ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ BIGREP PRO

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ BIGREP PRO

Η BigRep είναι στην ευχάριστη θέση να εισαγάγει την τελευταία προσθήκη στο φάσμα των λύσεων παρασκευής προσθέτων – το BigRep PRO. Γερμανικά-σχεδιασμένο, το PRO είναι ένας βιομηχανικός εκτυπωτής 3D, που αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς.

 

Με την υποστήριξη του νέου, ιδιόκτητου MXT® και της τελευταίας τεχνολογίας Bosch Rexroth CNC συστήματα ελέγχου και μονάδες οδήγησης, το PRO παρέχει πρωτοφανή ταχύτητα, ακρίβεια και ποιότητα – με την πλήρη συνδεσιμότητα για να ενσωματώσει την παραγωγή προσθέτων με τη βιομηχανία 4.0. Το PRO σας επιτρέπει επίσης να εκτυπώσετε με υλικά μηχανικής ποιότητας για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να κατασκευάσετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε σε μεγάλη κλίμακα.

 

Ζητήστε δωρεάν επίδειξη σήμερα και ζήστε την ταχύτητα και την ακρίβεια του PRO.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ MXT® (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΞΩΘΗΣΗΣ)

 

Το BigRep έχει αναπτύξει έναν εξωθητή μέτρησης με εξαιρετική ταχύτητα και ακρίβεια, που είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του PRO. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξωθητής επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο σε βιομηχανικές εκτυπώσεις μεγάλης κλίμακας, επιτρέποντας στους χρήστες να επιτύχουν την υψηλότερη ποιότητα για κάθε εφαρμογή.

 

Με απαράμιλλη δυναμική απόκριση για την έναρξη, τη στάση και τις γωνίες, η μέτρηση εξώθησης του BigRep εξασφαλίζει την ακρίβεια και την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης κάθε φορά. Κατασκευασμένο για ταχύτητα, ο ελαφρύς εξωθητής είναι ευέλικτος και αξιόπιστος υπό πίεση για να προσφέρει γρήγορα, αναλυτικά αποτελέσματα.

 

Η συσκευή του BigRep επιταχύνει τους χρόνους εκτύπωσης με υψηλή απόδοση υλικού. Ο εξωθητής μεγιστοποιεί την παραγωγή, ως ένα ευέλικτο εξάρτημα που έχει σχεδιαστεί για να εκτυπώνει σε υψηλή ένταση όλο το εικοσιτετράωρο.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ