3-ΣΕ-1 ΣΑΡΩΤΗΣ

Το Drake είναι ένας φορητός, ασύρματος τρισδιάστατος σαρωτής που μπορεί να συλλάβει σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο, μεγάλο ή μικρό.

Είναι ο πρώτος φορητός τρισδιάστατος σαρωτής που διαθέτει εναλλάξιμους φακούς, οι οποίοι επιτρέπουν στο χρήστη να ανιχνεύει οποιοδήποτε μεγέθος αντικείμενου: από ένα κέρμα ως ένα γιοτ.

Από 7.500,00€

+Φ.Π.Α.

Το Drake της Thor3D είναι μια συσκευή που έχει τρία εναλλακτικά σύνολα φακών τα οποία συχνά ονομάζονται “κεφαλές”.

Κάθε κεφαλή έχει ένα όνομα (Mini, Midi, Maxi) και χρησιμοποιείται για τη σάρωση διαφόρων τύπων αντικειμένων.

Έτσι, ένας σαρωτής με τις τρεις κεφαλές θα σας επιτρέψει να σαρώσετε σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο (εκτός ίσως από ένα κτίριο ή ένα βουνό) με μία συσκευή.

ΕΝΑΣ ΣΑΡΩΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

MINI

Το “Mini” είναι το σύνολο που θα χρησιμοποιούσατε για να σαρώσετε μικρά αντικείμενα με την υψηλότερη ακρίβεια και ανάλυση. Έχει το μικρότερο πεδίο και το βάθος θέασης.

MIDI

Το “Midi” είναι το κεφάλι που χρησιμοποιείτε για τη σάρωση αντικειμένων μεσαίου μεγέθους, όπως μέρη ανθρώπινου σώματος ή μηχανή αυτοκινήτου.

MAXI

Το “Maxi” προορίζεται για μεγάλα αντικείμενα όπως αυτοκίνητα, σκάφη, αεροπλάνα, πλήρη ανθρώπινα σώματα και έχει το μεγαλύτερο πεδίο και το βάθος θέασης.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΗΤΟ

Αυτή η συσκευή είναι πραγματικά φορητή, καθώς ζυγίζει περίπου 2 κιλά, είναι φορητή και έρχεται εξοπλισμένη με ενσωματωμένη οθόνη αφής, μπαταρία και ενσωματωμένο υπολογιστή.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε σε ένα αεροπλάνο, ένα τρένο και να βρεθείτε σε μια τοποθεσία στην έρημο και να ψηφιοποιήσετε εύκολα οποιοδήποτε αντικείμενο μακριά από το γραφείο και εκείνες τις συχνά δύσκολες ηλεκτρικές συσκευές.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 1,5 ώρες (χωρίς σάρωση) και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μια συμπληρωματική τσάντα μεταφοράς. Και είστε έτοιμος να φύγετε!

ΣΑΡΩΝΕΙ “ΔΥΣΚΟΛΑ” ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ο 3D σαρωτής Drake σάς επιτρέπει να σαρώσετε τα πιο δύσκολα αντικείμενα. Ιστορικά, ορισμένοι τύποι αντικειμένων, όπως λεπτούς τοίχους, αιχμηρές άκρες, ανθρώπινα μαλλιά και λαμπερές επιφάνειες, ήταν δύσκολο να σαρωθούν λόγω των φυσικών τους ιδιοτήτων.

Ο Drake χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγορίθμους και κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μαθηματικές μεθόδους για να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και να παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΣΑΡΩΣΗ

Δείτε τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ στον Υπολογιστή μέσω WIFI ή USB

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

και εξαγωγή

ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Η ισχυρή, αλλά απλή στη χρήση, Thor3D Suite είναι συμπληρωματική και περιλαμβάνεται στην αγορά κάθε Drake 3D σαρωτή . Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο προγράμματα: ένα ενσωματωμένο στον σαρωτή που διευκολύνει την απόκτηση εικόνας σε πραγματικό χρόνο και ένα δεύτερο, το οποίο προορίζεται να εγκατασταθεί στην επιφάνεια εργασίας σας για εξαγωγή και επεξεργασία δεδομένων. Το λογισμικό στο σαρωτή είναι απλό. Έχει μόνο μερικά πλήκτρα όπως “Έναρξη”, “Διακοπή” και “Τερματισμός λειτουργίας”.

Το επιτραπέζιο λογισμικό έχει δύο λειτουργίες: Απλή και προηγμένη. Η απλή λειτουργία έχει μόνο τέσσερα κουμπιά, ενώ η προηγμένη λειτουργία έχει πολλές λειτουργίες για έμπειρους χρήστες που θέλουν να διορθώσουν την υφή, να απλοποιήσουν το πλέγμα, να ευθυγραμμίσουν αρκετές σαρώσεις σε μία ή να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε από άλλες δωδεκάδες λειτουργίες για να προετοιμάσουν για παράδειγμα μια σάρωση για 3D εκτύπωση.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΩΝ

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑ

ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΕΝΑΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗ

ΥΨΗΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Το Drake πωλείται μέσω του τεράστιου, διεθνούς δικτύου μεταπωλητών της Thor3D, το οποίο θα συνεχίσει να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μετά την αγορά σας. Κάθε μεταπωλητής έχει περάσει από εκτεταμένη τεχνική εκπαίδευση και θα προσφέρει, στον πελάτη του, μια συμπληρωματική εκπαίδευση και απεριόριστη τεχνική υποστήριξη.

The scanner price includes a one-year warranty and Drake was designed in such a way that many potential issues can be solved remotely by logging into the device via WIFI. Moreover, keeping in mind certain difficulties in importing/exporting battery powered devices in some countries, we’ve designed the battery to be easily swappable by the reseller.

ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΡΩΣΗΣ

ΜΕ ΔΕΙΚΤΕΣ

Εφαρμόστε δείκτες στο αντικείμενο πριν από τη σάρωση όταν η ακρίβεια είναι πολύ σημαντική (για παράδειγμα, για τον ποιοτικό έλεγχο σε βιομηχανικές εφαρμογές) ή αν το αντικείμενο που σαρώνετε έχει μικρή, μοναδική γεωμετρία (όπως τοίχο ή σωλήνας).

ΧΩΡΙΣ ΔΕΙΚΤΕΣ

Σάρωση χωρίς δείκτες όταν η ακρίβεια δεν είναι πολύ σημαντική (για παράδειγμα, όταν σαρώνετε ένα μεγάλο άγαλμα για να δημιουργήσετε ένα μικροσκοπικό αντίγραφο) ή όταν το αντικείμενο έχει πολλή γεωμετρία (όπως ένας άνθρωπος).

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ

Η σάρωση χωρίς δείκτες ακούγεται ευκολότερη – γιατί να ενοχλείστε; Οι περισσότεροι επαγγελματίες του κλάδου θα σας πουν ότι παρόλο που οι δείκτες ακούγονται σαν μια επιπλέον εργασία (πρέπει να τοποθετήσετε τους δείκτες στο αντικείμενο πριν αρχίσετε να σαρώνετε), βοηθούν με διάφορους τρόπους και συχνά, καθιστούν ευκολότερη τη δουλειά της 3D καταγραφής στο πρόσωπο που το κάνει. Και εδώ είναι το πώς:

Η εκτέλεση της εργασίας χωρίς σημάδια συχνά προκαλεί την απώλεια του προσανατολισμού των χειροκίνητων σαρωτών κατά τη διαδικασία τρισδιάστατης σάρωσης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε πάλι. Η σάρωση με τους δείκτες εμποδίζει αυτό να συμβεί, καθιστώντας τη διαδικασία πολύ εύκολη και γρήγορη.

Η σάρωση χωρίς σημάνσεις σας κάνει να μην είστε σίγουροι για την ποιότητα των συγκεντρωμένων δεδομένων. Εάν δεν υπάρχουν δείκτες, το λογισμικό βασίζεται σε πληροφορίες γεωμετρίας ή υφής που συλλαμβάνονται για να “κολλήσουν” όλα τα δεδομένα μαζί.

Αυτές οι πληροφορίες είναι συχνά αναξιόπιστες και οι αλγόριθμοι δεν λειτουργούν πάντα καλά. Αυτό σημαίνει ότι όταν το λογισμικό παράγει ένα τελικό μοντέλο, αν και μπορεί να φαίνεται σωστό με γυμνό μάτι, οι γεωμετρικές ανακρίβειες θα μπορούσαν να φθάνουν έως και 5-10 χιλιοστά. Η χρήση σημείων εξαλείφει αυτό το πρόβλημα και εξασφαλίζει τα πιο ακριβή αποτελέσματα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Mini Midi Maxi
Ακρίβεια, μέχρι 40 microns 70 microns 150 microns
Ακρίβεια σε απόσταση, μέχρι 0.030% έως 1m 0.025% έως 1m 0.020% έως 1m
Ανάλυση, μέχρι 0.15mm 0.5mm 0.8mm
Υφή Ναί, 1.3MP Ναι, 1.3MP Ναι, 1.3MP
Πηγή φωτός Λευκό LED Λευκό LED Λευκό LED
Βάθος θέασης 18cm – 30cm 33cm – 65cm 50cm – 100cm
Βέλτιστη απόσταση αποστασιοποίησης 22cm 45cm 75cm
Προτεινόμενο μέγεθος αντικειμένου 0.5cm – 20cm 10cm – 100cm 30cm — 8m
Περιοχή σάρωσης ανά πλαίσιο, mm (min – max) (50×64) – (96×128) (158 x 211) – (321 x 429) (428 x 571) – (857 x 1142)
Ρυθμός καρέ, μέχρι 12 12 12
Ταχύτητα απόκτησης δεδομένων, έως 1 200 000 points/sec
Πολυεπεξεργασία Yes
Μορφές εξόδου STL, OBJ, WRML, PLY
Διαστάσεις, σε mm 360 x 250 x 110
Βάρος 2.3kg
Ισχύς Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη και αντικαταστάσιμη μπαταρία, μέχρι 1,25 ώρες
Ισχύς φορτιστή 12V, 60W
Οθόνη αφής Ενσωματωμένη οθόνη 7 ιντσών
Λογισμικό Thor3D Suite (δωρεάν)
Λειτουργίες μεταφοράς δεδομένων USB Flash drive ή WIFI
Ελάχιστες απαιτήσεις υπολογιστή Windows 8.1, 10; Intel Core i7; NVIDIA GeForce 400 ή καλύετρο (με μνήμη από 2GB ή καλύτερη); RAM: 16GB
Θερμοκρασία λειτουργίας +5°C — +35°C
Υγρασία λειτουργίας 20 – 80%