ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ WORKSHOP ΜΕ ΤΙΣ 3D SELFIES & ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ WORKSHOP ΜΕ ΤΙΣ 3D SELFIES & ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ

Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα την τρισδιάστατη εκτύπωση & σάρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12  Ιουλίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Η Thes 3D, κυρίαρχος και πρωτοπόρος εταιρεία με συνεχή ανάπτυξη στο χώρο της τρισδιάστατης εκτύπωσης μέχρι και τον βιομηχανικό σχεδιασμό, με παρουσίαση στην Ελλάδα και το εξωτερικό,θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης και σάρωσης.
Σκοπός της Thes3D είναι να γνωρίσει όλο και περισσότερος κόσμος την επαναστατική αυτή τεχνολογία.
Στην παρουσίαση αυτή θα συζητήσουμε αναλυτικά τι είναι τρισδιάστατη εκτύπωση και σάρωση, τις διαφορετικές τεχνολογίες που υπάρχουν, την διαδικασία που ακολουθούμε, παραδείγματα από την καθημερινότητα καθώς και τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα.

Επίσης θα υπάρχει ο τρισδιάστατος σαρωτής από την εταιρεία Bobble Shop με τον οποίο θα μπορούμε να βγάλουμε 3D Selfie και στην συνέχεια να το εκτυπώσουμε σε μινιατούρα με σώμα και αξεσουάρ της επιλογής μας! Δείτε μερικά παραδείγματα στις εικόνες παρακάτω απο τους συνεργάτες μας 3DHUB.gr :

Επιπλέον θα μπορέσετε να δείτε τρισδιάστατες εκτυπωμένες μινιατούρες με τους παίχτες του ελληνικού SURVIVOR !!!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες:

Info

biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 12 Ιουλίου
Έναρξη: 20:30
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2313 052143 & 2310 253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο πατώντας εδώ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !