Εξασφαλίστε έως 400$ με την αγορά ενός 3D σαρωτή EinScan

Εξασφαλίστε έως 400$ με την αγορά ενός 3D σαρωτή EinScan

Ανταλλάξτε τον EinScan-S ή ένα παρόμοιο 3D σαρώτη
με ένα καινούριο προϊόν EinScan.

Θέλετε να αναβαθμίσετε το ήδη υπάρχον σύστημα σας με το πιο πρόσφατο μοντέλο EinScan-SE ή EinScan-SP; Σας έχουμε καλά νέα! Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο. Απλά πουλήστε μας το 3D σαρωτή που θέλετε, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την πίστωση για την αγορά ενός νέου EinScan. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να απολαύσετε την τελευταία τεχνολογία μας. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Οι κατάλληλες συσκευές για το νέο αυτό εμπορικό πρόγραμμα είναι οι EinScan-S και άλλοι παρόμοιοι τρισδιάστατοι σαρωτές, σε καλή λειτουργική κατάσταση. Για παράδειγμα, εάν πραγματοποιήσετε συναλλαγή με ένα EinScan-S, το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί και δεν έχει υλικές ζημιές, θα μπορούσατε να πάρετε έως και 400 δολάρια σε πίστωση για την αγορά ενός νέου σαρωτή EinScan 3D, συμπεριλαμβανομένων των EinScan-SE, EinScan-SP, EinScan-Pro και EinScan-Pro +.
Δείτε πώς λειτουργεί το πρόγραμμα:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας. Για να διασφαλιστεί ότι η συσκευή είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας, απαιτείται σύντομο βίντεο ή εικόνες ως απόδειξη. Όλα τα μηχανήματα εισαγωγής πρέπει να έχουν κατασκευαστεί μετά τον Ιανουάριο του 2015.

 

2. Μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 3 εργάσιμων ημερών, στην οποία θα ενημερώνεστε εάν η αίτηση σας έχει εγκριθεί ή όχι.

 

3. Εάν εγκριθεί η αίτηση σας από την Shinning 3D, θα λάβετε ειδοποίηση πληρωμής ή τιμολόγιο προπληρωμής. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στη μεταφορά του παλιού σαρωτή σας και να παραλάβετε τον αντίστοιχο αριθμό παρακολούθησης.

 

4. Ένας νέος τρισδιάστατος σαρωτής της επιλογής σας θα σας αποσταλεί μετά την παραλαβή και την επιθεώρηση του παλιού σας εμπορεύματος.

 

Παρακαλώ σημειώστε:

1. Όλα τα έξοδα αποστολής, συμπεριλαμβανομένης της εξερχόμενης και εισερχόμενης αποστολής της παλιάς συσκευής και του νέου τρισδιάστατου σαρωτή καλύπτονται από τον πελάτη.
2. Εάν ο σαρωτής που στέλνετε δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση λειτουργίας, θα λάβετε τιμολόγιο με την αρχική τιμή καταλόγου ενός νέου σαρωτή. Η παλιά συσκευή δεν μπορεί να επιστραφεί. Επομένως, βεβαιωθείτε για την καλή κατάσταση της παλιάς συσκευής σας και λάβετε την έγκριση από το Shining 3D.

Το πρόγραμμα EinScan Trade-In παρέχει μια προσιτή εναλλακτική λύση για την αγορά της τελευταίας μας τεχνολογίας. Η διαδικασία είναι εύκολη και βολική. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για να επωφεληθείτε και εσείς από αυτή την περιορισμένη και αποκλειστική προσφορά.