ORIGINAL PRUSA MINI

ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ OPEN-SOURCE 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ JOSEF PRUSA

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟ 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ORIGINAL PRUSA I3 MK2 ΚΑΙ MK3S! Ο MINI ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΣΩΜΑ.

ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 455 EUR. Ο MINI ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΤΗΣ 3D ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ VIDEO!

ΕΞΥΠΝΟΣ

ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

ΠΡΟΣΙΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΟΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Από 564,20 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Ενώ μια μεγάλη πλατφόρμα εκτύπωσης έχει τα πλεονεκτήματά της, μπορείτε να παραγάγετε μεγαλύτερο αριθμό εξαρτημάτων όταν χρησιμοποιείτε παράλληλη εκτύπωση!

Με το μικρό του αποτύπωμα, ο MINI ταιριάζει σχεδόν παντού. Εκτελέστε την εργασία εκτύπωσης σε 2+ 3D εκτυπωτές για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγή σας!

Ο MINI σχεδιάστηκε για να είναι ένα πραγματικό άλογο εργασίας 3D εκτύπωσης και προσφέρει το ίδιο επίπεδο αξιοπιστίας και ποιότητας με την υπόλοιπη οικογένεια Original Prusa.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΜΙΚΡΟ ΣΩΜΑ

Με έναν όγκο χτισίματος 7″×7″×7″ (18×18×18 cm), ο MINI είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος 3D εκτυπωτής. Με homing χωρίς αισθητήρα, αυτόματο Mesh Bed Calibration, αφαιρούμενα ακροφύσια, συνδεσιμότητα δικτύου, USB και LAN εκτύπωση και μία οθόνη LCD πλήρους χρώματος, ο MINI είναι ένας μεγάλος εκτυπωτής σε μικρό σώμα.

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Η αφαίρεση της εκτύπωσης δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Με την μαγνητική θερμαινόμενη πλάκα και τα αφαιρούμενα φύλλα ανοξείδωτου χάλυβα, μπορείτε να αφαιρέσετε ένα εκτυπωμένο αντικείμενο απλά κάμπτοντας το φύλλο χάλυβα. Η επιφάνεια είναι εύκολο να διατηρηθεί και έρχεται σε δύο παραλλαγές: ομαλή και με υφή.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ + ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Αυτόματη επιπεδοποίηση πλάκας πλέγματος, λογισμικό βασισμένο power panic, αυτοδιαγνωστικά, ethernet over-the-air ενημερώσεις υλικολογισμικού … ο Mini είναι εξοπλισμένος με έξυπνη τεχνολογία κάνοντας την διαδικασία της 3D εκτύπωσης πανεύκολη. Insert a USB drive and confirm the selection, the printer will do the rest for you!

32-BIT CONTROLLER ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Περισσότερη δύναμη, περισσότερες επιλογές. Η ολοκαίνουργια custom-made μητρική 32-bit Buddy με Trinamic 2209 αθόρυβους drivers αξιοποιούν περισσότερο τα χρήματα σας. Ο εκτυπωτής διαθέτει επίσης τρία thermistors και πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για μια εκτύπωση χωρίς προβλήματα.

ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ PRUSASLICER

Ο MINI υποστηρίζεται πλήρως από το open-source λογισμικό κοπής, PrusaSlicer. Αυτό το πλούσιο σε δυνατότητα, συχνά ενημερωμένο εργαλείο περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να εξαγάγετε τέλεια αρχεία εκτύπωσης. Παρέχουμε συντονισμένα προφίλ για όλα τα υποστηριζόμενα υλικά.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δουλεύουμε σκληρά για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τις εκτυπώσεις το συντομότερο δυνατόν. Οι εκτυπωτές μας έρχονται με λεπτομερείς οδηγίες συναρμολόγησης και ένα εγχειρίδιο 3D εκτύπωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ MINI ΣΕ ΔΡΑΣΗ!

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ PRUSA MINI!

Ο JOSEF ΕΞΗΓΕΙ
ΤΟ DESIGN

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 3D ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ
ΜΕ ΤΟΝ JOSEF PRUSA

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ MINI

Ο THOMAS SANLADERER ΣΥΖΗΤΑΕΙ
ΤΟΝ MINI ΜΕ ΤΟΝ JO PRUSA

Ο MINI ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
(3D ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ NOOB)

Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ 3D ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ
NOOB’S ΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ MINI

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Εκτυπωτής Original Prusa MINI Original Prusa i3 MK3S
Όγκος χτισίματος 18×18×18 cm (7″×7″×7″) 25×21×21 cm (9.84″×8.3″×8.3″)
Ύψος στρώσης 0.05-0.35 mm 0.05 – 0.35 mm
Μέγιστη ταχύτητα διαδρομής 200+ mm/s 200+ mm/s
Μέγιστες θερμοκρασίες 280 °C / 100 °C (536 °F / 212 °F) 300 °C / 120 °C (572 °F / 248 °F)
Controller Custom 32-bit Buddy motherboard with STM32 and latest Trinamic 2209 silent stepper drivers Einsy RAMBo 8-bit board with Trinamic 2130 drivers co-developed with Ultimatchine
Εξωθητής Bowden system with 3:1 gearing ratio Direct Drive
Οθόνη LCD 2.8″ graphic 65k color screen Monochromatic LCD
Επιφάνεια εκτύπωσης Μαγνητική θερμαινόμενη πλάκα με αφαιρούμενα φύλλα PEI ανοξείδωτου χάλυβα Μαγνητική θερμαινόμενη πλάκα με αφαιρούμενα φύλλα PEI ανοξείδωτου χάλυβα
Διάμετρος νήματος 1.75 mm 1.75 mm
Υποστηριζόμενα υλικά PLA, PETG, ASA, ABS, Flex Οποιοδήποτε θερμοπλαστικό, συμπεριλαμβανομένων Nylon και Πολυκαρβονικό
Αισθητήρας νήματος Προαιρετική αναβάθμιση Ενσωματωμένος
Power panic Μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού, ακρίβεια μονής στρώσης Hardware-based, single G-code line accuracy
Σύνδεση Ethernet Ενσωματωμένο Μέσω Raspberry Pi
Σύνδεση Wi-Fi Ξεχωριστή αναβάθμιση (ESP Wi-Fi module) Μέσω Raspberry Pi
Προηγμένοι αισθητήρες 3 thermistors, αισθητήρας ανεμιστήρα 4 thermistors, αισθητήρας ανεμιστήρα
Καλιμπράρισμα Αυτόματο, Mesh Bed Leveling Αυτόματο, Mesh Bed Leveling
Print medium USB, LAN Κάρτα SD
Firmware update interface USB, LAN Καλώδιο USB (μέσω PC)
PSU 160W, εξωτερικός αντάπτορας (Mean Well ή Delta – εξαρτάται από την περιοχή) 240W custom-made Delta PSU with hardware-based power panic

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ MINI

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ/ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Σχεδιάσαμε τον MINI για να είναι ένα πραγματικό άλογο εργασίας. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του, μπορείτε να δημιουργήσετε μία ολόκληρη μονάδα εκτύπωσης για την παραγωγή μηχανικών εξαρτημάτων με ταχύ ρυθμό. Και η προσιτή τιμή κάνει τον MINI έναν τέλειο πρώτο 3D εκτυπωτή για όλους.

OPEN-SOURCE ΚΑΙ COMMUNITY-FRIENDLY

Όλα τα εξαρτήματα του εκτυπωτή είναι open-source. Η κοινότητα γύρω από τα προϊόντα μας είναι μεγάλη και τα σχόλια είναι συντριπτικά θετικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε εξάρτημα που χρησιμοποιούμε είναι καλά δοκιμασμένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι 3D εκτυπωτές είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι και ασφαλείς στη χρήση. Ο MINI είναι εξοπλισμένος με τρία thermistors και διαθέτει υψηλής ποιότητας τροφοδοτικό (Delta ή Meanwell – ανάλογα με την περιοχή) για ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο Original Prusa MINI υποστηρίζεται πλήρως από το δικό μας open-source λογισμικό κοπής, PrusaSlicer. Είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά, συχνά ενημερωμένο εργαλείο που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να εξαγάγετε τέλεια αρχεία εκτύπωσης. Παρέχουμε συντονισμένα προφίλ για όλα τα υποστηριζόμενα υλικά.

ΑΠΛΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ 3 ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ

Ο Original Prusa MINI διαθέτει βελτιωμένο σχεδιασμό, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο αξιοπιστίας με την υπόλοιπη οικογένεια Original Prusa. Ο εκτυπωτής χωρίζεται σε 3 μέρη – συνδέστε τα μαζί, εκτελέστε το καλιμπράρισμα και είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε σε λιγότερο από 30 λεπτά!