Η τρισδιάστατη εκτύπωση στις αυτοκινητοβιομηχανίες

Η τρισδιάστατη εκτύπωση στις αυτοκινητοβιομηχανίες

Η καινοτομία δεν έγινε ποτέ ξανά τόσο γρήγορα

Με ένα Ultimaker μπορείτε να εκτυπώσετε 3D με εξαιρετικά ακριβή, λειτουργικά πρωτότυπα ή εργαλεία που μπορούν να αντέξουν σε πολλές καταχρήσεις. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους μηχανικούς και στους σχεδιαστές να βελτιώνουν γρήγορα και να δοκιμάζουν σχέδια γρήγορα. Και μειώνει τους χρόνους παράδοσης σε ημέρες, αντί για εβδομάδες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους.

  • Μοντέλα
  • Λειτουργικές δοκιμές
  • Προσαρμοσμένα εργαλεία και εξαρτήματα
  • Συναρμολογούμενα εξαρτήματα και εργαλεία
  • Μικρές σειρές παραγωγής

Γιατί να επιλέξετε έναν Ultimaker
στην αυτοκινητοβιομηχανία?

  • Η 3D εκτύπωση μειώνει τη διαδικασία ανάπτυξης από μήνες σε λίγες μέρες
  • Είστε σε θέση να δοκιμάσετε ιδέες γρήγορα και να ανακαλύψετε τι λειτουργεί και τί δεν λειτουργεί. Οι νέες επαναλήψεις δεν έχουν επιπτώσεις
  • Είναι εύκολο να εξατομικεύσετε και να τροποποιήσετε τα κομμάτια ώστε να ταιριάζουν μοναδικά τις ανάγκες σας χωρίς επιπλέον κόστος και σε λίγες μόνο ώρες
  • Οι μηχανικοί μπορούν να συζητήσουν ένα σχέδιο με τους συνομηλίκους τους ή να δοκιμάσουν γρήγορα το δυναμικό της αγοράς σε μια εμπορική έκθεση
  • Μπορείτε να ελέγξετε ένα σχέδιο πριν επενδύσετε σε ένα ακριβό εργαλείο χύτευσης

Τρισδιάστατα εκτυπωμένα αντικείμενα στην αυτοκινητοβιομηχανία

Custom Ford Fiesta headlights

Επικύρωση σχεδιασμού

Επαληθεύστε τη δυνατότητα κατασκευής του σχεδίου σε πρώιμα στάδια με την εκτύπωση του σε πραγματικού χρόνο. Οι νέες επαναλήψεις μπορούν εύκολα να γίνουν μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς επιπτώσεις.

Learn about concept models

 

Fit testing custom 3D printed intakes

Δοκιμή προσαρμογής

Με την εκτύπωση 3D, εταιρείες όπως το Eventuri είναι σε θέση να δημιουργήσουν γρήγορα πρωτότυπα και να εκτελέσουν λειτουργικές και κατάλληλες δοκιμές πριν αναπτύξουν τα τελικά εξαρτήματα από ανθρακονήματα.

Read the full story

 

3D printed Ford Fiesta component by Tucci Hot Rods

Λειτουργικά πρωτότυπα

Τα τρισδιάστατα προσαρμοσμένα λειτουργικά πρωτότυπα εσωτερικής εκτύπωσης επιτρέπουν την ταχύτερη και αποδοτικότερη παραγωγική διαδικασία, από το σχεδιασμό και τις δοκιμές μέχρι την παραγωγή και την μετεπεξεργασία.

Download the business case

 

3D printed liftgate badge

Εργαλεία και εξαρτήματα

Η 3D εκτύπωση  βοήθησε τη Volkswagen Autoeuropa να δοκιμάσει τα εργαλεία κατασκευής και συναρμολόγησης, να μειώσει τους χρόνους ανάπτυξης κατά 95% και να μειώσει το κόστος κατά 91%.

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Αξιόπιστα σχέδια αυτοκινήτων
χρησιμοποιώντας τον Ultimaker 2+

Η ελευθερία να εξερευνήσετε και να προβάλετε νέες ιδέες με το Ultimaker 2+ σάς βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε έργο με οικονομικά αποδοτικό και χρονοβόρο τρόπο. Είναι μια νικηφόρα φόρμουλα.

Γνωρίστε τον Ultimaker 2+