Ταχύτερα, πιο ακριβή οδοντιατρικά μοντέλα

Ταχύτερα, πιο ακριβή οδοντιατρικά μοντέλα

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης, η OpLab μπορεί γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσει φυσικά μοντέλα απο οδοντιατρικές καμάρες, μειώνοντας τον χρόνο της διαδικασίας και τις δαπάνες.

Μειωμένη εργασία, ταχύτερα αποτελέσματα

“Η διαδικασία πριν την χρησιμοποίηση ενός εκτυπωτή Ultimaker ηταν πολύ μεγάλη. Κάθε επανάληψη έπρεπε να γίνει χειροποίητα. Τώρα, όλες οι επαναλήψεις μπορούν να εκτυπώνονται την ίδια ώρα. Με τον τρισδιάστατο εκτυπωτή Ultimaker, εξασφαλίσαμε συνεπή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Το επίπεδο της λεπτομέρειας είναι άψογο.” Marco Lotito, συνιδρυτής της OpLab

Πρόκληση

Πριν την  χρησιμοποίηση της  τεχνολογίας της τρισδιάστατης εκτύπωσης, η OpLab χρησιμοποιούσε γύψο για να δημιουργήσει οδοντιατρικά μοντέλα, τα οποία έπρεπε να κατασκευαστούν εξ ολοκλήρου με το χέρι. Αυτό εξυπηρετούσε τον σκοπό αλλά ήθελαν πολύ δουλειά ειδικά αν τα μοντέλα χρειάζονταν πολλαπλές επαναλήψεις.

Λύση

Εισάγοντας έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή Ultimaker στη πρακτική σας, η OpLab μπορεί να φτιάξει πιο ακριβή μοντέλα σε λιγότερο χρόνο, να βελτίωση τη ποιότητα και να ελαχιστοποιήση το εργατικό δυναμικο. Όλες οι επαναλήψεις τους μπορούν τώρα να εκτυπωθούν την ίδια χρονική στιγμή, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να επικεντρωθεί σε άλλα σημαντικά καθήκοντα.

Σύκριση κόστους

Παραδοσιακός τρόπος κατασκευής

Τρισδιάστατος εκτυπωτής Ultimaker

Κόστος / μοντέλο €15 Κόστος / μοντέλο €0.50
Χρόνος / μοντέλο 3-5 ώρες Χρόνος / μοντέλο 2-4 ώρες

Τα υλικά έξοδα είναι ασύγκριτα (περίπου  €0.50), το παραδοσιακό μοντέλο χρειάζεται περισσότερη χειρονακτική εργασία η οποία επηρεάζει το κόστος του μοντέλου.

Αποτελέσματα

Time saving

Εξοικονόμηση χρόνου

Έχοντας έναν Ultimaker εσωτερικά σημαίνει ότι τα μοντέλα μπορούν να φτιαχτούν γρηγορότερα, και εαν απαιτηθούν παραπάνω επαναλήψεις χρειάζεται πολύ λιγότερο χρόνο

Τρισδιάστατη εκτύπωση για καλούπια και χύτευση

Higher quality

Υψηλότερη ποιότητα

Οποιαδήποτε χρονοβόρα διαδικασία με μεγάλη ένταση εργασίας σημαίνει μεγαλύτερη πιθανότητα σφάλματος. Με τους τρισδιάστατους εκτυπωτές Ultimaker, το OpLab εξασφαλίζει αξιόπιστα και ακριβή αποτελέσματα.

Η τρισδιάστατη εκτύπωση στην ιατρική

Less human labor

Λιγότερη ανθρώπινη εργασία

Οι τεχνικοί της OpLab δεν χρειάζεται πλέον να κατασκευάζουν τα μοντέλα και τις τροποποιήσεις τους με το χέρι. Αντ ‘αυτού, η ομάδα είναι ελεύθερη να επικεντρωθεί σε άλλα βασικά καθήκοντα.

Περισσότερα μοντέλα, με λιγότερη εργασία

Cost optimization

Βελτιστοποίηση κόστους

Η μειωμένη εργασία συνεπάγεται με μείωση του κόστους. Τα υλικά είναι φθηνά και είναι εύκολο να γίνουν τροποποιήσεις, πράγμα που σημαίνει λιγότερο χρόνο επεξεργασίας.

Μάθετε περισσότερα για τον Ultimaker 2+