Καλώς ήρθατε στο Cura Connect – μια νέα λύση στην διαχείριση του 3D εκτυπωτή

Καλώς ήρθατε στο Cura Connect – μια νέα λύση στην διαχείριση του 3D εκτυπωτή

Το Cura Connect είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία της Ultimaker.  Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε και να διαμορφώσετε μια ομάδα από 3D εκτυπωτές Ultimaker 3 από μία μονή διεπαφή, παρέχοντας σας μια αποτελεσματική λύση παραγωγής στο γραφείο, στο στούντιο  ή στον όροφο που εργάζεστε. 

Ρυθμίστε την ροή εργασίας

Διαδώστε το φόρτο εργασίας. Οι εκτυπωμένες δουλειές μοιράζονται μεταξύ μιας ομάδας από εκτυπωτές για αποτελεσματικότητα, και συνεχόμενη παραγωγή. Εάν ένας εκτυπωτής είναι κατειλημμένος  άλλες προγραμματισμένες εργασίες αντιστοιχίζονται στους διαθέσιμους εκτυπωτές της ομάδας.

Παρακολουθήστε τις εκτυπωμένες εργασίες εύκολα. Όλοι οι εκτυπωτές της ομάδας διαχειρίζονται χρησιμοποιώντας μια μονή διεπαφή για το βέλτιστο στην ευκολία χρήσης.

Ευέλικτο πρόγραμμα. Όταν συμπληρωθεί μια εργασίας, το μόνο που χρειάζεται είναι να αφαιρέσετε το τελειωμένο αντικείμενο , να επιβεβαιώσετε την αφαίρεση από τον εκτυπωτή και το επόμενο κομμάτι θα εκτυπωθεί αυτόματα.

Προτεραιότητα στις εργασίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μετακινήστε την εκτυπωμένη εργασία στην ουρά χωρίς να αλλάξετε υλικό, ή άλλες σημαντικές σκέψεις.

Προετοιμάστε τις ρυθμίσεις που χρειάζονται. Δεν χρειάζεται να προετοιμάστε το μοντέλο για ένα ιδιαίτερο εκτυπωτή – το Cura Connect θα διανέμει τις εργασίες στον εκτυπωτή ταιριάζοντας τα print core, τα υλικά, τα χρώματα, τον όγκο εκτύπωσης και άλλους παράγοντες – και αν δεν μπορεί να βρεί ένα εκτυπωτή που να ταιριάζει,  θα σας προτρέψει να ρυθμίσετε έναν.

Ευέλικτο και αποτελεσματικό

Αυξήστε τις λειτουργίες σας. Ομαδοποιήστε πολλαπλούς εκτυπωτές σε μια μόνο ροή εργασίας, ή δημιουργήστε διάφορες ομάδες από δουλειές. Εάν θέλετε να επεκτείνεται τις λειτουργίες αργότερα,μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω εκτυπωτές σε μια ομάδα χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Μεγιστοποιήστε την απόδοση. Το Cura Connect διαχειρίζεται τους εκτυπωτές και τα προγράμματα συντήρησης έργων για να διατηρήσετε το hardware στις κορυφαίες συνθήκες.

Έξυπνες ειδοποιήσεις. Οι ειδοποιήσεις θα σας ενημερώνουν για την κατάσταση μιας εργασίας. Τα φώτα στο πλαίσιο του εκτυπωτή σας ειδοποιούν πότε και που χρειάζεται ο εκτυπωτής την προσοχή σας.

Έτοιμοι για το μέλλον. Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα και στην σύνδεση Wi-fi του Ultimaker 3, το καινούριο λογισμικό σας ενημερώνει συνέχεια για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του εκτυπωτή δίνοντας σας την πιο προσιτή διαθέσιμη εμπειρία 3D εκτύπωσης.

Ξεκινήστε γρήγορα

Χωρίς server, χωρίς επιπλέον λογισμικό, χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις. Τροφοδοτημένο από το Ultimaker 3, το Cura Connect τρέχει στο πρόγραμμα περιήγησης. Όσο το firmware του εκτυπωτή είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Ανακαλύψτε το Cura Connect. Εάν ήδη είστε κάτοχος ενός Ultimaker 3, το Cura Connect είναι έτοιμο για εσάς. Πάρτε το πλεονέκτημα της συνεχόμενης παραγωγής χρησιμοποιώντας ένα μόνο μηχάνημα, ή ομαδοποιήστε επιπλεόν 3D εκτυπωτές Ultimaker 3 για μια πλήρη λύση παραγωγής.

Ανακαλύψτε το Cura Connect