ΥΓΡΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Η δικιά μας τεχνολογία υπεριώδους πολυμεροποίησης σχεδιάστηκε ώστε να λειτουργεί με τις καλύτερες υγρές ρητίνες, καθώς επίσης με σύνθετα υλικά σε μορφή πάστας με υψηλή περιεκτικότητα κεραμικών, μετάλλων, ινών, και νανοσωματιδίων. H Prodways δουλεύει συνεχώς για την εξέλιξη νέων υλικών με μοναδικές μηχανικές ιδιότητες (αντοχή και ελαστικότητα), φυσικές ιδιότητες, αισθητικές ιδιότητες (για παράδειγμα χρώμα και διαφάνεια) και αντοχή στο χρόνο. Με τέτοιο εύρος δυνατοτήτων, η Prodways μπορεί να προσφέρει λύσεις προσθετικής κατασκευής για πολλές βιομηχανίες.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η Prodways έχει μία ομάδα ειδικών με τις γνώσεις και την εμπειρία ώστε να διευρύνει την τεχνολογία σε νέους ορίζοντες. Επιπλέον, ισχυροί συνεργάτες καταξιωμένοι στην εξέλιξη υλικών έδωσαν την δυνατότητα στην Prodways να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στο να παρέχει λύσεις.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Ιδανικά προσαρμοσμένα σε βιομηχανίες όπως της ιατρικής, ηλεκτρονικών, αεροδιαστημική και αυτοκινητιστική, και άλλες αγορές που απαιτούν ακρίβεια και μοντέλα με διάρκεια, τα υλικά ABS σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε εξαρτήματα μεγάλης ακρίβειας τα οποία είναι ανθεκτικά στην υγρασία και στις αλλαγές θερμοκρασίας.

PLASTCure ABS 2800

Ιδανικό για εξαρτήματα ανθεκτικά στην υγρασία και την θερμοκρασία

PLASTCure ABS 3650

Ιδανικό για ακριβή RTV μοτίβα και εξαρτήματα υψηλής ακριβείας

ΑΚΑΜΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Ιδανικά για κατασκευή εξαρτημάτων που απαιτούν υψηλή θερμική σταθερότητα, εξαιρετική ακρίβεια και γρήγορη υλοποίηση. Τα υλικά PLASTCure Rigid συστήνονται ειδικά για τεστ σε αεροδυναμικές σήραγγες, μοναδικές εφαρμογές ή τεστ υψηλών θερμοκρασιών.

PLASTCure Rigid 10500

Ανώτερες θερμομηχανικές ιδιότητες

ΙΔΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΥΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Ιδανικά για την κατασκευή χυτών εξαρτημάτων με τη μέθοδο “χαμένου κεριού”. Τα υλικά PLASTCure Cast ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις που αφορούν στην παραγωγική διαδικασία και προσφέρουν πολύ χαμηλά επίπεδα υπολειμμάτων στάχτης.

PLASTCure Cast 100

Εξαιρετικές ιδιότητες καύσης με λίγα υπολείμματα

PLASTCure Cast 200

Υψηλές ιδιότητες καύσης με σχεδόν μηδενικά υπολείμματα στάχτης.

ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

 

Ιδανικά για τη κατασκευή οδοντιατρικών μοντέλων. Τα υλικά PLASTCure Model ανταποκρίνονται σε ένα μεγάλο εύρος οδοντιατρικών εφαρμογών, από μοντέλα που χρησιμοποιούνται ως προσθετικά μέχρι ορθοδοντικές εφαρμογές.

PLASTCure Model 100

Μοντέλα για αποκαταστάσεις σε ορθοδοντικές εφαρμογές

PLASTCure Model 300

Ευρύ πεδίο εφαρμογών οδοντιατρικών μοντέλων

PLASTCure Model 310

Χρώμα και ποιότητα επιφάνειας τέλεια προσαρμοσμένα στην κατασκευή οδοντιατρικών μοντέλων

ΥΛΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Απολύτως κατάλληλα για κατασκευή εξαρτημάτων όπου απαιτείται εξαιρετική διαφάνεια. Τα υλικά PLATCure Clear ικανοποιούν ένα ευρύ πεδίο ιατρικών εφαρμογών όπως τα χειρουργικά μοντέλα.

PLASTCure Clear 100

Υψηλή διαφάνεια

Μέτρο Ελαστικότητας 2000-2200 MPa

PLASTCure Clear 200

Απόλυτη διαφάνεια

Μέτρο Ελαστικότητας 2400-2600 MPa

Κερδίστε έκπτωση -20% σε όλα τα νήματα με τον κωδικό: Fillament20% μέχρι 31/12.