Fuse 1 & Form Cell – Τα μέσα παραγωγής στα χέρια σας

Fuse 1 & Form Cell – Τα μέσα παραγωγής στα χέρια σας

 

Σήμερα στο ψηφιακό εργοστάσιο, η Formlabs ανήγγειλε δύο νέα προϊόντα, και τα δύο έτη στην παραγωγή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε το Fuse 1 , τον τρισδιάστατο εκτυπωτή που φέρνει την βιομηχανική δύναμη του SLS στο εργαστήριο μας, και την σειρά απο Form, την αυτοματοποιημένη λύση για την παραγωγή από το Form 2.

Αυτό αποτελεί σημαντικό βήμα για τη Formlabs καθώς προσπαθεί να θέσει τα μέσα παραγωγής στα χέρια όσο το δυνατόν περισσότερων επιχειρήσεων.

Ο  απαραίτητος εξοπλισμός για να δημιουργήσετε έχει γίνει τόσο μεγάλος και δαπανηρός ώστε να κατασκευάζεται σε όλο και λιγότερα χέρια. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή.

Πώς μπορούμε να φέρουμε τον άνθρωπο πίσω στη διαδικασία κατασκευής για να φτιάξουμε τα πράγματα που πραγματικά χρειαζόμαστε, πιο κοντά στους χώρους όπου σχεδιάζονται; Πώς μπορούμε να διαθέσουμε μια απαγορευτικά δαπανηρή τεχνολογία για παραγωγή πρωτότυπων προϊόντων υψηλής πιστότητας και τελικής χρήσης σε ένα ευρύτερο τμήμα της κοινωνίας;

Η προσθετική κατασκευή

Η προσθετική κατασκευή χρησιμοποιείται ήδη σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών αλλά τυπικά, οι μηχανικοι και οι σχεδιαστές στρέφονται σε αυτή την τεχνολογία για εφάπαξ πρωτότυπα και χαμηλό όγκο παραγωγής: 1, 10, 1000 κομμάτια.

Η τρισδιάστατη εκτύπωση εχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του για την παραγωγή μεγαλύτερου όγκου σε περιορισμένες περιπτώσεις. Το σύστημα Invisalign, παράγει οδοντιατρικά είδη σε ποσότητα δεκάδων εκατομμυρίων ετησίως με την βοήθεια μηχανημάτων απο στερεολιθογραφία, και προσαρμοσμένων ακουστικών μηχανημάτων χρησιμοποιώντας την τρισδιάστατη εκτύπωση που ταιριάζει καλύτερα και ακούγεται καλύτερα για τις έτοιμες εναλλακτικές λύσεις.

Τι εμποδίζει την χρήση της τρσδιάστατης εκτύπωσης για πιο μεγάλες εφαρμογές; Γιατί δεν χρησιμοποιείται η ίδια τεχνολογία για την παραγωγή προσαρμοσμένων βοηθημάτων ακοής που χρησιμοποιούνται επίσης για την παραγωγή καταναλωτικών προϊόντων όπως τα ακουστικά;

Ποιό είναι το επόμενο στην τρισδιάστατη εκτύπωση;

Υπάρχουν δύο βασικοί φραγμοί στην τρισδιάστατη εκτύπωση που επεκτείνεται σε ευρύτερες περιοχές: τα υλικά και το κόστος ανά τμήμα. Πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούν πολλά παραπάνω παραδείγματα για την παραγωγή της τρισδιάστατης εκτύπωσης , εάν οι κατασκευαστές τρισδιάστατων εκτυπωτών προωθούσαν βελτιώσεις σε αυτές τις δύο κατηγορίες.

Είμαστε περήφανοι που είμασε μέρος μιας βιομηχανίας που δεν σταματά ποτέ να πιέζει τα όρια σχετικά με τα είδη των προϊόντων που μπορεί να παράγει πρόσθετα. Εάν η βιομηχανία της τρισδιάστατης εκτύπωσης είχε παραμείνει στάσιμη, δεν θα υπήρχε έλλειψη προσπάθειας για την ανάπτυξη καινοτόμων υλικών. Είναι για την έλλειψη προόδου στο δεύτερο μέρος του παζλ: κόστος ανά τμήμα.

Πρίν μπορέσουμε να κάνουμε μια πραγματική πρόοδο στο κόστος ανά κομμάτι, πρέπει να καταργήσουμε το τι πραγματικά συμβαίνει στην κατασκευή κάθε μέρους και να οδηγήσουμε όλα αυτά τα μέρη κάτω.

Κόστος ιδιοκτησίας εξοπλισμού + κόστος υλικών + κόστος εργασίας = κόστος ανά τμήμα

Με το λανσάρισμα του Fuse 1 και την σειρά παραγωγής Form Cell, Η Formlabs επιτίθεται στην εξίσωση κόστους ανά τεμάχιο από κάθε γωνία. Το Fuse 1  μειώνει το κόστος ιδιοκτησίας εξοπλισμού για επιλεκτική πυροσυσσωμάτωση με λέιζερ, μια απαγορευτικά δαπανηρή τεχνολογία που χρησιμοποιεί ένα υλικό, νάιλον, που είναι τόσο ισχυρό όσο και οικονομικό.Το Form Cell αναλαμβάνει το συχνά παραμελημένο εργασιακό στοιχείο, αυτοματοποιώντας τις επαναλαμβανόμενες διαδικασίες εκτύπωσης 3D, έτσι ώστε η εργασία να μπορεί να αναπροσανατολιστεί σε πιο δημιουργικά και επιθετικά καθήκοντα.

Fuse 1: Η βιομηχανική δύναμη της SLS στο εργαστήριο σας.

 

Η Formlabs έχει ήδη κάνει πρόοδο όσον αφορά το κόστος ιδιοκτησίας: τον Form 2, το καλύτερο προϊόν σε πωλήσεις τρισδιάστατου εκτυπωτή SLA στην αγορά, είναι τόσο ικανός όσο και τα πιο ακριβά συστήματα σε ένα κλάσμα της τιμής.

Με το Fuse 1, κάνουμε ότι κάναμε και με το SLA για το SLS. Το SLS χρησμιμοποιεί ένα laser για την τήξη ενός κονιοποιημένου υλικού σε εύρωστα μέρη από νάιλον.


Εισαγωγή στο Fuse 1 Η βιομηχανική δύναμη της SLS στο εργαστήριο σας.

Η SLS είναι ήδη μια γνωστή τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης σήμερα, που συνήθως τυπώνει μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων όπως ανταλλακτικά και ρούχα. Το νάυλον υλικό είναι αγαπημένο απο τους μηχανικούς για την δύναμη και τις ευέλικτες ιδιότητες του. Τα αντικείμενα αιωρούνται σε μία στρώση απο πούδρα καθώς εκτυπώνονται, ώστε οι εκτυπώσεις να μην χρειάζονται καθόλου υποστηρήγματα, γεγονός που ανοίγει καινούριες δυνατότητες για περίπλοκα μέρη. Με το Fuse 1 , μπορείτε να εκτυπώσετε έως 50% ανακυκλωμένη πούδρα, και με αυτό τον τρόπο το κόστος μειώνεται.

Nylon is loved by engineers for its strong, flexible properties and resistance to wear.

Το νάυλον υλικό είναι αγαπημένο απο τους μηχανικούς για την δύναμη και τις ευέλικτες ιδιότητες του.

Μέχρι στιγμής όμως, οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές με τεχνολογία SLS ήταν απαγορευτικά δαπανηροί γι ατις περισσότερες επιχειρήσεις, με ένα μόνο μηχάνημα να έχει πάνω απο $200,000 και να απαιτεί το δικό του χώρο και εξειδικευμένη υποδομή.Όλα τα SLS κομμάτια που χρησιμοποιούνται σήμερα έχουν εκτυπωθεί σε αυτά τα εμπορικά μηχανήματα ή μέσω γραφείων εξυπηρέτησης , με αποτέλεσμα η παραγωγή να φεύγει απο τα χέρια των περισσότερων επιχειρήσεων.

Με το Fuse 1, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την βιομηχανική δύναμη της SLS στο εργαστήριο σας. Περιμένουμε τις κρατήσεις σας για το Fuse 1 σήμερα, για τα πρώτα μηχανήματα που θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλη του 2017.

Form Cell: Η αυτοματοποιημένη λύση για την τρισδιάστατη εκτύπωση, με τον τρόπο της Formlabs

Companies like Invisalign who’ve pushed 3D printing into higher production volumes have largely done so because they’ve been able to automate the most repetitive parts of the 3D printing process. A 3D printer isn’t a magical black box that spits out a pristine part at the push of a button, and not enough has been done to decrease labor costs in 3D printing.

We developed Form Cell to address this gap, providing an automated 3D printing solution that leverages the Form 2, our desktop 3D printer with stability and reliability proven through tens of millions of prints in the field.

Εταιρείες όπως η Invisalign η οποία προώθησε την τρισδιάστατη εκτύπωση σε μεγαλύτερους όγκους παραγωγής, έφτασαν ως εδώ  επειδή έχουν κατορθώσει να αυτοματοποιήσουν τα πιο επαναλαμβανόμενα μέρη της διαδικασίας εκτύπωσης 3D.

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής δεν είναι είναι ένα μαγικό μαύρο κουτί που εκτοξεύει ένα κομμάτι με το πάτημα ενός κουμπιού, και δεν έχουν γίνει αρκετά ώστε να μειωθεί το κόστος της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Αναπτύξαμε το Form Cell για να αντιμετωπίσουμε αυτό το κενό, παρέχοντας μια αυτοματοποιημένη λύση  τρισδιάστατης εκτύπωσης που αξιοποιεί ο Form 2, ο επιτραπέζιος τρισδιάστατος εκτυπωτής μας με με σταθερότητα και αξιοπιστία, που αποδεικνύεται από δεκάδες εκατομμύρια εκτυπώσεις στον τομέα.


Εισαγωγή στο Form Cell: Αυτοματοποιημένη παραγωγή στερεολιθογραφίας (SLA) , απο το Form 2

Το σύστημα περιλαμβάνει μια στήλη απο τρισδιάστατους εκτυπωτές Form 2, μια λύση μετα-επεξεργασίας, και ένα βιομηχανικό σύστημα ρομποτικής με γέφυρα, καθώς και λογισμικό για την βελτιστοποίηση του προγραμματισμού εκτύπωσης και τελικά σημεία API για συστήματα βιομηχανικής επιχείρησης ή για σύστημα στο σπίτι. Επειδή το Form Cell είναι χτισμένο γύρω από οικονομικά προσιτό υλικό, είναι δυνατόν να αποδείξετε την απόδοση της επένδυσης σε μήνες και όχι σε χρόνια. Εάν η εταιρεία σας μπορεί να επωφεληθεί από την αυτοματοποίηση της παραγωγής μικρών παρτίδων, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε για να αναπτύξουμε την προσαρμοσμένη λύση σας.

Καινούριο κεφάλαιο για την Formlabs

Manufacturing has made massive strides since the Industrial Revolution. We’ve seen incredible improvements in efficiency, and technological advancements have opened up new possibilities beyond barriers and across borders. But with these shifts, the equipment necessary to create has become so large scale and expensive that it’s concentrated the ability to manufacture in fewer and fewer hands.

With the introduction of the Fuse 1 and Form Cell, we’re expanding Formlabs’ reach into manufacturing–and to continue expanding access to professional and industrial technology to a broader range of businesses, just like we did for stereolithography with the Form 2.

Η βιομηχανία έχει κάνει μαζικά βήματα απο την βιομηχανική επανάσταση. Έχουμε δεί απίστευτες βελτιώσεις στην αποδοτικότητα και οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν ανοίξει νέες δυνατότητες πέραν των εμποδίων και πέρα από τα σύνορα. Αλλά με αυτές τις μετατοπίσεις, ο εξοπλισμός που είναι απαραίτητος για να δημιουργηθεί έχει γίνει τόσο μεγάλος και δαπανηρός που συγκεντρώνει την ικανότητα παραγωγής σε όλο και λιγότερα χέρια.

Με την εισαγωγή της Fuse 1 και του Form Cell, επεκτείνουμε την εμβέλεια της Formlabs στην κατασκευή και συνεχίζουμε την επέκταση της πρόσβασης σε επαγγελματική και βιομηχανική τεχνολογία σε ένα ευρύτερο φάσμα επιχειρήσεων, όπως και για τη στερεολιθογραφία με το Form2