Ταχείες σχεδιαστικές επαναλήψεις για τα αρχικά στάδια ενός έργου

Ταχείες σχεδιαστικές επαναλήψεις για τα αρχικά στάδια ενός έργου

Η εταιρεία Honeybee Robotic προσφέρουν σχεδιαστικές και μηχανικές λύσεις και είναι γνωστή για τις συνεισφορές της τεχνολογίας κρίσιμης πλανητικής ανάλυσης στις τελευταίες αποστολές του Mars της NASA. Τα σχέδια τους “προορίζονται να δουλέψουν στην γη, στον Άρη και παραπέρα”. Η δουλειά τους επεκτείνεται και σε άλλους κλάδους, αξιοποιώντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον σχεδιασμό μηχανισμών, ρομπότ και ρομποτικών συστημάτων για εργασία σε περιβάλλοντα με προκλήσεις.

Πρόκληση και λύση

Challenge

Πρόκληση

Οι μηχανικοί και το προσωπικό της Honeybee Robotics ψάχνουν για γρήγορες και χαμηλού κόστους λύσεις στα γραφεία τους για να υποστηρίξουν πολλαπλές επαναλήψεις από τα πρώιμα στάδια των σχεδίων τους – ενώ εξακολουθούν να επικυρώνουν τις έννοιες και να καθορίζουν τις παραμέτρους του έργου.

Solution

Λύση

Η πρόσβαση στους επαγγελματικούς 3D εκτυπωτές της Ultimaker βελτιώνει την παραγωγικότητα για νέα έργα μηχανικής σχεδίασης. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές είναι σε θέση να παράγουν γρήγορες και οικονομικές λειτουργικές μηχανικές μελέτες από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης ενός έργου.

Αποτελέσματα

New mechanisms explored

Αναπτύχθηκαν νέοι μηχανισμοί

Η δοκιμή της ιδέας ενός ρομποτικού συστήματος πριν από το Project είναι πλήρως γωστές – αυτό βοηθάει τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές να μάθουν γρήγορα τι θα δουλέψει και τι δεν θα δουλέψει. Με αυτή την διαδικασία, οι ομάδες μπορούν να κάνουν επαναλήψεις χωρίς να επηρεάζεται ο προϋπολογισμός.

Design improvements shared

Οι βελτιώσεις σχεδιασμού μοιράζονται

Δεν μπορεί να ικανοποιηθεί κάθε ερώτημα των ενδιαφερομένων και των πελατών για ένα έργο με ένα τεχνικό και ενημερωμένο σχέδιο – δίνοντας στους συνεργάτες μια μακέτα για να κρατήσουν, να αλληλεπιδράσουν και να επιθεωρήσουν καλύτερα, κερδίζουν μία βαθύτερη κατανόηση του θέματος.

Concept models fabricated

Κατασκευασμένα μοντέλα

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μοντέλα κτηρίων, η επιτραπέζια 3D  εκτύπωση  επιτρέπει στους μηχανικούς να προσαρμόζουν την κλίμακα στο σημείο κατασκευής: μικροσκοπικά ή μεγάλα συγκροτήματα για να παρουσιάσουν ένα γενικό στόχο ή να διευρύνουν ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό για τους σκοπούς της συζήτησης και της έρευνας.

Product planning simplified

Ο σχεδιασμός των προϊόντων απλοποιήθηκε

Όταν σχεδιάζετε εξοπλισμό που προορίζεται να ταξιδέψει εκατοντάδες χιλιάδες μίλια για να εκτελέσει δουλειές στην επιφάνεια ενός άλλου πλανήτη, αξίζει να εξεταστεί κάθε πιθανό σενάριο και επανάληψη για το σχεδιασμό του πρώτα στη Γη.