da Vinci Color mini

Η έγχρωμη 3D εκτύπωση έγινε προσβάσιμη

Ένας 3D εκτυπωτής πλήρους χρώματος FFF που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Ο da Vinci Color Mini χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία ψεκασμού CMY για να προσφέρει συνεπείς και ποιοτικές εκτυπώσεις με πλήρη χρώματα.

Από 1.460,00 € + ΦΠΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Ένας 3D εκτυπωτής πλήρους χρώματος FFF που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Ο da Vinci Color Mini χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία ψεκασμού CMY για να προσφέρει συνεπείς και ποιοτικές εκτυπώσεις με πλήρη χρώματα.

  • – Εκατομμύρια χρώματα.
  • – Συμπαγής και ευκολονόητος. Σταδιακή καμπύλη μάθησης.
  • – Δωρεάν 3D Modeling Software και 3D Model Gallery.
  • – Αναβαθμιζόμενη μονάδα χάραξης λέιζερ.

Με την έγχρωμη εκτύπωση 3D, μετατρέψτε τις καθημερινές σας εκτυπώσεις και σκίτσα σε πλήρη χρωματική πραγματικότητα από την άνεση του σπιτιού σας. Με τον da Vinci Color Mini, η έγχρωμη 3D εκτύπωση δεν είναι πια ένα όνειρο.

Ζωντανέψτε τα όνειρά σας, με 3D εκτύπωση πλήρους χρώματος.

Όλοι έχουμε όνειρα, και τα όνειρα ξεκινούν με ιδέες. Ιδέες που περνούν από τα κεφάλια μας κάθε μέρα. Θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε από ένα μοναδικό σχέδιο σκουλαρικιού, ένα εξατομικευμένο καλούπι τούρτας, μέχρι και ο Σέλντον Κούπερ με εξοπλισμό του Μπάτμαν.

Σας βοηθάμε να μετατρέψετε τις καθημερινές σας ιδέες σε πραγματικότητα, χωρίς κόπο.

Κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα από το 2013, έχοντας αναπτύξει περισσότερα από 25 μοντέλα εκτυπωτών 3D. Δεν αφορά μονόχρωμη 3D εκτύπωση, αναπτύξαμε τον πρώτο στον κόσμο FFF 3D εκτυπωτή πλήρους χρώματος, τον da Vinci Color στο 2017.

Αυτή τη φορά, έχουμε σπάσει νέα σύνορα και πάλι με τη δεύτερη γενιά 3D εκτυπωτών πλήρους χρώματος, ο da Vinci Color Mini μια συμπαγής και εξίσου ικανή έκδοση του da Vinci Color.

Σχεδιασμένος για απόδοση

Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε ώρες ζωγραφίζοντας στο χέρι τα 3D μοντέλα σας. Χρησιμοποιώντας τον da vinci Color Mini, εκτυπώστε τα 3D σχέδιά σας απευθείας σε πλήρες χρώμα. Με το πλήρες φάσμα των χαρακτηριστικών του, μπορείτε να επιτύχετε 3D εκτυπώσεις ποιοτικών χρωμάτων ενώ απολαμβάνετε μια εμπειρία εκτύπωσης χωρίς ταλαιπωρία.

Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή για να χρησιμοποιήσετε τον da Vinci Color Mini ως χαρακτικό λέιζερ!

Σχεδιασμένος για τον χώρο σας

Με το συμπαγές του μέγεθος 17,6 “x 17,6” x 21 “, ο da Vinci Color Mini ταιριάζει άνετα σε οποιονδήποτε χώρο μελέτης ή γραφείο χωρίς να σας παραγκωνίζει. Ο κομψός μαύρος σχεδιασμός του τον συνδυάζει κομψά με το σπίτι ή το γραφείο σας.

Σχεδιασμένος για δυνατότητες

Το βούρτσισμα και η ζωγραφική των 3D μοντέλων σας ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τώρα, μπορείτε να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φιγούρες δράσης ή αξεσουάρ απευθείας σε πλήρες χρώμα. Ο da Vinci Color mini είναι επίσης εξαιρετικά ευκολονόητος και επιτρέπει στους αρχάριους να μπαίνουν κατευθείαν στο πνεύμα της 3D εκτύπωσης.

Η 3D εκτύπωση χρησιμοποιείται σε γυμνάσια για να διδάξει θέματα επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής, τεχνών και μαθηματικών (STEAM) μαθημάτων. Ο da Vinci Color Mini είναι μια προσιτή επιλογή για εσάς ή το σχολείο σας για να εντάξετε την 3D εκτύπωση στα σχέδιά των μαθημάτων σας. Αν είστε εκπαιδευτικός, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποδείξετε το μέλλον στις τάξεις σας. Φανταστείτε να εκτυπώνετε ένα έγχρωμο μοντέλο 3D ενός κύτταρου στο μάθημα βιολογίας – τώρα είναι εφικτό.

Σχεδιάστε και φτιάξτε πρότυπα για την επιχείρησή σας. Ο da Vinci Color Mini έχει μια διάσταση εκτύπωσης των 5,1 x 5,1 x 5,1 ιντσών, καθιστώντας τον ιδανικό για πρότυπα προϊόντα, όπως δώρα, αξεσουάρ, εξαρτήματα, ή ακόμη και κοσμήματα. Ή οποιοδήποτε προϊόν του οποίου τα χρώματα είναι σημαντικό μέρος της ιδέας του προϊόντος. Μπορείτε να απολαύσετε την ευελιξία της επιλογής του πόσα θα εκτυπώσετε, επιτρέποντάς σας να εξοικονομείτε κόστος και να ελαχιστοποιείτε τις αστοχίες.

Πως λειτουργεί η 3D εκτύπωση CMY πλήρους χρώματος ?

Επιτύχετε υψηλής ποιότητας 3D εκτυπώσεις πλήρους χρώματος με την αποκλειστική μας τεχνολογία 3Dcolor Jet®.

Η τεχνολογία 3Dcolor Jet® επιτρέπει στα σταγονίδια μελάνης CMY (Κυανό, Ματζέντα, Κίτρινο) να απορροφηθούν από το ειδικό νήμα απορρόφησης χρώματος, το 3D Color-inkjet PLA. Αυτά τα χρώματα αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν εκατομμύρια χρωματικών δυνατοτήτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα 3D μοντέλα σας. Το παρακάτω βίντεο σας δείχνει πώς.

Undoubtedly, 3D printing is a complex science. At XYZprinting, we aim to make 3D color printing quick, easy, and fun. The da Vinci Color mini lets you enjoy color 3D printing without having to fuss about its technical details.

Σοβαρά, μπορεί κάποιος να μάθει 3D εκτύπωση ?

Από το λογισμικό στο λειτουργικό, η καμπύλη μάθησης είναι ομαλή, ώστε να μπορείτε να μάθετε την έγχρωμη 3D εκτύπωση γρήγορα.

Για εσάς που μόλις ξεκινάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αποκλειστική σουίτα λογισμικού All-in-One, το XYZmaker Suite για ένα γρήγορο ξεκίνημα σε μοντελοποίηση και 3D εκτύπωση. Οι προκαθορισμένες επιλογές εκτύπωσης σας διευκολύνουν ακόμη περισσότερο να ξεκινήσετε άμεσα με την έγχρωμη 3D εκτύπωση.

Η ρύθμιση για εκτύπωση είναι εύκολη. Ελέγξτε τον da Vinci Color mini χρησιμοποιώντας τον πίνακα οθόνης αφής 5 ιντσών και την αυτόματη φόρτωση του πλαστικού νήματος για το 3D μοντέλο σας χωρίς κόπο.

Δεν έχω διδακτορικό στην 3D μοντελοποίηση. Πως ξεκινάω ?

Οι περισσότεροι από εμάς όχι. Πρέπει μόνο να ξεκινήσετε. Το XYZmaker Suite έχει όλα όσα χρειάζεστε για το σχεδιασμό και την επεξεργασία των 3D μοντέλων σας.

Για όλους εσάς τους δημιουργικούς τύπους, Εξαπολύστε τη φαντασία σας οικοδομώντας τις δικές σας ιδέες από την αρχή στο XYZmaker ή κατεβάστε και πειραματιστείτε σε ένα υπάρχον μοντέλο 3D από τη γκαλερί 3D. Δείτε αυτό το 3D εκτυπωμένο Stormtrooper από την γκαλερί. Αν είστε προχωρημένος χρήστης, μπορείτε να κατασκευάσετε τα μοντέλα σας με άλλο λογισμικό και να το φορτώσετε στο XYZmaker Suite.

Τι γίνεται αν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλο λογισμικό ?

Μπορείτε να το κάνετε ανεμπόδιστα. Το XYZmaker Suite υποστηρίζει τις πιο συνηθισμένες μορφές αρχείων 3D, όπως AMF, PLY, OBJ, και STL. Μπορείτε να κατασκευάσετε τα μοντέλα 3D με άλλο λογισμικό μοντελοποίησης. Όταν ολοκληρωθούν τα μοντέλα σας, φορτώστε τα στο XYZmaker Suite και αρχίστε να εκτυπώνετε!

Δεν είναι πυρηνική επιστήμη.

Μπορώ επίσης να χρησιμοποιήσω χαρακτικό λέιζερ ? Αλήθεια ?

Εφαρμόστε επαγγελματικό φινίρισμα στα δημιουργικά έργα σας με το προαιρετικό πρόσθετο χαρακτικό λέιζερ. Σε μερικά απλά βήματα, μετατρέψτε τον da Vinci Color mini σε χαρακτικό λέιζερ.

Ξεκινάτε αλλάζοντας τον εξωθητή με το λέιζερ χαρακτικό. Επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να χαράξετε και φορτώστε την στο XYZmaker Suite, η οποία έχει ένα ειδικό λογισμικό εργαλείο χαρακτικής λέιζερ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ ράστερ και διανυσματικής χαρακτικής λειτουργίας για τη δημιουργία της εμφάνισης που επιθυμείτε.

Ο da Vinci Color mini σας δίνει τη δύναμη να χρωματίσετε τις 3D εκτυπώσεις σας και να χαράξετε με λέιζερ με ένα μόνο μηχάνημα.

Πόροι

Υλικά εκτύπωσης

PLA

PETG

Tough PLA

Premium Metallic PLA

Antibacterial PLA

XYZ Carbon Fiber

3D Color-inkjet PLA

Λογισμικό

XYZmaker Suite

Προδιαγραφές

Ιδιότητες εκτύπωσης
Τεχνολογία εκτύπωσης:  Color Texture Inkjet Printing 3D Structure
Fused Filament fabrication (FFF)
Μέγιστη περιοχή χτισίματος (WxDxH): 5.1″ x 5.1″ x 5.1″ (130 x 130 x 130 mm)
Ανάλυση στρώσης: 100 – 400 microns
XY ακρίβεια θέσης: X/Y 12.5 micron
Z ακρίβεια θέσης: Z : 0.004 mm
Λογισμικό εκτύπωσης: XYZmaker Suite
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: .amf , .ply , .obj , .stl , .3cp, .3mf
Μέγιστη ταχύτητα κίνησης: Max. 170 mm/s

Υλικά
Συμβατότητα υλικών: 3D Color-inkjet PLA / PLA / Antibacterial PLA / Tough PLA / PETG / *Premium Metallic PLA / *XYZ Carbon Fiber (*Option Extruder)
Διάμετρος νήματος: 1.75 mm
Τύπος μελανιού: 3 σε 1 μελανοδοχείο (CMY)

Εξωθητής (Standard)
Διάμετρος ακροφύσιου: 0.4 mm
Αριθμός ακροφύσιων: 1

Πλάκα εκτύπωσης
Πλάκα εκτύπωσης:
 Ez-αφαιρούμενο μέταλλο
Καλιμπράρισμα: AUTO

Χαρακτικό λέιζερ (Προαιρετικά)
Περιοχή χάραξης: 13 cm x 13 cm
Μήκος κύματος λέιζερ:
 450nm + 5nm/-10nm InGaN
Ισχύς εξόδου: 350mW ± 10%
Λογισμικό λέιζερ χάραξης: XYZengraver
Υποστηριζόμενες μορφές εικόνων: .jpg / .png / .gif /.bmp

Λειτουργικό
Σύστημα τροφοδοσίας νήματος: ΝΑΙ
Stepper Motors: 
1.8° HB Stepper Motors
Περιβάλλον εργασίας χρήστη: 5″ Touch Panel LCD
Γλώσσα: 
Multilingual
Συνδεσιμότητα: 
Καλώδιο USB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, USB Flash Drive

Απαιτήσεις συστήματος
Λειτουργικά συστήματα: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 bits),
macOS 10.10 / 10.11 / 10.12 / 10.13 / 10.14
Λειτουργικά συστήματα σε κινητές συσκευές: Android 5.0 και πάνω iOS 9 και πάνω (Μόνο iPad)
Ελάχιστες απαιτήσεις λειτουργικού
Για PC: CPU 4th Generation Intel® Core™ i5 Processor ή περισσότερο / RAM: 8GB/ Χωρητικότητα σκληρού δίσκου: 20GB ή περισσότερο
Για MAC: RAM: 8GB / Χωρητικότητα σκληρού δίσκου: 20GB ή περισσότερο

Απαιτήσεις λειτουργίας
Απαιτήσεις ισχύος:
 100V ~ 240V 240W
Θερμοκρασία λειτουργίας: 15 ~ 35 °C / 59 ~ 95 °F
Υγρασία λειτουργίας: 10 ~ 80 % RH (χωρίς συμπύκνωση)
Θερμοκρασία αποθήκευσης νήματος: 10 ~ 40 °C / 50 ~ 104 °F
Θερμοκρασία αποθήκευσης μελανοδοχείων: -5 ~ 35 °C / 23 ~ 95 °F

Μέγεθος & βάρος
Διαστάσεις προϊόντος (WxDxH):
19.96” x 17.6” x 21.3” (507 x 447 x 541 mm)
Βάρος προϊόντος: 24 kg (52.91 lbs)
Διαστάσεις συσκευασίας (WxDxH): 25.83″ x 21.97″ x 26.57″ (656 x 558 x 675 mm)
Βάρος συσκευασίας: 29 kg (63.93 lbs)