ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες σχεδιαστικών προγραμμάτων και μοντελοποίησης, φυσικής κτηρίων και δομικής μηχανικής ώστε να πραγματοποιήσουμε κάθε αρχιτεκτονικό σας όραμα. Σας παρέχουμε σχεδιασμό προϊόντων  και άμεσες τεχνικές κατασκευής, ώστε να υλοποιήσετε και το πιο απίθανα όνειρα σας. Λόγω του γεγονότος ότι μπορούμε να παρέχουμε όλο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη, είμαστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις-πατέντες που θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη δική σας περίπτωση.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Από το 2010 έχουμε συνεργαστεί με τις πιο σημαντικές εταιρείες και εμπορικά σήματα, και έχουμε δημιουργήσει λύσεις με προστιθέμενη αξία και καινοτομία δημιουργώντας έτσι μία μοναδική και αλάνθαστη σχεδιαστική ταυτότητα. Έχουμε συνεργαστεί με αρχιτεκτονικά γραφεία και βιομηχανικούς κατασκευαστές μεγάλης φήμης όπως οι Renzo Piano, Atkins, Marfields, Front, Fischer, Alumil, Etem, ELVAL COLOUR, Muskita, Akotherm και πολλοί άλλοι.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από μία διεθνή ομάδα ειδικών καθ’ όλη τη διαδικασία σχεδιασμού: στρατηγική ανάλυση, συγκριτική αξιολόγηση, αρχικό σχεδιασμό, έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογικών καινοτομιών, ανάλυση τάσεων σε χρώματα και υλικά, τρισδιάστατη εικονική μοντελοποίηση, ταχεία πρωτοτυποποίηση, κατασκευή μοντέλων καθώς επίσης και παροχή υπηρεσιών κατά τη φάση υλοποίησης του έργου.

Οι καινοτόμες λύσεις μας συνδυάζονται κάθε φορά με την κουλτούρα, τις αξίες και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Είναι αποστολή μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή και μοναδική λύση σε κάθε πελάτη ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ MARKETING 

Γνωρίζουμε τη σημασία του μάρκετινγκ σε μία παγκοσμιοποιημένη αγορά, και έχουμε όλα εκείνα τα εργαλεία ώστε να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία οποιοδήποτε έργο . Δουλεύοντας μαζί μας έχετε έναν συνεργάτη με μία από τις πιο καταξιωμένα και αξιόπιστα brand name στον κόσμο. Γι’ αυτό φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια και υποστηρίζουμε τον πελάτη από τη αρχική σύλληψη έως την ολοκλήρωση του έργου. Η στρατηγική μας στο μάρκετινγκ και η εμπειρία μας  στην επικοινωνία μπορούν να προσθέσουν αξία σε κάθε σας έργο.