Treed: Νήματα υψηλών προδιαγραφών !

Treed: Νήματα υψηλών προδιαγραφών !

Ψάχνατε να βρείτε νήματα τα οποία θα απογειώσουν τις 3D εκτυπώσεις σας; Η εταιρία TreeD είναι εδώ για εσάς!

Η TreeD είναι μία ιταλική εταιρία παραγωγής νημάτων με εμπειρία στον χώρο των πλαστικών.Η εμπειρία που έχουν αποκτήσει αντανακλάται στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται παράγοντας νήματα που είναι εύκολα στην εκτύπωση άλλα και να δημιουργώντας νέα δεδομένα στην απόδοση.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν είναι άριστης ποιότητας επιτυγχάνοντας να παρουσιάζουν νήματα που είναι προσεγμένα, με υφή η οποία συναρπάζει τον καταναλωτή από την πρώτη επαφή.

Χρησιμοποιούν πρώτες ύλες που δίνουν την καλύτερη επαναληψιμότητα με την πάροδο του χρόνου, όσον αφορά την ποιότητα, την εκτύπωση και το χρώμα των καρουλιών.
Κάθε μεμονωμένη ένωση υλικών δοκιμάζεται στο εργοστάσιό τους, και είναι έτοιμη να τυπωθεί με την πλειοψηφία των εκτυπωτών του εμπορίου.
Για να επιτύχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν, βάζουν όλο τους το πάθος και την τεχνογνωσία στην παραγωγή νημάτων, δίνοντάς μας τα πιο αξιόπιστα και αποδοτικά νήματα στην αγορά.
Η ποικιλία που διαθέτουν τους χαρακτηρίζει ως εταιρία, καθώς για κάθε κατηγορία νημάτων παρουσιάζουν αρκετές προτάσεις, τόσο σε υφή όσο και σε απόχρωση, για να ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Healthfil

 

 

 

 

P-LENE

 

 

 

 

 

 

ARCHITECTURAL

 

 

 

 

 

 

 

 

TECHNICAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FLEXIBLE

 

 

 

 

 

WONDERFIL

 

 

 

 

 

Πάρτε μία γεύση από τις εκτυπώσεις με τα νήματα της TREED