
Συνδεσιμότητα USB, Wi-Fi, LAN, Οθόνη αφής ελέγχου LCD
Ταχύτητα 6 seconds per layer, independent of layer size

 

ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

  • Οδηγός διαδραστικού καλιμπραρίσματος για γρήγορο και εύκολο καλιμπράρισμα
  • Πλατφόρμα εκτύπωσης γρήγορης αφαίρεσης
  • Μηχανοκίνητη πλάκα ανάκλισης – αποτρέπει τις μετατοπίσεις στρώσεων, ανακατεύει τη ρητίνη, επιτρέπει την γρηγορότερη εκτύπωση
  • Δεξαμενή ρητίνης με εύκαμπτο FEP film (μη αποκλειστικό) – εύκολη και φθηνή αντικατάσταση
  • Αθόρυβη λειτουργία χάρη στους Trinamic drivers με λειτουργία auto-homing
  • Το προηγμένο σύστημα ψύξης LCD βελτιώνει την απόδοση και επεκτείνει τη ζωή των εσωτερικών εξαρτημάτων
  • Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Αισθητήρας στάθμης ρητίνης, δεξαμενή ασφαλείας κάτω από το μηχανισμό ανάκλισης για να σταματάει τη διαρροή της ρητίνης, έλεγχος εκτυπωτή μέσω προγράμματος περιήγησης του διαδικτύου, φίλτρο αέρα
  • Έξυπνες δυνατότητες και συνδεσιμότητα: οθόνη αφής LCD, USB, Wi-fi, LAN, online παρακολούθηση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης του διαδικτύου, λογισμικό PrusaSlicer
  • Εξωτερική σκλήρυνση και μηχανή πλυσίματος (πωλούνται ξεχωριστά)

ΚΙΤ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

Από 1.909,60 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

Από 2.318,80 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ