Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Ο BigRep EDGE είναι ένα βιομηχανικό μηχάνημα για την προσθετική κατασκευή (additive manufacturing ) αντικειμένων μεγάλης κλίμακας σε απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας. Ο EDGE χρησιμοποιεί υψηλά και θερμοπλαστικά υλικά για προϊόντα τελικής χρήσης, λειτουργικά πρωτότυπα και σύνθετα εργαλεία. Με το σύγχρονης τεχνολογίας σύστημα ελέγχου κίνησης Bosch Rexroth® , το καινούριο Metering Extruder Technology (MXT®), το θερμαινόμενο θάλαμο κι έναν βέλτιστο σχεδιασμό, ο EDGE θέτει νέα δεδομένα στη εκτύπωση προσθέτων.

Ο BigRep EDGE σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για να εκτυπώνει μεγάλα βιομηχανικά αντικείμενα με υλικά υψηλής τεχνικής ποιότητας σε ένα περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η τεράστια κατασκευή του και τα προηγμένα βιομηχανικά χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν μεγάλα αποτελέσματα και αξία που μεταμορφώνεται για εργασίες μέσα στις βιομηχανίες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΟ MXT

Ταχύτητα και ακρίβεια

Το δεύτερης γενιάς Metering Extruder Technology (MXT) της BigRep προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα και ακρίβεια για βιομηχανικά πρότζεκτ και αποτελεί ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του EDGE. Η υψηλότερη ταχύτητα ταξιδίου καθιστά το premium μοντέλο μηχανής ιδανικό για υψηλής ταχύτητας εκτύπωση και ολοκλήρωση.

Ο ΟΓΚΟΣ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ

Τεράστιο τραπέζι εκτύπωσης

Ο μεγαλύτερος του είδους του, με ελεγχόμενο θερμαινόμενο περιβάλλον, ο BigRep EDGE προσφέρει τεράστιο όγκο για μέγιστη ευκαμψία και μεγάλης κλίμακας εκτύπωση. Ο EDGE έχει διάσταση εκτύπωσης (1500 x 800 x 600 mm) κι ένα εξελιγμένο αφαιρούμενο τραπέζι εκτύπωσης, το οποίο εξασφαλίζει την εύκολη αφαίρεση μεγάλων, βαριών εκτυπώσεων.

Ο ΘΑΛΑΜΟΣ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ

Ελεγχόμενο περιβάλλον

Ένας θερμαινόμενος θάλαμος παρέχει ένα ελεγχόμενο, υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον για τεχνικής ποιότητας υλικά, που φτάνει μέχρι και τους 200⁰C στο θάλαμο και τους 220°C στο τραπέζι εκτύπωσης. Το σύστημα εξαερισμού του EDGE είναι συμβατό με τα τυπικά εργοστασιακά περιβάλλοντα και εξασφαλίζει την ομοιόμορφη θερμοκρασία του θαλάμου και την ασφάλεια του χρήστη από αέρια.

ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Προσβάσιμο & Ευκολονόητο

Το EDGE δίνει έμφαση στην ανώτερη εμπειρία χρήστη, με απόλυτα αυτόματες πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και πρόσβαση στο τραπέζι εκτυπωτή από όλες τις μεριές. Ένα εύκολο στη χρήση εικονογραφικό περιβάλλον χρήστη με μία extra-large οθόνη επιτρέπει απόλυτο έλεγχο πάνω σε όλες τις ρυθμίσεις εκτύπωσης.

ΤΟ ΝΕΟ METERING EXTRUDER TECHNOLOGY (MXT®)

Η BigRep έχει αναπτύξει έναν metering extruder με εξαιρετική ταχύτητα και ακρίβεια, ο οποίος αποτελεί ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του EDGE. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξωθητής προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο σε μεγάλης κλίμακας βιομηχανικές εκτυπώσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να επιτύχουν υψηλότερη ποιότητα σε κάθε εφαρμογή.

Με ασύγκριτη δυναμική απόκριση για το ξεκίνημα, το τέλος και τις γωνίες ο metering extruder της BigRep εξασφαλίζει ακρίβεια και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης κάθε φορά. Φτιαγμένο για ταχύτητα, ο ελαφρύς εξωθητήρας είναι ευκίνητος και αξιόπιστος υπό πίεση να αποδώσει γρήγορα, λεπτομερή αποτελέσματα.

Η μηχανή της BigRep επιταχύνει τους χρόνους εκτύπωσης με υψηλή απόδοση υλικού. Ο extruder μεγιστοποιεί την παραγωγή, ως ένα ευκίνητο εξάρτημα γερμανικής σχεδίασης για εκτύπωση υψηλού βαθμού όλη μέρα.

Μέγεθος ακροφύσιου 0.6 mm
Περισσότερα μεγέθη ακροφύσιων σε ανάπτυξη
Εύρος ύψους διαστρωμάτωσης για ακροφύσιο 0.6 mm 0.1 mm – 0.4 mm
Υψηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης με το λεπτότερο ακροφύσιο 1000 mm/s