Τρισδιάστατα και πρωτότυπα παπούτσια απο τον Julian Hakes

Τρισδιάστατα και πρωτότυπα παπούτσια απο τον Julian Hakes

Επισκεφθήκαμε τον σχεδιαστή μόδας Julian Hakes στα γραφεία του σε Λονδίνο και Χόνκ Κόνγκ, για να του μιλήσουμε σχετικά με τα παπούτσια Mojito και πώς ήρθαν στην ζωή από έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή Ultimaker 2. Δείτε την ιστορία του παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για τον Julian και το τρισδιάστατο τυπωμένο παπούτσι του σε Ultimaker, Mojito.

 Ο Julian Hakes αρχικά ανακάλυψε την Ultimaker σε μια παρουσίαση τρισδιάστατης εκτύπωσης στην Νέα Υόρκη, στην οποία είχε σε έκθεση στην πασαρέλα τα παπούτσια του Mojito. Ο Hakes ήταν εξειδικευμένος αρχιτέκτονας και είχε αρχιτεκτονικό γραφείο στο Λονδίνο για πάνω απο 10 χρόνια.

Schermafbeelding 2015-07-15 om 12.55.44 kopie
Schermafbeelding 2015-07-15 om 13.15.20 kopie

Μετά τη μετάβαση στη μόδα και ειδικά στα παπούτσια, χρειάστηκε κάτι για να τον βοηθήσει στο νέο ταξίδι του.Ο Hakes οραματίστηκε ένα μοναδικό παπούτσι που θα απαιτούσε αρκετές δοκιμές και μοντελοποίηση. Έψαχνε για μια γρήγορη επιτραπέζια μηχανή για κάποιο χρονικό διάστημα. Παρακολουθήστε το παρακάτω χρονικό διάστημα για να δείτε πώς το Ultimaker 2 χειρίζεται εύκολα ένα πρωτότυπο παπούτσι Mojito.

Αφού έκανε την έρευνα του και δημιούργησε πολλά δοκιμαστικά αρχεία ήταν πιο εντυπωσιασμένος με την ταχύτητα, την ακρίβεια και την αξιοπιστία στα μηχανήματα της Ultimaker.Αυτό οδήγησε σε ένα βραβευμένο παπούτσι το οποίο άνοιξε πολλές πόρτες. Ο Ultimaker 2 που χρησιμοποίησε ο Julian, του επέτρεψε να δημιουργήσει πολύ σταθερά και χρήσιμα κομμάτια για τις παρουσιάσεις σε πασαρέλες και γρήγορα μοντέλα.Για περισσότερες χρήσεις του Ultimaker 2 παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω, ή ανακαλύψτε τον στην σελίδα με τα προϊόντα.