MAKER ECONOMY Starter Kit

MAKER ECONOMY Starter Kit

Ένα νέο οικονομικό μοντέλο σε ένα μόνο κοντέινερ, για να διαμορφώσει την κοινή γνώση. Απαντά στις βασικές ανθρώπινες ανάγκες με τη χρήση ψηφιακών τεχνικών κατασκευών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ KIT

3D εκτυπωτής που επιτρέπει την εκτύπωση σπιτιών και κάθετους κήπους φυτών. Συμπληρώνεται με άλλα χρήσιμα μέσα για την παραγωγή οικοδομικών υλικών.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CRANE WASP

1.a) Motor Hoeing machine

Η motor hoeing machine είναι ένα από τα πρώτα εργαλεία χαμηλού κόστους που χρησιμοποιούνται στην γεωργία, χρήσιμο και για τη φυτεία. Είναι το ιδανικό όργανο για να λιώσει το άχυρο και τον πηλό. Το μείγμα προστίθεται στο μίξερ για απόλυτη παραγωγική διαδικασία.

1.b) Μίξερ για λιώσιμο και ζύμωμα

Χρησιμοποιώντας τα τοπικά υλικά (έδαφος, άχυρο, πέτρες, φυτικές ίνες κλπ.) δημιουργούμε τα διάφορα μείγματα. Σύμφωνα με το μεταχειρισμένο μίγμα μπορείτε να χτίσετε σπίτια, κάθετα συστήματα φυτειών, αριστουργήματα, κατασκευές χρήσιμες για την κοινότητα κλπ.

1.c) Τροφοδοτικά συστήματα

Μια αντλία, που λειτουργεί χάρη σε μια μηχανή, θα ωθήσει απαλά το μίγμα που παρασκευάζεται από το μίξερ στο σύστημα εξώθησης.

1.d) Τεμαχιστής ερείπιων για την ανακύκλωση κομματιών σοβά

Οι απαρχαιωμένες κατασκευές, τα ερείπια, οι πέτρες, ή κομμάτια από σοβά κλπ μπορεί να μειωθούν σε επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά για τον εκτυπωτή 3D. Ένας πιο ενδιαφέρων και υψηλής τεχνολογίας πειραματισμός με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, είναι αυτός που χρησιμοποιεί γεωπολυμερή αναμεμειγμένα με πηλό. Οι τελευταίες ενημερώσεις σε αυτή την έρευνα θα αποκαλυφθούν σύντομα. Παρατηρήσετε ότι η χρήση γεωπολυμερών μειώνει το 80% των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε σύγκριση με άλλα υλικά τσιμέντου.

Η τελευταία καινοτομία της WASP: ένας εκτυπωτής για την αυτοπαραγωγή των εξαρτημάτων επίπλων, που αποτελείται από 3 διαφορετικά εργαλεία.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DELTA WASP 3MT 

2.a) Εξωθητής Pellet
Επιτρέπει την εκτύπωση ακατέργαστων πολυμερών υλικών όπως pellets. Αυτό ανοίγει το δρόμο για μια νέα ιδέα παραγωγής φιλικής προς περιβάλλον. Είναι χρήσιμο για την αυτοπαραγωγή αντικειμένων όπως: καρέκλες, τραπέζια, ποδήλατα και μηχανοκίνητα οχήματα, πλαίσια αυτοκινήτων, ανεμογεννήτριες κλπ.

2.b) Μύλος για πλαστικά πολυμερή

Τα απαρχαιωμένα εργαλεία ψιλοκόβονται σε πολύ μικρά κομμάτια και επαναχρησιμοποιούνται για να διαμορφώσουν νέα, πιο λειτουργικά και καλύτερα γκάτζετ.

2.c) Εξωθητής υγρού – στερεού
Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία γκάτζετ τσιμέντου και άχυρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με γεωπολυμερή (υλικά για αρχιτεκτονικές), άχυρο και άλλα φυσικά υλικά, μείγματα ανακυκλωμένα κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χτίσει μερικά μέρη του σπιτιού, φωτιστικό μπάνιου, φούρνους υψηλής θερμοκρασίας, θερμαντήρες, δοχεία, βάζα κλπ.

2.d) Σύστημα κοπής και άλεσης
Ο ίδιος εκτυπωτής 3D μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση πλαστικών πολυμερών ή γεωπολυμερών. μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως σύστημα κοπής, απλά αντικαθιστώντας το ακροφύσιο με μια υψηλής ταχύτητας ηλεκτρική πέργολα και με ένα σύστημα κοπής πλάσματος.

Για να εκτυπώσετε από μακροσκοπικό σε μικροσκοπικό με το ίδιο μηχάνημα. Με τον Delta 40 70 είναι δυνατόν να διαπιστώσετε μια πραγματική παραγωγή. Με αυτόν τον εκτυπωτή μπορείτε να δημιουργήσετε προϊόντα φωτισμού επίσης κατασκευασμένα από πορσελάνη και κεραμικά, αντικείμενα και πιάτα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DELTA WASP 4070

Ένας γρήγορος εκτυπωτής 3D υψηλής ταχύτητας είναι μια μηχανή ακριβείας για την παραγωγή αντικειμένων με ABS, PLA, νάιλον, πολυεστέρα, πολυουρική καουτσούκ, κλπ. Επιτρέπει τη δημιουργία μικρότερων και ακριβέστερων αντικειμένων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DELTA WASP 2040

Για την παραγωγή κεραμικών εργαλείων προηγμένης ή παραδοσιακής κατασκευής. Μπορούμε να προμηθεύσουμε ένα κιτ ικανό να μεταμορφώσει τον εκτυπωτή σε έναν γρήγορο κεραμικό εκτυπωτή.

5.a) Κεραμικός φούρνος υψηλής θερμοκρασίας
Ένας μικρός φούρνος που χρησιμοποιείται για να μαγειρέψει κεραμικό υλικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μικροσύντηξη.

για την μηχανική συντήρηση, περιλαμβάνει: συμπιεστή, συσκευές συγκόλλησης, εξοπλισμό λείανσης, κλειδιά και εργαλεία, μικρό τόρνο, βίδες και μπουλόνια για διάφορα υλικά.

6.1) Γεννήτρια ενέργειας

Μονάδα ενέργειας GPL ή βιοκαύσιμου: η εξέλιξη των συστημάτων ηλεκτροπαραγωγής είναι μια “εργασία σε εξέλιξη”.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το χτίσιμο του Maker Economy είναι σε αντίγραφα ασφαλείας, σε μια κάρτα SD περιοδικά ενημερωμένη. Κάθε starter Kit θα τροφοδοτείται με σύνδεση. αλλά χρησιμοποιώντας την κάρτα SD, θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ανεξάρτητα.

Maker Economy starter kit

 

Το Starter Kit γεννήθηκε για να χτίζει κατοικίες χρησιμοποιώντας τοπικό υλικό, φυσικό ανακυκλωμένο ή τυπικό οικοδομικό υλικό. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία όλη η συγκεντρωμένη γνώση μπορεί να αναπαραχθεί αρκετές φορές και να εξαπλωθεί παντού μέσω του παγκόσμιου ιστού. Οι απαραίτητες γνώσεις για τη ρύθμιση του Starter Kit θα παρέχονται ελεύθερα, χρησιμοποιώντας ορισμένα σεμινάρια που οδηγούν τους χρήστες στην υλοποίηση των ιδεών τους. Το έργο του σπιτιού μαζί με το περιεχόμενό του είναι ανοιχτού κώδικα και επιτρέπει στους χειριστές των έργων, τους σχεδιαστές, τους μηχανικούς, τους αρχιτέκτονες, να εισέλθουν στον δικτυακό τόπο και να πάρουν ή να ανταλλάξουν περιεχόμενο.

Οικονομία του κατασκευαστή 

Ένα νέο οικονομικό μοντέλο υψώνεται, ανεξάρτητο και μπορεί να εδραιωθεί παντού· επικεντρώνεται στη φιλοσοφία της αυτοπαραγωγής…

THE KIT TO REPRODUCE THE HOUSE THAT MAKES YOU INDIPENDENT

 
 

ACTIVE HOUSE

An active home that does not consume resources but generates it, with cost tending to zero, freeing man from debt.

 

ECONOMY OF SELF-PRODUCTION

The Maker Economy Starter Kit was born for an economy of self-production, implantable everywhere.

 

DIGITAL FABRICATION

Digital fabrication is the process chosen because thanks to these technologies the project can be replicated and shared everywhere.

Το κιτ περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα της γραμμής Delta WASP: από τον Crane WASP, ο εκτυπωτής 3D είναι σε θέση να χτίσει σπίτια, στο Delta WASP 3MT, Πολυεργαλείο εκτυπωτής για την υλοποίηση προϊόντων επίπλωσης, κάθετοι κήποι λαχανικών, μεσαίου μεγέθους στοιχεία, καθώς και άλλα ψηφιακά μέσα παραγωγής που παράγονται από τον WASP για την παραγωγή αντικειμένων μικρότερου μεγέθους. Εκτός από τους εκτυπωτές υπάρχουν: συστήματα κοπής, συστήματα για υλικά εξώθησης, συστήματα τροφοδοσίας, συστήματα ανακύκλωσης υλικών, για τη σύνθλιψη και την ανακύκλωση πλαστικών ή μπάζων.

Το Maker Economy Starter Kit είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο έργο …

Σπίτι, Τέχνη και Παράδοση, Ενέργεια, Ψηφιακή Κατασκευή, Υγεία και Τρόφιμα είναι τα θέματα που αναπτύσσουμε με τη μορφή έργων σκυροδέματος με τους 3D εκτυπωτές.